Barátság, haver, vagy szerelem? - Kapcsolataink a 11. ház...
Címlap / Ezotéria / Barátság, haver, vagy szerelem? - Kapcsolataink a 11. ház alapján

Barátság, haver, vagy szerelem? - Kapcsolataink a 11. ház alapján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Barátság vagy ennél többről van szó? Jó, vagy rossz a viszonyod általában az emberekkel? Milyen úton kerülsz kapcsolatba másokkal és kikből lehetnek a legjobb barátok? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a 11. házból. Ismeretségeink a horoszkóp tükrében.  

Miről árulkodik a 11. Ház?

A 11. Ház a baráti kapcsolataink világa, hiszen természetes igényünk, hogy hasonlóan gondolkodó, azonos érdeklődési körrel, hobbyval, rendelkező emberekkel vegyük körül magunkat. Mindez azt jelenti számunkra, hogy nem vagyunk egyedül, s a gondjainkat is könnyebb megosztani olyan társakkal, akik biztosan megértenek minket. 

Mit jelent a 11. Ház viselkedésünk szempontjából?

A 11. Ház a társaságunk területe, rávilágít, hogy mennyire kiterjedt a baráti körünk, szeretünk-e eljárni otthonról, milyen szórakozásokat kedvelünk. Alapvető irányultságunkat is megmutatja, lehet, hogy igényünk lesz arra, hogy önzetlenül, saját örömünkre segítsünk másoknak. Ilyenkor szívesen végzünk önkéntes munkát, például egy alapítvány hasznára, amely a rászorulókról gondoskodik. Ilyen helyeken rokonlelkeket is találhatunk, akikkel életre szóló barátság alakulhat ki.

Bolygók a 11. Házban

A 11. Házban található bolygók kifejezik, hogy milyen emberekkel szeretjük körülvenni magunkat. Lehet, hogy az érdekes barátokhoz vonzódunk, akik mindig valami újat tanítanak nekünk. Elképzelhető az is, hogy elsősorban az érzelmi biztonságot keressük a barátságban. És nem ritka eset, hogy szerelemből lesz barátság, vagy éppen fordítva. 

Eleve elrendeltetett, hogy vannak-e barátaink?

Ha van érdeklődési körünk, hobbynk, vagy olyan tevékenység, amelyet a saját örömünkre végzünk, akkor előbb, vagy utóbb barátaink is lesznek. Velük önfeledt lehet a kapcsolatunk, hiszen örömteli kedvtelésünk kapcsol össze. Akkor is lesznek barátaink, ha kicsit „különcek” vagyunk, hiszen ebben az esetben a „hasonszőrűekkel” fogunk barátkozni. Ekkor inkább sorsközösség lesz közöttünk.  

Változtathatunk mások sorsán?

A XI. Ház jelenti az igényünket, hogy minden ember egyenlő esélyekkel rendelkezzen. Ha olyan önkéntes munkára szánjuk rá magunkat, amellyel másokon segítünk, akkor tudnunk kell, hogy a világot nem tudjuk egyedül megváltoztatni. Megtehetjük azonban, hogy a saját világunkat egy kicsit jobban és emberségesebben éljük. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x