Nőiskola - fedezd fel magadban az ezerarcú Nőt!
Címlap / Ajánló / Nőiskola - fedezd fel magadban az ezerarcú Nőt!

Lukács Tünde

>

Nőiskola - fedezd fel magadban az ezerarcú Nőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Útjára indult egy új kezdeményezés. Egy program, amely a maga formájában egyedülálló. Mi benne a különleges? Az, hogy olyan irányból mutat rá a Női lét kérdéseire, ahonnét még nem igazán láttuk. A program fő célja, hogy minél több boldog, önmagával elégedett, kiegyensúlyozott Nő éljen világunkban. Célja az is, hogy minden Nő ki tudjon alakítani egy harmonikus, boldog párkapcsolatot, családot. Úgy tudjon adni a környezetének, ahogy az valóban mindenki számára a legjobb. Ehhez azonban meg kell találni, fel kell éleszteni magunkban az ezerarcú NŐT! Ehhez nyújtunk segítséget neked. 

 

A NŐISKOLA megálmodója Stumpf Zsuzsanna, aki régóta foglalkozik emberekkel, és a női lét kérdéseivel. Őt kérdeztem most, a NŐSULI terveiről.

Honnét jött az ötlet a Nősulihoz?

Nagyon sok oka van. Az egyik, hogy már régóta foglalkozom emberekkel, testi és lelki szempontból egyaránt, és tudom, hogy mindkettő ápolása nagyon fontos. Nincs egyensúly ott, ahol a mérleg elmozdul egyik vagy másik irányba, hiszen mindkettőre szükség van, hogy megmaradjon az egyensúly. A másik, hogy én magam is megjártam a saját poklaimat, de a mennyet is. Tudom, honnan indultam, és hol tartok most. És szét szeretném kürtölni minden Nőnek, hogy merni kell változtatni, de önmagunkon, mert akkor vagyunk képesek olyan életet alkotni, amelyben örömünket leljük. De van még sok más tényező is, az ingyenes előadásban sok mindenről szó lesz.

Hogyan látod a nők jelenlegi helyzetét?

Ez is összetett. Egyrészt azt látom, hogy sok a feladat. Sok mai „modern” nőben olyan program fut, ami valójában nem az övéké. Sokunk nagyanyái a háborúban és azután egyedül maradtak. Magukra kellett venni a férfi szerepeket ahhoz, hogy életben tudjanak maradni, és egyedül éltek le évtizedeket. A tudatalattink ezt hordozza, ez irányít, mert megörököltük, és ezért hisszük el magunkról, hogy jó nekünk a szingli lét. Családállításokon nagyon szép oldások vannak, amikor végre letesszük ezeket a programokat Másrészt nagyon sokat kell tanulnunk a különböző szerepeinkről, mert hiányos a tudásunk és ez sok konfliktushoz vezethet. És van még számos más feladat is.


Mi a tapasztalatod a nők leggyakoribb problémáiról?


Nem szeretik magukat eléggé, és félnek tükörbe nézni, mert kevesen látják benne azt, amit szeretnének. Meg kellene tanulniuk végre önmagukat választani, és tenni valamit saját magukért is. A Nőiskola abban segít, hogy ezt hogyan kezdjék el, merre induljanak.

Mi a hosszú távú célja a sulinak?

Szeretnénk, ha minél többen eljönnének, mert nagyon sokat fognak kapni általa. Folyamatosan jönnek az ötletek, mindig újabb és újabb fontos infó jön, amit át szeretnénk adni, így várhatóan az időtartam ki fog tolódni. Másrészt készülünk a jövő nyári táborra, ahol egy hétig fogunk ismerkedni saját Nőségünkkel. A Nőiskoláról szóló könyv pedig a fejünkben van már, reméljük, hogy lassan eljutunk oda, hogy papírra vessük.

Miről tanulhatnak, hallhatnak a jelentkezők?


A fizikai testünk állapotának javítási lehetőségeitől, díszítésétől kezdve a tudatalattinkkal való játékos szembenézésig mindenről szó lesz. Sok-sok elmélettel és sok-sok gyakorlattal, főleg a Női szerepeket fogjuk kivesézni. A szép az egészben, hogy akárhányan leszünk, mégis az egyénre fog hatni.

Mit üzensz a nőknek?


Azt, hogy merjenek, döntsenek végre maguk mellett és bátran töltsenek el velünk két és fél napot. Azokat is várjuk szeretettel, akik rendben vannak önmagukkal, de még tovább szeretnének fejlődni. Akik pedig bármi miatt úgy döntenek, hogy nem jönnek, csak annyit mondok, hogy higgyék el magukról, hogy képesek kívül-belül ragyogni.

A Nősuliról ingyenes előadást tartunk július 29-én, 18-20 óráig a Magnet Házban, /Bp. VI. ker. Andrássy út 98./ és augusztus 12-én, szintén 18-20 óráig a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdióban.
/Bp.VI. ker. Szív utca 41./
A Facebook-on keresd a NŐISKOLA oldalunkat!
Szeretettel várunk minden Hölgyet!

Lukács Tünde
Családállító, ThetaHealing konzulens
www.csaladfelallitas6.5mp.eu 
 
[ 5899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x