Ingyenes inga iskola III. Ingázzuk-e ki a lottószámokat?
Címlap / Ezotéria / Ingyenes inga iskola III. Ingázzuk-e ki a lottószámokat?

Ingyenes inga iskola III. Ingázzuk-e ki a lottószámokat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

A harmadik leckéből megtudjuk, hogy mik az etikai szabályok, érdemes-e a lottószámokra rákérdezni az ingával, felvehetjük-e a kapcsolatot szellemekkel, és persze megismerünk néhány izgalmas kísérletet is. (Mondom kísérlet! Nem kísértet!)  

 

Kezdjük mindjárt egy érdekes gyakorlattal, az úgynevezett polaritásvizsgálattal! Érdekes tény, hogy még egy egyszerű rajzolt vonalnak is van polaritása, sőt parányi elektromos töltéskülönbség is mérhető a két vége fölött. Yin és Yang, ha úgy tetszik.

Polaritás vizsgálata
Húzzon egy körülbelül tíz centiméter hosszú egyenes vonalat ceruzával vagy tollal egy papírra! A vonal két végét egy-egy kis körrel megjelölheti. A polaritás azt jelenti, hogy mindennek két pólusa van, ez ebben az esetben a vonal két végpontja. Az inga a két pólus felett másképp viselkedik a kutató kezében.

Tartsa az ingát az egyik kis kör fölé, és hagyja az ingát megmozdulni! Ezután ismételje ezt meg a vonal másik végével is!

Házi feladat: Mit tapasztalt? - Rajzolja le a körökbe, hogy milyen ingamozgást tapasztalt!

Valószínűleg egyértelmű különbséget észlelt attól függően, hogy az előző leckében elvégzett kísérlet során a tenyere, vagy a kézháta, illetve a vonal egyik vagy másik vége volt az inga alatt. Ez a gyakorlat arra szolgál, hogy Ön megérezze a különbséget a kétféle jelzés között. Itt az idő a szellemi megállapodásra (convention mentale, CM) ingánkkal. Ez a szellemi felkészülés harmadik lépése. Az óramutató forgásának megfelelő forgásirányt vagy az előrefelé lengést hagyományosan pozitív forgásnak, az ellentétes forgásirányt, vízszintes lengést negatívnak nevezzük. Ez sokszor egybeesik a szellemi megállapodás során kapott igen vagy nem válasz forgás (lengés) irányával, de ez nem minősítő jellegű! Van, akinél fordítva működik. A lényeg az, hogy az inga mozgása az Ön számára egyértelmű legyen.
 

Szellemi megállapodás
Lógassa könnyedén az ingát, várja meg, míg mozdulatlanul megáll. Eztán a következő utasítást adja ingájának:
"Mutass nekem egy igent!"
Figyelje, mi történik. Hagyja megmozdulni az ingát.
Tegye fel a másik utasítást is:
"Mutass nekem egy nemet!"
Figyelje meg ismét az ingamozgást.
Melyik ment könnyebben? Minden bizonnyal határozottan eltérő lengés, vagy forgásirányt tapasztalt a két utasítás hatására. Van, akinél a "nem" utasításra sehogy sem akar megmozdulni az inga: ezek azok az emberek, akik nagyon nehezen mondanak nemet.
Önnek hogyan jelzi ingája az igent, és hogyan a nemet?

Ha Ön sikerrel járt, a radiesztézia tudománya Önnek már gyerekjáték. A siker pusztán a gyakorlás függvénye!
 
Ne felejtse el: egyszerre negyed óránál többet ne gyakoroljon!

Gyakorlatilag bármilyen kérdésre tud "igen" vagy "nem" válaszokat kapni. Az inga mozdulatlansága azt jelezheti, hogy a kérdés nem volt megfelelő. Fogalmazza át úgy, hogy egyértelmű igennel vagy nemmel lehessen megválaszolni! Az is előfordulhat, hogy tudatalattija egyszerűen nem hajlandó együttműködni, nem ad engedélyt. Ilyenkor érdemes tovább kérdezni: "valaki más ingázza ezt ki?" vagy "én ingázzam ki, csak egy másik időpontban?"
Mivel ez az egyszerű módszer hatalmas erőt képvisel, fontos, hogy Ön tartsa be az etikai szabályokat.

Etikai szabályok ingázóknak

 • Nem diagnosztizálunk, hiszen ez az orvos vagy feladata. Tévedhetünk, és nagyon megijeszthetjük ismerősünket, ha valamilyen betegséget "ingázunk ki" nála. Legfeljebb javaslatot tegyünk neki valamilyen kivizsgálásra, ha betegségre gyanakszunk. Ha rámondjuk, hogy "te ilyen vagy olyan beteg vagy!", lehet, hogy ijedtében a teste meg is valósítja, mint egy utasítást, és valóban megbetegszik, vagy olyan baj történik vele, amit "megjósoltunk" neki – ez az önbeteljesítő átok.
   
 • Születendő gyerek nemét nem szabad firtatni, ne érezze az a pici, hogy máris elvárásaink vannak vele szemben. Ezen kívül tévedhetünk is.
   
 • Holtakat ne bolygassunk, szellemekkel ne keressünk kapcsolatot. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek, bele lehet gabalyodni alaposan – és valljuk be: van elég dolgunk itt, ebben a mi dimenziónkban!
   
 • Nem cirkuszi mutatvány, ne mutogassuk tudásunkat, és ne hencegjünk vele.
   
 • Ne használjuk jóslásra, illetve tisztességtelen célokra. A lottószámokat sem érdemes kiingázni, ugyanis a jövőben bekövetkező események annyira plasztikusak, hogy ez igen kis esélyel sikerülne.
   
 • Legyünk szerények és becsületesek. Nem 100%-os még a legprofibb ingázó sem.
   
 • Ne avatkozzunk bele kéretlenül más ember életébe tanácsainkkal, ne manipuláljuk az embereket. (Ne ajánlkozzunk, hogy "én majd kiingázom neked!")
   
 • Emberek jellemét ne ingázzuk ki, hiszen a jellem folyamatosan és helyzettől függően változik.
   
 • Valaki más belügyeire akkor ingázzunk rá, ha az illető kifejezetten megkért rá, és ne tukmáljuk rá senkire tudományunkat.
   
 • Viseltessünk tisztelettel a módszer (önmagunk) iránt.
 • Ne haragudjunk magunkra, ha éppen nem sikerül.

A korlátlan adatbázis olvasása
Az ingázás kulcsot adott az Ön tudatalattijához, a korlátlan adatbázis ajtajához. Ön képes tértől és időtől függetlenül információkhoz jutni. A jövőben ezért az első kérdés, amit ingája felé feltesz, ez legyen: "megkapom az engedélyt, hogy ezen az ügyön dolgozzak?", és csak akkor lépjen tovább, ha a válasz egyértelmű igen.
A "nagy akarás" sokszor akadályozza a sikeres ingázást. Csak lazuljon el, és passzívan várja tudatalattija válaszát!

GYAKORLAT: Azonos küllemű folyadékok megkülönböztetése
Öntsön két-két deci vizet négy, lehetőleg egyforma, átlátszó üvegpohárba! Az egyik pohárba dobjon egy kockacukrot, a másikba egy kiskanál sót, a harmadikba öntsön egy kevés ecetet! Várja meg, míg az anyagok feloldódnak, illetve elkeverednek. Kérje meg egy barátját, hogy cserélje fel a poharak sorrendjét, de tegye külön a sima vizet tartalmazó "kontroll-poharat".
Ezután fogja ügyesebbik kezébe az ingát, másik kezébe a "kontroll-poharat", és tegye fel a kérdést az első pohárral kapcsolatban:
"ez a pohár cukros vizet tartalmaz?"
Ha a válasz igen, tegye félre a poharat, ha pedig nem, akkor kérdezzen tovább:
"ez a pohár sós vizet tartalmaz?"
Ha a válasz igen, tegye félre a poharat. Ha nem a válasz, akkor a pohár nyilván ecetes vizet tartalmaz, és a harmadik pohárban lesz a sós víz.

Az ingázással meghatározott folyadékok ellenőrzése igen egyszerű: kóstolja meg! Sikerrel járt?

Az egyértelmű kérdésfeltevés igen fontos! "Milyen lesz este az időjárás?" helyett jobb a konkrét kérdés: "megfelelő lesz az időjárás az esti szalonnasütéshez?" A "milyen lesz" jellegű kérdésekre nem lehet igennel vagy nemmel válaszolni.

 


 
 
[ 17527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x