Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Te+Én+Szex
Te monogám vagy?

Csak csendben kérdem. Senki nem hallja a válaszodat, még én sem. De te hallod. Vajon igazat mondasz-e magadnak?


10 garantált tipp, hogy tönkretegyétek a házasságotokat!

Sorra vettük minden idők legszenvedélygyilkosabb tippjeit. A veszekedés mentes hétköznapoktól a maratoni szex ideájáig- mindegyik garantáltan elfojtja a lángoló érzelmeket.


Hűtlen vagyok

Nagyon gyakori, hogy olyan férfiak keresnek meg, akik sokáig azt gondolták magukról, hogy ők soha nem kerülhetnek bele egy szerelmi háromszögbe.


5 dolog, amit a csajok utálnak az első randin

Mindig az első randi a legizgalmasabb az összes közül. Az emléke sokáig megmarad, pláne, ha egy komoly kapcsolat kialakulásának volt a kezdete. Érdemes tehát odafigyelni minden apró részletre, nehogy már az elején elpuskázd!


5 dolog, amit a pasik utálnak az első randin

Nemcsak a nőnek fontos az első benyomás. Egy férfi számára is lényeges mindaz, amit az első, kettesben eltöltött randin megtud rólad. Ha nem figyelsz oda bizonyos dolgokra, akkor felesleges arra számítanod, hogy lesz folytatás! Nézzük a legtipikusabb hibákat, amiket a nők elkövetnek az első randin.


Lessünk be a férfiak alsónadrágjába!

Mekkora az ideális? A nők tényleg a nagyobb méretet kedvelik, vagy ez is csak egy mítosz? Miért kérkednek vele baráti társaságban? S mi a helyzet azokkal, akiket megfosztottak e szervüktől? Eredjünk a mágikus fallosz nyomába, s pillantsunk be a heréltek titokzatos világába is!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x