Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Te+Én+Szex
Mit vesz fel a pasid, csajod? Színek és öltözködés - árulkodó jelek, hogy ő-e az igazi számodra?! (Teszteld magad!)

Kedvenc színeid vallanak rólad és ez alapján meg lehet mondani, milyen pasit, vagy barátnőt fogsz bevonzani, illetve kik jönnek be neked. Megtudhatod ki lesz az, aki kell neked, és mindent megad, amire vágsz. Olvasd el és a ruházatról vagy egy-két tulajdonságáról már tudni is fogod a választ!


Leszbikus teszt - Honnan tudhatom, hogy leszbikus vagyok-e?

Sok lány felteszi magának a fenti kérdést, mert vonzódást éreznek saját nemükhöz, testi és lelki szinten is, és emiatt kétségek merülnek fel bennük szexuális orientáltságukat illetően.


Ideális társ - létezik-e?

Minden ember keresi a számára ideális társat, és csak kevesen érzik úgy, hogy meg is találták. Pedig a dolog egyszerűbb, mint gondolnánk. Újévi gondolatok Carla Gallitól, hogy 2021-ben megtalálhasd, akit keresel.


10+1 szerelemmágia egy varázslatos kapcsolathoz

Szerelmi mágiák? Érdemes megismerkedned velük, hiszen segítségükkel megtudhatod, mi az, amit mindenképpen meg kell tenned a harmonikus és lángoló szerelmi kapcsolat fennmaradásáért. A varázslatot itt értheted szó szerint. Bors Mari írónő elmondja, lépésről lépésre.


Szex a kapcsolat elején - mikor feküdjek le vele?

Polilili saját történetén keresztül mutatja be, hogyan rendelődött alá a kapcsolataiban. Hagyta, hogy a partnere döntsön, a szexet is beleértve. Később azonban változtatott az életén. Videójában őszintén beszél a tapasztalatairól. Az Everness fesztiválon személyesen is találkozhattok vele.


Természetes módon vajon növelhető a férfiak intim mérete?

"Nem a méret a lényeg!" - tartja a mondás. De mennyire értünk ezzel egyet a valóságban? Vagy éppen hol van az a bizonyos határ a normál és a kis méret között? Bár erre a kérdésre nehéz egyetemes választ adni, az biztos, hogy rengeteg férfi számára okoz problémát, hogy megfelelő méretű-e a pénisze.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x