Magyarországnak jósoltunk Március Idusára - magyar kártyával...
Címlap / Ezotéria / Magyarországnak jósoltunk Március Idusára - magyar kártyával

Magyarországnak jósoltunk Március Idusára - magyar kártyával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-27

Megjósoljuk előre az idei márciusi eseményeket. A következő időszak, az ország, a nép és a nép vezetőjének szempontjából egy különleges kirakásban.  

Tettük ezt nem holmi játék miatt, hanem, hogy megmutassuk, hogyan vethetjük ki a magyar kártya lapjaival egy nemzet, egy ország, vagy egy nagyobb szervezet sorsát, vetíthetjük előre lehetséges jövőjét.

Hogyan rakjuk ki a kártyát?
Mi a körbe rakást választottuk. A kör tetejére helyezett lap az "első":  nálunk ez éppen egy ász lett. Más esetben, ha az ász nem ide érkezik, úgy az ászt kell első lapnak tekintenünk. Ha nincs a kirakásban ász, akkor az elsőként kitett lappal indul az "olvasás".
A körberakásnál összesen 8 lapot – kétszer négyet – rakunk ki. A felső négy lap a tudatos cselekvés lapja, az alsó négy az ösztönös törekvéseké. Az utolsó, nyolcadik lap mutatja meg az egész folyamat végkimenetelét.
A kirakásnál érdemes meghívni az adott ország - jelen esetben Magyarország - védőjét; Nagyboldogasszony, Mi Asszonyunk, Mária erejét kértük a kirakásnál.

Most nézzük a kirakást, és a hozzá fűzhető magyarázatot:


- A makk ász jelentése a teljes változás, a forradalom, a háború, a felfordulás, a nép sanyargatása, elnyomása. Az elnyomó személy, a nép vezetője azonban egy zöld király. 

- A zöld király vezette ország jelenleg krízisben van, támadják minden oldalról. Ez a nap számára szerencsétlenséget mutat, melyben nem biztos, hogy helyt tud állni. Szélsőséges esetben ellene irányuló merénylet, vagy annak kísérlete is lehet, tehát vigyáznia kell most a miniszterelnöknek és az ő embereinek. Legjobb, ha a média védelmében búvik meg, hiszen a levél jelű lapok utalnak arra is, hogy inkább szóban, képben és ne személyesen nyilatkozzék.

- A zöld felső azt mutatja, hogy a külföld számára van valami, ami hazánkban különlegesen értékes, és ezt csalárd módon kívánják megszerezni.

- A piros felső azt jelzi, hogy az ország még nem döntött, hogy hajlandó-e befogadni, vagy elutasítja a változásokat. A néptől most nem kell tartani, mert nincs egység, bizonytalanság van.

Ez a tudatos rész, melyből kiderül, hogy a vezető kezében összpontosul az ország sorsa, és a nép kissé tehetetlenül, vagy szélsőséges tettekre ragadtatva szemléli mindezt.

- Az ösztönös részben a zöld tízes folytatja a sort, ami azt jelenti, hogy az ország vezetőjének külföldön kell cselekednie a nép érdekében. Külföldön szívesen fogadják, és sikerrel jár, ha a nép érdekében megy, elbukik, ha a maga érdekeit akarja érvényesíteni. Figyelnie kell tehát, hogy lebukik-e népe előtt, vagy képviseli annak érdekeit.

- A zöld hetes szerint nem szabad most még az egész országra vonatkozó kardinális döntéseket hozni, még tanakodni kell egy kicsit, így a kivárás álláspontjára helyezkedve nyerhet - ha kapkod, akkor veszít.

- A tök alsó szerint a problémák okát a múltban kell keresni. A feleletet a történelem adja meg. Meg kell vizsgálni, volt-e már hasonló eset korábban, és a történelemben eddig már tapasztalt példák követésével léphet előre a nép.

- A feloldást a tök hetes adja meg: ez a boldog jövő jelzője, pozitív, jó megoldás várható.

Reméljük, példánkból már olvasóink is ki tudják rakni a kártyát önmaguk számára, és képessé válnak egy kis gyakorlás után olvasni a kártya jeleit.

 
 
 Ha tudni akarod, hogyan kell értelmezni a lapokat és a színeket, melyik kártyának mi a jelentése, akkor olvasd el további két cikkünket is!
A színek és az évszakok jelentése, a kártya históriája és különlegessége

A piros és a tök jelű lapok jelentése

A zöld és a makk jelű lapok jelentése

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 22867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x