Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
hirdetés
Te+Én+Szex
Görcsösen ragaszkodsz partneredhez? Lehet, hogy függőségről van szó

Se szeri, se száma a különféle függőségeknek. Az egy bizonyos dologhoz való túlzott, mániákus ragaszkodás betegség, mely együtt jár a viselkedés feletti uralom elvesztésével, és ez bizony hatalmas akadályokat jelent az életvitelben.


A szerelem iskolája: a tantra

Bár a szexuális forradalom már évtizedekkel ezelőtt lezajlott, a szexuális örömök terén azóta nem történt érzékelhető változás: a bűntudat, gátlások és fusztráció sajnos sokakban megmaradt. Tanuljunk meg teljes odaadással szeretni! Ehhez segítséget nyújthat a tantra, a tabuk nélküli szerelem.


Hogyan szeret egy érett nő?

Mindennapos téma a párkapcsolat, a mai férfi-nő viszonyok. Bár rengeteget olvasunk és beszélünk a témáról, mégis nagyon sok a problémás párkapcsolat. Ennek egyik oka az lehet, hogy sokszor nem két felnőtt létesít párkapcsolatot, hanem két "felnőtt gyerek", akiket még a saját családjuk is gyerekként kezel.


Az izgatás magasiskolája: A kézfej ingerlése a mennyei orgazmusért (+18)

Idióta dolognak tűnik, vagy éppen máris elcsábultál? Egy bizonyos, nem fog hidegen hagyni. Nincs örökérvényű szabály, mindenkinek egy kicsit másképp kell. A férfi és a nő keze más és más módon reagál, más és más módon jár el. Miért olyan izgalmas ez a terület, és mi a maximum élvezet, amit ettől remélhetünk?


Az impotencia legyőzése a tao módszerével

A tao teljesen más megoldást kínál a merevedési zavarok problémakörre, mint az akadémikus orvoslás. A klasszikus módszerek helyett inkább a lélek, és másodlagosan a test síkján orvosolja a felmerült zavarokat, mégpedig sikerrel, és természetesen szerek nélkül.


30 titkos pont a pasidon - a legfinomabb erogén zónák (+18)

Tévedés, hogy egyetlen egy érzékeny pontja van, és azt a lába között hordja! Több mint nyolcvanezer érzékeny idegvégződés és harminc forró pont található a testén, és mindegyik reagál a leggyengédebb érintésre is!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x