A beavatás szintjei - A tudatosság 10 kapuja, melyeket az Egység...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A beavatás szintjei - A tudatosság 10 kapuja, melyeket az Egység Áldás megnyithat

A beavatás szintjei - A tudatosság 10 kapuja, melyeket az Egység Áldás megnyithat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

"Ahogy nagyon sokféle ember létezik, ugyanúgy nagyon sokféle módja létezik a megtapasztalásnak. A tudatosság ragyogása végtelen" - mondja Bhagavan. A megtapasztalásnak ennek ellenére útja van, rendszere, iránya, mintha kapukon lépnénk be az áldás által. Mely stádiumok érhetők el, s melyik mit jelent? 


Rendezvénynaptár
Képzelj el egy óriási kastélyt megszámlálhatatlan ajtóval, mindegyik egy új kilátásra nyílik és mindegyik teljesen különbözik a másiktól. A tudatosság természete ugyanilyen. Rengeteg különböző ajtó nyílik a tudatosságban és mind egy másik valóságot fed fel a kereső számára. Az Egység Áldás intelligens isteni energia, ami aktivál bizonyos központokat az agyban, ezáltal különféle valóság tapasztalásokhoz jut kereső.

Meditáció kapu
Általában mi megpróbálunk meditálni valamin. Meditáció alatt többnyire azt értjük, hogy egy adott valamire fókuszálunk, ami a meditáció tárgyát képezi. Amikor az Egység Áldás megnyitja ezt a kaput, a meditáció megtörténik. A belső passzív és megfigyelő állapot természetes állapotunkká válik. Sétálás, evés, figyelés, gondolkodás, minden meditációvá válik.

Az életbe bepillantás kapuja
Az Egység Áldás megnyithatja az életbe való bepillantás kapuját, amikor a másik ember bőrében érezheted a fájdalmat, amit okoztál neki. Valamint megtapasztalhatod azokat az érzéseket, melyeket sohasem akarsz érezni, amik elől menekülsz. Ezután majd az elfogadás és az összetartozás érzése természeteddé válik. Az ítélkezés ereje egyre gyengül, utat engedve a szív kivirágzásának és az élet sokkal érzékenyebb tapasztalásának.

A nyugalom kapuja
Az Egység Áldás a nyugalom állapotába helyez, ahol teljes békében vagy önmagaddal és a körülötted lévő világgal. A külső világ nem zavarja a belső békédet. Megszűnik az élettel való küzdelem. 

A tökéletes boldogság kapuja
Az Egység Áldás megnyithatja a tökéletes boldogság kapuját, ahol minden érzékelés-tapasztalás mennyei boldogságot ad.

HarmoNet tipp: Vágy és látomás: Bhagavan élete és a Deeksha keletkezése >>

A tudatosság kitágulása kapu
Az Egység Áldás átvihet ezen a kapun, az együttérzés kapuján, ahol a tudatod kitágulva túlnő a fizikai test keretein, átölelve mindent körülötted. Elkezded megtapasztalni minden lény örömét és fájdalmát magadon belül.

A valóság tapasztalása az elme torzítása nélkül
Az elme folyamatosan ítélkezik, magyaráz, átértékel minden tapasztalást. Vagy a múltban jár, vagy a jövőben, vagy a jelent az ő keretein keresztül szemléli. Az Egység Áldás szinte kikapcsolja az elmét, lehetővé téve, hogy tapasztald a valóságot, ahogy van, a torzítások nélkül.

A szemtanú
Az Egység Áldás a szemtanú állapotába helyez téged, amikor nem résztvevőjévé, hanem megfigyelőjévé válsz minden tapasztalásnak. Nincs többé „te”, aki átmész ezeken a megtapasztalásokon az életben. Egyedül a tapasztalás létezik.


Másik világok meglátogatása
A tudatosság nem behatárolt a határokkal rendelkező fizikai test által. Tér és idő felett áll. Az Egység Áldás megnyithatja ezt a kaput, ahol egy időben több valóságot is tapasztalhatsz. Átkapcsolja a figyelmed-tudatosságod központját és lám, észre veszed!! Tudatában vagy, láthatsz más világokat anélkül, hogy az érzékszerveidet kiiktatnák vagy működésképtelenné tennének.

HarmoNet tipp: Deeksha: Az Egység Áldása >>

A valóság tapasztalása, mint egy álom
Egy híres kínai felébredett mester egyszer azt mondta: „Nem is tudom, hogy én mint pillangó álmodom hogy ember vagyok vagy mint emberi lény álmodom a pillangót.” Hányszor csodálkozunk azon, mennyire valóságosnak érezzük az álmainkat miközben tapasztaljuk azokat. Mint ahogy az álmok illuzórikusak, ugyanúgy egy felébredettnek a valóság álomként jelenik meg. Amikor az Egység Áldás megnyitja ezt a kaput, mindent úgy látsz, mint álmot a tudatosságban.

Isten felismerése
Amikor szemtől szembe kerülsz Istennel. 
 
[ 6923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x