Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
hirdetés
Te+Én+Szex
Szexuális felvilágosítás szülőknek

Sok szülőnek eléggé zavaros kép él erről a fejében, ha egyáltalán hajlandó gondolkozni rajta. Többnyire elképzelnek egy alkalmat - inkább nagybetűkkel írom, AZ ALKALMAT, amikor majd ŐK úgy érzik, hogy itt az ideje - talán még ünneplőt is húznak, és akkor majd.


7 tévhit a szexről, amit még mindig elhiszünk!

Bizonyos alapfeltevések, közhelyek hosszú évek óta tartják magukat erotikus életünkkel kapcsolatban. Pedig be kell látnunk több téves, vagy csak részben igaz. Jobb az ilyesminek utánajárni, akár személyesen is….


A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna

Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije, és van egy olyan Casanovája, akiről azt kívánja, bárcsak sose találkoztak volna. A "nem igaziak" sorának végén áll, és borzongsz, ha rá gondolsz. A tiéd milyen? Itt a lista a leggyakoribbakról.


Poliamória - Lehet-e több embert szeretni egyszerre?

Több mint 1000 hűtlen mondta el véleményét a poliamóriáról egy kutatásban, aminek döbbenetes eredményeit most te is megismerheted. Vajon a nők csalfábbak, vagy a férfiak? Kinek van nagyobb igénye az érzelmi biztonságra? Izgalmas infografikával!


Miért utáljuk gumival csinálni?

A magazinok jó tanács rovatai, ha szexről van szó bennük, mindig megemlítik valahol, hogy a gumi megvéd, a gumi a tuti, a gumi fontos. Aztán végül, ha a tűz, vagy a kráter közelébe kerül az ember fia/lánya, úgy húzza fel, mintha nyúznák. Régi poénok: olyan, mint zokniban zuhanyozni, vagy kabátban masszázst venni. A legtöbb ember szerint visszavesz az élményből.


Dobd fel a házasságodat - bevált tippek

Egy házasság sok nehézséggel járhat együtt, például a felek szexuális elhidegülésével. A szextanácsadó szerint nem feltétlenül a vágy múlik el, csak néha elnyomják az események, ám a folyamat visszafordítható, megelőzhető. Hogyan?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x