Hódíts ésszel! Tanácsok férfiaknak egy férfitől
Címlap / Te+Én+Szex / Hódíts ésszel! Tanácsok férfiaknak egy férfitől

Hódíts ésszel! Tanácsok férfiaknak egy férfitől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hódíthatsz szálkás hasizommal, duzzadó bicepsszel, piros sportautóval vagy annak slusszkulcsával, menő pecóval, kacsalábon forgóval... vagy hódíthatsz ésszel. Ez utóbbi férfiak azok, akikről kevesen gondolják, hogy képesek lehetnek becsajozni, aztán amikor meglátod mellette a csaját, szájtátva bámulsz, hogy "nadeőhogyan"?  

Talán csak okos. Legyél te is okos és kapd meg azt, akire vágysz. Íme 3 pont, aminek a tudása nem árthat, ha szeretnél igazán okosan csajozni.

1. Légy nyitott!

Ez nem csak azt jelenti, hogy járj nyitott szemmel, hanem amikor végre megtaláltad és ott áll tőled néhány méterre, akkor egész lényeddel tudasd vele, hogy érdekel. Ehhez ugye először közeledned kell, hacsak nem te vagy az alfák alfája, de ha az lennél nem olvasgatnál ilyesmit.



2. Legyél a középpontod!

Ez nem holmi spirituális baromság, hanem annyit jelent, hogy egész lényeddel azt a fajta magabiztosságot kell sugallnod, ami éppen elegendő ahhoz, hogy egymás horgára akadjatok. Legyen a testtartásod büszke de nem fennhéjázó. A tekinteted nyílt, de nem bámuló. A szád mosolygó, de nem vigyorgó.

3. Kezdeményezz!

Férfi vagy vagy kisfiú? Nem fog a néni odamenni hozzád és lekapni téged a tíz körmödről, hacsak nem egy domina, és te nem ezekre buksz. Kezdeményezz. Szólítsd meg, mutatkozz be, legyen a hangod kedves, beszélj érthetően, dicsérd meg a haját, a szemét, a ruháját, de nem tolj valami buta csajozós dumát hozzá, fogalmazz meg inkább egy rövid érdeklődő kérdést, amire rácsatlakozhat és válaszolhat neked, mindeközben pedig kialakulhat a kapcsolódás.

A kapcsolódás a siker első lépése és ez az szakasz, ahol igazán el tudod majd cseszni, hiszen izgalmas kihívásból gyorsan átcsusszanhatsz az örökbarát szerepbe, aki kiváló lelki háttérország, de akinek az élete nem csupa szex. Te pedig ez utóbbit is szívesen művelnéd. Így aztán figyelj rá, hogy ne csak róla, hanem rólad is (majd rólatok!) szóljanak a beszélgetések és közös programok.

Mert a sok és jó szexet így kell előkészíteni…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x