Karácsonyi ételosztás a Krisna-hívők segítségével
Címlap / Otthon / Karácsonyi ételosztás a Krisna-hívők segítségével

Karácsonyi ételosztás a Krisna-hívők segítségével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

December 22-én, szombaton az Ételt az Életért program, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők szegényélelmezési missziója Óbudán tart kiemelt ételosztást. Az ízletes meleg ebéd mellett tartós élelmiszercsomagot, játékot és édességet is kapnak a sorban állók. 

Karácsonyi osztás Óbudán
Az ünnepekre való tekintettel a sorban állók nem csak egy ízletes meleg ebédet, hanem tartós élelmiszercsomagot és játékokat, valamint kis édességet is kapnak, a program önkéntesei így szeretnék tartalmasabbá, elviselhetőbbé és reménnyel telivé tenni ezt az időszakot a rászorulók és gyermekeik számára. A tartós élelmiszercsomag olyan alapélelmiszerekből áll össze és olyan mennyiséget jelent, amely nem pusztán egy napra elegendő, ezzel szerény körülmények között ugyan, de a legszegényebb családok is kihúzhatják az ünnepek végéig. A krisnások a budai kerület mellett a főváros szívében, és más vidéki városokban további mintegy 6000 adag étellel segítik a rászorulókat.


Az Ételt az Életért program önkéntesei Bús Balázs polgármester úr kérésére egész évben ételt osztanak a főváros egyik legnagyobb kerületében, két ponton, Békásmegyeren és Kaszásdűlőn. Naponta mintegy 600 adag ebéddel segítik azokat a sokgyermekes családokat és nyugdíjasokat, akiket a kerületi családsegítő szolgálat szociális helyzetük alapján erre kijelöl. A szombaton esedékes élelmiszer- és ajándékosztás azonban bárki számára igénybe vehető. A Vörösvári úton, a Flórián térhez közel eső Faluház előtti területen 12 órától várják a nélkülözőket. A Krisna-hívők csillaghegyi központja egyébként az ünnepek közötti időszakban is folyamatosan nyitva áll a látogatók előtt. Szeretettel várják itt azokat, akik az ünnepek melegségére, belső békességre vágynak.

Segítsen Ön is!

Az Ételt az Életért Szegényélelmezési Program munkáját már telefonos adományvonalon keresztül is támogathatják. Az Adhat Vonal több hálózatból hívható adományozási program, amely egyszerre 250 Ft adományt juttat a felajánlótól a hívott szervezet számára. A szegényélelmezési missziót a 33-as kóddal, a 13600-as telefonszámon keresztül segíthetik. A 13600-as hívószámon az operátor-hang bejelentkezése után kell megadni a szervezet kódszámát (33). Ez az összeg 1 fő rászoruló ebédjének minimum előállítási költsége, vagyis a hívással éppen 1 főnek nyújthatunk az ételen keresztül életet.


Karácsonyi ételosztás kisfilmünk:
www.karitativ.hu
www.krisna.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x