Az ételosztás többet jelent, mint egy tál étel - Karácsony...
hirdetés
Címlap / Ajánló / Az ételosztás többet jelent, mint egy tál étel - Karácsony a Blahán

>

Az ételosztás többet jelent, mint egy tál étel - Karácsony a Blahán

Forrás: krisna.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

A Krisna-hívők idén is megrendezik Karácsonyi Szeretetlakomájukat, az év legnagyobb, háromnapos ételosztó akcióját. Ételt az Életért Közhasznú Alapítványuk minden hétköznap több ezer adag ételt oszt ki a rászorulóknak fővárosi és vidéki osztópontjain, az ünnep alkalmával azonban a meleg étel mellé egy az egész család számára hosszabb időre elegendő tartós élelmiszercsomagot is ajándékoz. A csomagban alapvető tartós élelmiszerek, liszt, cukor, olaj, édes és sós finomságok, datolya, és más különleges élelmiszerek is szerepelnek. Az akció keretében naponta 1600 adag ebéddel várják a családokat.  


Rendezvénynaptár
A szervezők főleg olyan lakhatással rendelkező vendégekre számítanak, akik az ebédet otthon, családjuk körében fogyasztják majd el, ezáltal remélik, hogy az asztal körül segítenek összetartani a nehéz sorsú családokat. Míg az elszigetelődés és elmagányosodás a legnagyobb ellenfele a szükségben élőknek, addig a szociális kapcsolatok megtartása, a családi összefogás és az érzelmi, szociális biztonság érzete a legfontosabb táplálékuk.A Krisna-hívők abban bíznak, hogy akciójukkal példát tudnak mutatni a segíteni és tenni képes lakosság számára, valamint hogy hasznos elemei a hazánkban működő szociális, karitatív hálónak. Úgy vélik ugyanis, hogy az emberek közötti összefogás és gondoskodás egy-egy közösség, ország lelki erejének mutatója.
 
A karitatív kezdeményezéshez idén is csatlakoznak hírességek, pl. Fischer Iván, Vadon Jani, Kovács Áron, Szalóki Ági, Moldvai Kiss Andrea, Németh Roland és mások. 
 
[ 2530 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x