Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Te+Én+Szex
Mi lenne, ha a 14 éves lányod beteg magzattal lenne terhes, és kötelező lenne szülnie?

Lengyelország 2020. Tüntetések, drasztikus megmozdulások, szimpátia rendezvények Magyarországon és egy ezeréves kérdés újra porondon: joga van-e a nőnek a testéhez?


Kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Egy romantikus mozi, és ami utána van. A randevútól a szexig vezető út. Mennyi idő telik el addig? Van-e helyes válasz? Húzzuk, vagy csapjunk bele azonnal? A tavaszi randevúk alapkérdése, főleg akkor, ha nem egy éjszakás kalandot akarunk, hanem arra vágyunk, hogy a másik felhívjon még holnap is.


Segítség, a barátnőm nem tud elélvezni!

Minden férfi (és nő) vágyik a titkos tudásra, hogyan juttathatja partnerét könnyen, gyorsan, de valahogy mindenképp orgazmushoz. Hiszen mi más lehet egy aktus célja és végkimetele, mit ér az egész a csúcs elérése nélkül?


5 titkos, nyalókás nyelvgyakorlat (csak nőknek!)

Titkos mester 5 legfontosabb titka, amit minden nőnek tudni kell(ene). A nyelvgyakorlatok fontosak a férfiaknak, és minden nő meganulhatja őket, hogy erotikusabbak lehessenek az őszi- téli esték. Nyalókán, jégkrémen, vagy éppen banánon is gyakorolhatsz, de élőben a legjobb!


Egészséges férfiak és a házasság - a terapeuta 5 tippje, ami megmenti

A házasság legfőbb haszonélvezői a férfiak. Míg a nők esetében a házasság nem egyértelműen jelent egészségügyi nyereséget, a férfiaknál a statisztikák karakteresen rámutatnak: a nős férfi tovább él. Vajon mi ennek az oka?


Szeret - nem szeret- szívből - színből - igazán

A legősibb szerelmi jóslás amit a margaréta szirmaival játszottunk. Szeret - Nem szeret - Szívből - Igazán Tépkedtük a margaréta leveleit és szerelmi jóslatot vártunk tőle, mint valamikor réges régen talán a szépanyáink is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x