Mi vár rád a Patkány Évében?
Címlap / Ezotéria / Mi vár rád a Patkány Évében?

Mi vár rád a Patkány Évében?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kínai horoszkóp szerint 2008 február 7-től kezdetét veszi a Patkány Éve. Mit tudhatunk erről az állatról? És neked vajon mit tartogat a Patkány Éve? 

A Patkány eszes jószág
Ez egyébként a valóságban is így van, nem véletlenül ő a pszichológiai kutatások sztárja. Sok mindenben hasonlít az emberhez, és Keleten nagy megbecsülés is övezi. Mint Buddha szent állatát, nem bántják, sőt a templomok környékén tejjel kínálják.

Igaz, az ázsiai patkány egy másik faj, mint az európai csatornatöltelék, amely rossz hírét a középkori járványok terjesztésének köszönheti. Őrá haragudtak az emberek, ahelyett, hogy a szemétszállítást és a szennyvízelvezetést megoldották volna a városokban.

HarmoNet-tipp: A kínai holdújév >>

Az Eszes újító
A Patkány szimbolikája hasonlít az európai asztrológia Vízöntő archetípusához. Eszes újítóról van szó, aki nem hátrál meg a nehézségek előtt, és inkább rafinériával, mintsem harccal győzi le őket.
• Tehát a Patkány első tanácsa 2008-ra: ne pereskedj, ne harcolj, ne erőszakoskodj, inkább keresd a kiskaput, a megegyezés lehetőségét! (A magyar embernek amúgy is kifejezett érzéke van a kiskapukhoz, talán ez az ezeréves túlélésünk egyik magyarázata )

A Patkány társas lény
Ez az év a kapcsolatok terén fog hozni változásokat, amúgy is páros esztendő. A valódi csatornapatkány, rossz hírével ellentétben, egyáltalán nem hagyja cserben társait. Ha ellenség támadja meg a patkánykolóniát, azok egy patkányként fordulnak szembe vele, ha pedig menekülni kell, és sebesült is van, az egészséges harcosok addig feltartóztatják a támadót, amíg a sebesült patkány is biztonságba vonszolja magát.
• A Patkány második tanácsa 2008-ra: keresd az együttműködést, együttérzően segítsd a lemaradókat!

A Patkány kiváló intuíciója
A patkány elhagyja a süllyedő hajót, mielőtt jele lenne, hogy az viharba fog kerülni. Már a kikötőben megszökdösnek. Ez nem árulás, hanem a kiváló intuíció, előérzet bizonyítéka. A Titanic teljesen új hajó volt, egyáltalán nem voltak rajta – még – patkányok, ha lettek volna, talán a katasztrófát is előre jelezték volna. Esetleg akkor meg sem történik.
Köztudott az is, hogy a földrengéseket is előre megérzik, előjönnek földalatti rejtekükből, és biztonságba menekülnek. A délkelet-ázsiai cunamit is megérezték, és magasabb részekre vonultak – sokan voltak, akik a patkányokat követve menekültek meg az árhullámtól.
• A Patkány harmadik tanácsa 2008-ra: eddzed intuíciódat, óvatosságra intő hatodik érzékedet! Figyeld meg, hányszor sikerül előre megsejteni valamit, és így kikerülni a veszélyt. (A cikk nem ért véget. Lapozzon tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x