Irtják a szellemeket a mobiltelefonok?
Címlap / Ezotéria / Irtják a szellemeket a mobiltelefonok?

Irtják a szellemeket a mobiltelefonok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gyilkolják a kísérteteket a mobiltelefonok - állítja egy brit szellemszakértő. Tony Cornell - aki éveken át vizsgálgatott okkult jelenségeket és aki tagja a brit Pszichikai Kutató Társaságnak - úgy értékeli, hogy a mobiltelefonok számának növekedésével fordított arányban alakul a kísértetlátások száma... 

Gyilkolják a kísérteteket a mobiltelefonok - állítja egy brit szellemszakértő. Tony Cornell - aki éveken át vizsgálgatott okkult jelenségeket és aki tagja a brit Pszichikai Kutató Társaságnak - úgy értékeli, hogy a mobiltelefonok számának növekedésével fordított arányban alakul a kísértetlátások száma. A HarmoNet szakértője szerint azonban nincs szoros összefüggés a telefonok és a szellemek között.

Cornell elmélete
Évszázadokon át állandóan ugyanannyi kísértet láttak az emberek: átlagosan hetente kettő újat. A maroktelefonok 15 évvel ezelőtti megjelenése óta viszont egyre kevesebb esetről érkezett jelentés, és mostanra jószerivel teljesen eltűntek a kísértetek - mondta Cornell. Emiatt veszélybe kerülhet Nagy-Britannia "szellemturizmusa", kevésbé fogja vonzani a kísértetekre kíváncsi idegeneket a szigetország - jegyezték meg idegenforgalmi szakemberek. Egyes tudósok szerint a kísértetlátást szokatlan elektromos jelenségek okozhatják, és nem kizárt, hogy ezeket valósággal kiirtották a mobiltelefonok.

A kísértetek tényleg érzékenyek a mobiltelefonok rezgéseire?
Feltehetőleg inkább az emberek más dimenziók iránti nyitottsága csappant meg az információk felgyorsulásának időszakában – mondja a HarmoNet látó szakértője. Az is elképzelhető, hogy az utóbbi 15 évben már egyszerűen nem számít többé hírnek, hogy valaki szellemet látott, illetve már nem csoda többé, hogy a szellemvilág létezik. A New Age korszakban az emberek legtöbbje már hisz a szellemvilág létezésében, még ha azt nem is vállalja nyilvánosan.

Kiknek jelennek meg szellemek?
A szellemek azoknak szoktak megnyilvánulni, akik az asztrál világban – akár egy világítótorony éjjel, a sötét tengereken – erőteljesen fényt áraszt magából. Van köztük olyan, aki magával hozta ezt a látó képességet, és nem tud mit kezdeni vele. Ha ő találkozik egy igen erős szellemmel, akkor akár skizofrén elmebeteggé is válhat, hisz a szellem befolyása igen erős lesz az illetőre.

Ha az angol elmélet igaz lenne, akkor az elmegyógyintézetekben sokkal kevesebb lenne azon betegek száma, akik „hangokat hallanak” ahogy azt a köznyelv megfogalmazza. Képzeljük el, hogy ezek az intézetek részben régi kastélyokban vannak, ahol számtalan megnyugvást nem talált, temetetlen halott lelke bolyonghat. Egy ilyen helyen egyszerűen lehetetlen dolog meggyógyítani egy embert.

Vannak olyan médiumok, akik kifejlesztetek valamilyen védelmet a szellemek ártó szándéka ellen, mégis „kommunikálnak” velük. Becsapnak másokat, üzleti céllal „halott látónak” nevezik magukat. Az ő tevékenységük is népszerűvé vált, különösen az utóbbi 15 évben, amikor egyre több a jós, a mágus, és a hasonló tudatosságú ember.

Gyakori kérdés, hogy vannak-e jó és ártó szellemek. A kérdés ennél bonyodalmasabb. A szellemvilág lényei nem véletlenül nem látszanak az átlagos ember számára. Nincs tehát szükség arra, hogy ezekkel a szellemlényekkel kommunikáljunk, ezeket a kapcsolatokat keressük, vagy éppen kutassuk, hogy hatással van-e rájuk a mobiltelefon.

Mindenkinek azt tanácsolom, először foglalkozzon a környező világ – és benne saját maga - megismerésével, és ha abban eljut arra szintre, a szellemvilág kérdéseire magától is meg fogja találni a választ.
H.K.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x