Tengerecki Tábor! - Lemaradtál? Kíváncsi vagy? (Képekkel)...
Címlap / Otthon / Tengerecki Tábor! - Lemaradtál? Kíváncsi vagy? (Képekkel)

Tengerecki Tábor! - Lemaradtál? Kíváncsi vagy? (Képekkel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Vulkánok napja, növények napja, víz napja, állatok napja, újra nap. Kitaláltad mi az? 

A Tengerecki Központ augusztusban szervezett táborában egy újító, egyedi koncepcióval várta a táborozó óvodásokat és szüleiket. A táborban környezeti pedagógus délelőtt és délután természetismereti programokkal várta a gyerekeket, miközben szüleik fakultatív programokon vehettek részt.


A vulkánok napján só-liszt gyurmából vulkánt építhettek, a víz napján annak tulajdonságaival ismerkedhettek meg a játékok során. Patakparton vizet mostak, rákokat fogtak, éjszakai bátorságpróbán vehettek részt. Volt a táborban kenyérdagasztás és sütés, tehénfejés és tejkóstoló, természetesen tábortűz és szalonnasütés is.


Eközben a felnőttek kipihenhették a hétköznapokat, kirándulhattak, közösen meglátogatták a Mátraverebélyi Bazilikát és felkaptattak az egyedülálló barlanglakásokba is.


A remek hangulatú táborban lelkes kis csapat kovácsolódott össze. S a következő találkozóig nem kell jövő évig várni, hiszen a Tengereckivel minden hónapban kirándulhatnak együtt nemcsak a táborozók, hanem minden természetet szerető óvodást és kisiskolást nevelő család.Tábor lesz jövőre is! Addig is túrázz velünk!


A túrákról a honlapon és a hírlevelekből szerezhetsz tudomást.
www.tengerecki.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3544 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x