Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
hirdetés
Te+Én+Szex
Béna fickók, kerüld őket! 10 tiltás okos nőknek!

Vannak eleve vesztes pasasok, akikkel azonnal szakítsd meg a kapcsolatot, ha az alábbiakat tapasztalod!


Hogyan növeld a pasid potenciáját? Három egyszerű recept

Olykor begubózik és összecsuklik az ágyban? Ha beszélsz róla beijed, ha nem tárod fel, pedig végtelenné nyúlhat az ördögi kör? Három finom, egyszerű étel az éjjeli örömökért, amelyekkel nem csak táplálod kedvesed, hanem önbizalmát is titokban támogathatod!


Prüdéria kerget a pornóba?

Intimitást nem ismerő, a pornó szabályait tényként elfogadó fiatalság, aki meg sem találhatja a neki való, finom információkat, mert a keresőmotor és a legtöbbközösségi oldal mélységesen prűd!


Férfi szexuális önbecsülés - teszteld magad, hogy állsz vele?

15 kérdéses szexuális önbecsülési teszt férfiaknak! Nézd meg, te hogy állsz vele? A férfiak szexuális önbecsülése ugyanúgy ingatag, mint a nőké. Ám ők kevésbé mernek segítséget kérni. Saját tapasztalataink is azt mutatják, ilyen kérdésekben nagyon szívesen bújnak az ismeretlenség homályába, és a "csináld magad" módszereket keresik, ha intim gondok megjavításáról van szó.


Női szexuális önbecsülés - teszteld magad, hogy állsz vele?

15 kérdéses szex-önbecsülési teszt nőknek! Nézd meg, mennyire értékeled saját szexualitásodat? A nők szexuális önbecsülése szerinted kisebb, mint a férfiaké? A valóság mást mutat! A férfiak ugyanannyi komplexusra és szexuális belső feszültségre esélyesek, mint a nők. Ám a nők beszélnek róla és megoldást keresnek, a férfiak viszont cikinek érzik. Vagy mégsem?


Mennyit érsz, ha szexről van szó? (tesztek fiúknak-lányoknak)

A szexuális tudatosság és önbecsülés mértéke nagyban függ attól, mennyire tartjuk magunkat jó, gyakorlott és biztos szeretőnek. A külvilág visszajelzései és saját tapasztalataink elbizonytalaníthatnak, de akár torz, túl jó képet is adhatnak nekünk. Vajon mi a realitás? Mérd meg szexuális önbecsülésedet!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x