Magyarország felkerült a nemzetközi slow utazók térképére...
hirdetés
Címlap / Utazás / Magyarország felkerült a nemzetközi slow utazók térképére

>

Magyarország felkerült a nemzetközi slow utazók térképére

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Magyarország először került bele az 1987 óta működő nemzetközi Slow mozgalom európai Slow Food Weekend Guide útikalauzába, amely 75 országban elérhető.  


Rendezvénynaptár
A Slow Living Hungary, a Magyar Slow mozgalom országos szervezetének elnöke, Szekeres Diána 10 oldalban mutatja be Budapesten és vidéken a Slow Living helyeket a tudatos, modern öko- és kultúrturistáknak, akiknek a helyi érték, a fenntarthatóság és hagyomány a legfontosabb. Magyarország először szerepel a nemzetközi Slow mozgalom ajánlott turisztikai desztinációi között.

A Slow mozgalom 140 tagországának több milliós slow travel utazó bázisa ezentúl Amszterdam, London, Barcelona és Monaco után Magyarország és Budapest felé veszi az irányt. Ebben a nemzetközi Slow Weekend Guide útikalauzban való megjelenés komoly, új típusú országimázst jelent Magyarország számára. Fontos lépés a tudatos nemzetközi Slow fogyasztók irányába, akik a modern, élményközpontú hagyományokban, a teremtés- és természetvédelemben gondolkodó gasztro- és kulturturizmust preferálják a fenntarthatóság jegyében.


A nemzetközi útikönyv magyarországi írója, Szekeres Diána

"Az elmúlt 1.5 év szisztematikus építkezésének köszönhetően itthon elkezdtük a Slow mozgalom országos kiépítését Slow Market élménypiacokkal, országos Slow Food ízórákkal és ezzel párhuzamosan a külföldi megjelenéseinkkel (Terra Madre Salone del Gusto -Torino, London, Bécs, Róma Slow Living Hungary mesterkurusok, Slow Art művészeti kiállítások, Slow Food/ Wine borvacsorák stb.) elkezdtük felrakni a nemzetközi Slow mozgalom térképre Magyarországot.

Ez az első bemutatkozás printben az évente megjelenő nemzetközi útikalauzban, de már készülünk a következő évire az olasz kollégákkal. A nemzetközi Slow útikalauzhoz kapcsolódva forgattunk is egy országimázs filmet, ami augusztustól lesz nyilvános a Slow Living Hungary youtube csatornáján. Nézzék, osszák és lassuljunk együtt!”   
 
[ 2144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x