Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
hirdetés
Te+Én+Szex
Barátságok ereje - 5 teendő a fontos kapcsolataidért

Ha kicsit mélyebben belegondolsz a barátságaidba, rengeteg árnyalata van a témának. A közeli barátok, a haverok, a volt barátok, akikben csalódtál, akik elvesztek az úton, akik elhagytak, akikkel alakul valami, akik gyerekkori barátok… És ott vannak az ellenségek, akik valaha volt barátok.


Hétből csak egy első randizó viselne maszkot

Te szoktál már az első randevún csókolózni? Zavarna, ha végig maszkban beszélgetnétek? Hol randiznátok? Hazánkban egyedülálló férfiakat inkább a kötelező maszkviselés, a nőket a színház hiánya zavarja jobban, derül ki egy ropogósan friss, kutatásból, ami a randevúzási szokásokat vizsgálja.


Mit szeretnek igazán a férfiak? Az orális szex szerepe - Csináld profin!

A szájjal érintés elengedhetetlen része az intim kapcsolatoknak. A nők és férfiak többsége szereti megízlelni a másik minden porcikáját, különösen a legérzékenyebb testrészeket. Az e tájakon való érintés az intim szféra gubója, a befogadás és kitárulkozás, vagyis a megengedés varázsa.


Az orális szex szerepe - mit is szeretnek a nők?

Minkét nem zöme kívánja ízlelni a másik minden porcikáját, különösen a legérzékenyebb testrészeket. A szájjal érintés elengedhetetlen része az intim együttléteknek, de nem mindegy ki, nem mindegy mikor és nem mindegy, hogyan kényzeteti a titokzatos területeket.


Szexrutin

A szex egyre inkább hasonlít egy csésze tea lehörpintéséhez? Mindenesetre érdekes hasonlat, de ezt, a nők nagy része így is gondolja. A hiba az ön készülékében van, vagy mégsem?


Vegyél ki szabadságot - néha a párkapcsolatban is

Gyakori viták, veszekedések, nézeteltérések a kedvessel - nem biztos, hogy a kapcsolat végét jelenik. Lehet, hogy csak egy kis szabadságra van szükséged!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x