Sztárok és csillagok: Kurt Cobain - A meg nem értett zseni,...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Kurt Cobain - A meg nem értett zseni, aki mindig odaát volt!

Sztárok és csillagok: Kurt Cobain - A meg nem értett zseni, aki mindig odaát volt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Zárkózott lélek, az érzelmi mélységek, az elme bugyraiba zárva, a psziché fogja, amint a tiltott szerek csak tovább erősítettek megfelelő segítség nélkül. Az ember, aki születésétől fogva odaát volt, kapcsolatban a túlvilággal, aki azt a földet el sose hagyta az életért, s így alkotta meg világunk legcsodásabb, ám könnyebben befogadható rock zenéjét. Az alter atyja. 

1967. február 20.
Csillagjegye: Halak


Meg nem értett művészlélek
Zárkózott kisgyermek volt, hiperaktív jellemzőkkel. Később ezt a színpadon kiélhette. Igazán csak a zene érdekelte, gitározni tanult. Különc művészlelke nem talált megértésre, - így tizenöt éves korában megszökött otthonról, elmenekült kis világába. A Halak gyerek nagyon érzékeny, - az életbe való indulása akkor sikeres, ha környezete empatikusan bánik vele. A szökés után néha az édesapjánál, néha az édesanyjánál lakott, de volt úgy, hogy egy híd alatt is eltengődött. 



Feldolgozhatatlan siker

Zenei karrierje a Nirvana-hoz köthető, 1992-től kezdve egyre nagyobb érdeklődés övezte a média részéről. A rivaldafény hozzájárult ahhoz, hogy Kurt lelki problémái a mániás depresszióig fajuljanak. Végül a drogban kereste a vigasztalást - ami kihozta pszichés problémáit. A Halak, gyakran menekül álomvilágba, és sajnos fogékonyabb a szenvedélybetegségekre is. 

A zene sem tette boldoggá
Hiába a zenei sikerek, egy idő után ez sem tette boldoggá. Úgy érezte, hogy nem hiteles, amit tesz. Egyre nehezebben viselte a népszerűséget, az állandó turnézás kiölte belőle a lelket.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Brandon Lee - Holló, akit nem feledünk, sohamár >>

Kedves Courtney Love, a híres szexszimbólum
kicsapongó életével sajnos nem tudta visszahúzni őt, csak tovább görgette gondjaikat. Kurtről a leghíresebb két fotó, amint koncert közben egy színpadon lehúzza gatyáját és megmutatja hátsóját a tv-nek. Hatalmas pert varrtak nyakába, majd gyermeke születésekor, amint először veszi kezébe a kórházban gyermekét - teljesen leamortizálva, drogok hatása alatt, végtelenül boldogan! A Halak szélsőségét láthatjuk viselkedésében, amint szétesik az érzelmek és az elme rakoncátlanságai alatt.


Az érzelmi kiégést csak a halálával tudta feloldani. Miután a rehabilitációról megszökött, fejbe lőtte magát. Valójában máig is tisztázatlan, hogy öngyilkos lett-e, vagy megölték. Személye, zenéje, élete, érzéseinek mélysége, hírnevének magassága máig az alter, a rock-kultúra örök, hangulati szimbólumává teszi. Nevét kitörölni, onnan, többé nem lehet!

Kunsay Melinda 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8405 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x