Barátsághoroszkóp
Címlap / Ezotéria / Barátsághoroszkóp

Barátsághoroszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Tudod, milyen jegyben született a barátod? Olvasd el, mi jellemző rá! Vajon te milyen vagy a baráti kapcsolatokban? Elég, ha ismered születési jegyedet. Nagy barátsághoroszkóp mind a 12 csillagjegy szülöttének!  

A Kosok
Csupa tűz minden kapcsolatuk, így barátságaikat is tüzes forróság hatja át. Néha éget, néha enni ad. Kevés mély, igazi barátja van, de értük tűzbe teszi a kezét – és fordítva ugyanezt várja. Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének. Rövid távon azonban lehet számítani a Kos szülött barátokra.  Ha a Kos barátodat megbántod, hajlamos arra, hogy igazi faltörő kosként neked támadjon, ám nem tartogatja sokáig a sértést. Ugyan nem is bocsát meg, de legalább nem kell évekig tartanod a bosszújától, hiszen jobban szereti építő dolgokra fordítani az erejét, mint arra, hogy valakinek keresztbe tegyen.

A Bikák

Nekik aztán van idejük a barátokra. Igaz, kevés van belőlük, de ő igényesen válogatja meg azokat, akiket a csapatába szervez. Szereti eteti-itatni a közeli barátokat, főzni nekik, terített asztallal kedveskedni számukra. A Bika barátnővel shoppingolni nagyszerű élmény, hiszen jó az ízlése és takarékoskodni is tud. A Bika szülöttek nagyon nehezen engedik el barátságaikat, sokszor még az után is „húzzák maguk után” a kapcsolatot, amikor már régen kiüresedett az egész, kinőtték egymást mint egy ócska cipőt. 

Az Ikrek
Olyanok, mint egy konferenciaközpont. Mindig hatalmas náluk az átmenő forgalom, és a  barát maximum a portaszolgálatos (esetleg a hostess) szerepét töltheti be ebben az instrumentumban. Neki folyton csöng a telefonjuk, - legyenek mosogatók egy étteremben vagy nagyvállalkozók, ez mindegy. A barátságokra nem szánnak elegendő időt, mert valójában félnek az érzelmektől. Ha azonban magas lelki szinten él egy Ikrek szülött, akkor a legodafigyelőbb megértő barát is lehet, hiszen kommunikációs képessége által mindent képes megfogalmazni, megérteni. 

A Rákok
Igaz „lelki szemetesláda” akit éjjel is fel lehet hívni, ha nagy a gáz. Vigyázzunk, mert csak egy darabig engedi magát és érzelmeit- kihasználni. Ha túl sokszor élünk vissza jóindulatával, akkor előre felé kapkod az ollóival, és kihátrál a kapcsolatból A Rák, ha dühbe jön, veszélyes üzem lehet! Nagyon jó a barátjuknak lenni, mert igen megértők, a barátaikkal együtt főznek, beszélgetnek - az érzelmekről, a lélekről. Többnyire a családban élik meg érzelmeiket. Náluk mély barátság alakulhat ki szülő-gyerek, férj-feleség között, rezonánsak egymás gondjaira, megértik a ki nem mondott szavakat is.



Az Oroszlánok
Jó barát, de főleg akkor, ha éppen szalad vele (és persze a barátjával is) a szekér. Ha éppen leszálló ágban van, akkor hajlik arra, hogy beforduljon, és ne álljon szóba senkivel. A barátok akkor tudják megtartani őket, ha elhalmozzák lényüket csodálattal. Ha egy oroszlán barátságát meg akarod őrizni, akkor folyamatosan ismerd el őt. Dicsérd a háta mögött, és gondoskodj arról, hogy visszajusson a fülébe, hogy te voltál aki aranyba foglaltad a nevét. Az oroszlánt a hízelgéssel is le lehet venni a lábáról, néha ezért nem tud különbséget tenni talpnyaló és valódi barát között. Emiatt lehet, hogy öregebb korában egyre nehezebben köt barátságokat, egyre gyanakvóbb. 

A Szüzek
Örök kritikusok, és félnek saját érzelmeiktől. Soha nem ad kölcsön pénzt, de ha tanácsra van szüksége a barátjuknak, abban sosem fukarkodik. Általában érdemes is megfontolni amit javasolnak, mert előrelátók és intelligensek. Saját magukkal szemben is nagyon erősen kritikusak, esetleg azt élik meg, hogy nem méltók azok barátságára, akiket csodálnak, így kisebbségi komplexus alakulhat ki bennük. Esetleg különcködő gyűjtőkké válhatnak, és gyűjtői klubokban érzelmek és valódi kapcsolatok helyett a gyűjteményekről beszélgetve látszat-barátságokat kötnek

A Mérlegek

Örökké igyekeznek pozitívan fogalmazni, kiegyensúlyozni, és elkerülni a konfliktusokat. Nagyon nehezükre esik a konfrontálódás, ezért ha egy barátságból már elegük van, akkor inkább kedvesen hanyagolják az illetőt, nem mondják meg neki, hogy mi nyomja a szívüket. Mosolyuk és finomságuk sokakat levesz a lábukról, de valójában nagyon kevés a mély, valódi érzéseken alapuló kapcsolatuk. A fő feladatuk, hogy megtanuljanak konfrontálódni, és egyenesen kommunikálni. 

A Skorpiók
Mindent vagy semmit. „Kit törvény véd, felebarátnak még jó lehet. Törvényen kívül, mint az állat olyan légy, hogy szeresselek”* – nehéz feladat, de a Skorpió szülöttek ilyen barátságokat akarnak. Feltétel nélküli abszolút elfogadó barátságot. Nagyon fontos nekik, hogy a barátjuk megadja nekik a szabadságot is, ha egyedül akarnak maradni. Ha olyan szerencsés, hogy talál egy ilyen barátot, annak mindent megad, mélyen szereti, figyel rá. Csak arra figyeljen oda, hogy ne adagolja túl a szeretet bombát, mert abból is méreg válhat, ha a Skorpió szülött elhatározza: ha beledöglesz, akkor is boldoggá teszlek! (*Szabó Lőrinc: A Semmiért egészen című verséből idézet)  

A Nyilasok
Nyílt szívűek és lelkesek, jó humorral rendelkeznek, ennek köszönhetően egy Nyilas baráttal megannyi szórakoztató élményben lehet részed! Vele biztosan nem fogsz unatkozni, szívesen partner a kalandos programokhoz, utazásokhoz. Mivel a Nyilas kifejezetten barátságos és játékos jegy, sokan szeretnének a közelébe férkőzni, így aztán felszínes ismeretségekből sem szenved hiányt. Fontos tudni azonban, hogy igazi jó barátja csak kevés van.

A Bakok

Kevés barátjuk van, akiket nagyon szeretnek. Nagyon fontos nekik, hogy akik elnyerik végtelen bizalmukat – amiért többnyire igencsak meg kell dolgozni -  azokban soha ne csalódjanak. Lehet, hogy elsőre hűvösnek tűnnek, de ha egyszer valakit közel engedtek magukhoz, amellett minden körülmények között kitartanak, a végletes helyzetekben is lehet rájuk számítani. Barátságuk a korrektségre épül. 

A Vízöntők

Örök haverok, szeretik a nagy és sokoldalú társaságokat, de nem ragaszkodnak igazán senkihez. Egyszerre mindenki haver, és senki nem barát. Vagy majdnem senki, hiszen a gyerekkorukban épített kapcsolatokba nagyon erősen tudnak kapaszkodni, ha az hagyja magát. Nagyon nehezen fogadják el a másik valódi énjét, látszólag azonban toleránsak. Kiszámíthatatlanok, de látszatra segíteni készek. Ha azonban egy világmegváltó ötlethez keresel egy szövetséges havert, akkor a legjobb, ha egy Vízöntő lelkesít. 

A Halak
Nagyon segítőkész. Kevés barátja van, de akik mellette tudnak maradni, azokat nagyon megérti. Nem igazi támasz a bajban, inkább mereng a problémán, mintsem odamegy segíteni. Egy-két filozofikus gondolattal azonban sokat tudnak lendíteni egy lelki válságba került cimbora lelkén. Ha valódi kötelékkel kapcsolódnak egy baráthoz, akkor nagyon mély érzéssel tudnak szeretni, egyébként félénkek, visszahúzódóak.

Kép: Angela Yuriko Smith / Pixabay
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 50005 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x