Hordasz gyűrűt a mutatóujjadon? - Mit jelent? (Gyűrűmágia...
Címlap / Ezotéria / Hordasz gyűrűt a mutatóujjadon? - Mit jelent? (Gyűrűmágia IV.)

Hordasz gyűrűt a mutatóujjadon? - Mit jelent? (Gyűrűmágia IV.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A gyűrű segítségedre lehet, ha jól választasz. Rámutatni valamire ... a mutató ujjad üzenete, hogy ne másokban, inkább magadban keresd a hibát, s magadat tedd felelőssé mindazért, ami veled történik, s ugyanígy te magad is oldd meg a helyzeteket.  

Korábbi cikkünk, a sorozat eleje >>>

Mutatóujjunk a Jupiter lelkiismeretességét szimbolizálja
A mutató ujjunk – ahogy neve is mondja; rámutat a dolgokra – az igazságérzetünkről árulkodik. A tradíció szerint a mutatóujjunkon ritkán viselünk gyűrűt. Aki mégis így dönt, az éppen igazságérzetét erősítheti meg. Akár túlzó mértékben is, például szélsőséges szabálykövetésre, fölösleges másokra mutogatásra, hibás személyek felkutatására való hajlamot erősíthet.

Ki viseljen mutatóujjon gyűrűt?
Azoknak ajánlott inkább a mutatóujjon gyűrű viselése, akik nehezen tudnak dönteni, bizonytalankodnak, szeretnének könnyebben igazságot tenni a dolgok között. A Jupiter uralta csillagjegyek szülötteinek is ajánlható, ha a bolygó valami miatt támadott a születési képletben, és szeretnénk erősíteni.

Aki a mutatóujján gyűrűt hord: Figyelnie kell, hogy ne vádoljon másokat feleslegesen, először magában és csak utána másokban keresse a hibát, ne vadásszon bűnbakokra.

A mutatóujjon viselt gyűrű beavatása: Olyan erős tárgyakkal kell legalább 5 napon át egy helyen tartani, amiben lelkiismeretesebbek akarunk lenni. (Ha a döntést kell segítenie, akkor páros dolgok között tartsuk, ha valamely életterületen való lelkiismeretesebb viselkedésünkben kérjük erejét, akkor azon területet szimbolizáló helyen, vagy tárgyak között.)

A cikksorozat következő része, a középső ujjunk és a gyűrű viselés >>>

Berta Aranka és Komáromi Aanna sorozata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 30968 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x