Nagy tavaszi "fitt&fogyi" horoszkóp 2009
Címlap / Ezotéria / Nagy tavaszi "fitt&fogyi" horoszkóp 2009

Nagy tavaszi "fitt&fogyi" horoszkóp 2009

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Indul a tavasz. Jó alak jó közérzettel párosul, ha most előrelátó vagy és fitt leszel. Persze a legtöbb fogyókúra és módszer között nehéz eligazodni. Melyik módszer az igazán neked való, miként nézhetsz ki igazán előnyösen? Wellness horoszkóp, hibátlan karbantartás! 

 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Mozgékony vagy, szereted a kihívásokat, - nem jellemző, hogy túlsúllyal küzdenél. Ha néhány kilóval többet mutat is a mérleg, hamar lemegy a fölösleg. Viszonylag rövid idő alatt is visszanyered a karcsúságodat. A rendszeresség viszont nem a legnagyobb erényed, hajlamos vagy arra, hogy kihagyd az edzéseket, ha éppen jobb programot találsz. Ne ellenőrizgesd állandóan a súlyodat, - ha nincs azonnali eredmény, akkor elmehet a kedved a diétától.

A Te sportod: minden dinamikus sportág, ahol érvényesül a versenyszellem. Harcművészetek, vívás, lövészet.

Diétád: könnyen lemennek a plusz kilók, ha főleg fehérjéket fogyasztasz. Helyezd előtérbe a nyerskosztot.

2009-ben: az év első felében kifejezetten fáradtnak érzed majd magad, nem esik jól a mozgás. Akár hízhatsz is néhány kilót. Az év második felében hihetetlen erőfeszítésekre leszel képes. Bármilyen célt elérhetsz! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Sajnos hajlamos vagy a hízásra, hiszen nagyon szereted a finom ételeket. Mégsem előnyös, ha lemondasz minden finomságról, mert akkor rosszkedved lesz. Az életöröm hozzátartozik a lényedhez, - olyan diétát válasz, amely lassan, kíméletesen szabadít meg a fölöslegtől. Tartsd kontroll alatt folyamatosan önmagad, - nem árt minden nap ellenőrizni a súlyodat. A legjobb módszer, ha életmódot váltasz és igyekszel egészségesen táplálkozni!

A Te sportod: azok a sportágak valók neked, amelyekben test-test ellen folyik a küzdelem. Ilyen például a boksz, vagy a birkózás.

Diétád: fontos, hogy rostban gazdag, egészséges, teljes értékű élelmiszereket fogyassz. Így helyreáll az emésztésed is.

2009-ben: ideje új sportot keresned az év első felében! Megtalálhatod azt a lehetőséget, amely valóban örömmel tölt el. Az év második felében kevés önbizalmad lesz, s ez független a súlyodtól, vagy az erőnlétedtől. 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Szerencsére nem vagy hízékony alkat, így a legtöbbször büntetlenül élvezheted a finom ételeket és az édességeket. Egy idő után azonban rajtad is meglátszik a helytelen életmód. Mivel szereted a társaságot, a legjobb, ha a barátaiddal együtt sportolhatsz. Ha találsz egy igazán jó közösséget, akkor az, nagy hajtóerőt jelent számodra. Sok önfegyelemre van szükséged, hiszen szereted „ellógni” az edzéseket egy-egy jó program kedvéért.

A Te sportod: nem szeretsz túl nagy erőt kifejteni, de imádod a mozgást. A Te sportod a kerékpározás, torna, labdajátékok.

Diétád: mindig a legújabb trendeket követed a diétában. Többféle fogyókúrát is kipróbálsz, így találod meg a számodra legjobbat.

2009-ben: az év első felében kifejezetten lusta hangulatban lehetsz. Otthon szeretnéd tölteni az idődet, a kanapén elnyúlva. Az év második felében sem jobb a helyzet, úgyhogy jobb, ha egész évben odafigyelsz magadra! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A legtöbbször semmi kedved elmenni otthonról, és a hangulataid is kiszámíthatatlanok. Ha olyan a kedved, akkor minden energiádat beleadod a sportba, de legközelebb egy szalmaszálat sem teszel keresztbe. A súlyodra jobban kell vigyáznod, mert ha bánatos vagy, akkor hajlamos vagy finomságokkal vigasztalni magad.

A Te sportod: nem szereted a nagy erőkifejtést, igénylő sportokat, de imádod a vizet. Ha vitorlázhatsz, vagy úszhatsz, akkor érzelmileg is feltöltődsz.

Diétád: számodra a „többször kevesebbet” aranyszabály hoz eredményt. Lassabban indul be a fogyás, de tartósan megőrizheted a karcsúságodat.

2009-ben: az év első felében, mozgékony hangulatban leszel, s ráadásul új barátokkal is gazdagodhatsz a sportnak köszönhetően. Az új barátságok az év második felére egészen elmélyülhetnek. Közösen a sport is jobban megy!

HarmoNet tipp: Mit hoz a jövő? Részletes horoszkóp 2009-re! - Csillagjegyek szerint >>

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Egész lényed tele van vitalitással, - a sport remek alkalom arra, hogy levezesd az energiádat. Remek izomzattal, testfelépítéssel rendelkezel, de ha sokat tétlenkedsz, akkor néhány zsírpárnácska megjelenhet a kényes helyeken. Nem hízol meg nagyon, így viszonylag könnyű ledolgozni a felesleget. Fontos, hogy sikerélményekben legyen részed. Akkor megy a legjobban a mozgás, ha eredményeket könyvelhetsz el.

A Te sportod: szereted a kihívásokat, és annak is örülsz, ha mindenki a Te ügyességedet csodálja. Jó ötlet a tenisz, vagy a golf.

Diétád: a gyors eredményeket szereted, egy hét alatt akarsz lefogyni. Vigyázz, ez nem egészséges módszer!

2009-ben: az év elején olyan sportra vágysz, ami hatásosan szabadít meg a kis zsírpárnácskáktól. Az év második felére kitartóvá válhatsz, a szorgos munkának köszönhetően beérnek az eredmények.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A diéta számodra nem probléma, hiszen remekül tűröd a korlátozásokat, és egyébként is az egészséges életmódot helyezed előtérbe. Szereted a rostban gazdag, sok zöldségből álló fogásokat, ezek, pedig nem gyarapítják a súlyodat. A sporttól visszatarthat, hogy szégyenlős vagy, és az önbizalmad sincs a helyén. Úgy gondolod, hogy mindenki téged néz, és a Te ügyetlenséged a legfőbb beszédtéma. Hagyd magad mögött az önbizalomhiányt!

A Te sportod: az egészségmegőrzés nagyon fontos az életedben. Kiváló sport lehet számodra a lovaglás, vagy a korcsolyázás.

Diétád: szereted az egészséges életmódot, így nem jelent gondot, hogy rostban gazdag élelmiszereket fogyassz. Csak a mennyiségeket kell korlátoznod.

2009-ben: energikusan indul az év, az év végég kitart a lelkesedésed. Örömmel mozogsz, s ez nemcsak a súlyvesztéshez, hanem az egészségesebb élethez is hozzásegít.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Szerencsés alkatod van, karcsú alakodat könnyedén megőrizheted. Elég, ha egy kicsit figyelsz a táplálkozásodra. Sajnos nagyon szereted a partykat és a közös vacsorákat a barátaiddal. Ha főleg esténként laksz jól, akkor mégis többet mutathat a mérleg néhány kilóval! Akkor vagy a legboldogabb, ha a fölös kilókat kedvedre való sporttársakkal együtt dolgozhatod le. Ha így van, akkor szívesen mész az edzőterembe.

A Te sportod: fontos, hogy elegáns, látványnak is szép sportot művelj. Ilyen például a tánc, balett, gimnasztika.

Diétád: a gyümölcskúrákat neked találták ki. Képes vagy rá, hogy hetekig csak gyümölcsön élj.

2009-ben: az év fáradtan indulhat, s ez az állapot ki is tart az év első felében. Néha kedvet kapsz a mozgáshoz, s egyszerre sokat sportolsz. Inkább fokozatosan szoktasd magad a sporthoz. Így év végére fogyhatsz és az erőnléted is jobb lesz! 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A végletek embere vagy, így a hangulatoddal együtt a súlyod is ingadozhat. Ha nagyon magad alatt vagy, akkor finom falatokkal vigasztalhatod magad, aminek óhatatlanul súlygyarapodás a vége. Máskor átesel a ló másik oldalára: kíméletlen diétába kezdesz, - nagyon szigorú vagy önmagadhoz. Egyik véglet sem egészséges, találd meg az egyensúlyt a táplálkozásodban és az életmódodban! Tökéletes, ha a sport amelyet művelsz, szellemi tartalmakat is közvetít!

A Te sportod: ha sportolsz, akkor minden erődet beleveted a mozgásba. A maratoni futáshoz is van kitartásod, de jó döntés lehet a harcművészet is!

Diétád: van hozzá kitartásod, hogy tavasszal lé böjt kúrát tarts. Alkalmazd a módszert óvatosan és körültekintően. A méreganyagoktól is megszabadulhatsz.

2009-ben: több új sportbarátsággal lehetsz gazdagabb az év első felében. Ezek hajtóerőt képviselnek, - együtt könnyebb a mozgás is! Az év második felében, pedig új szerelmet hozhat neked a sport!

HarmoNet tipp: Végzetes Valentin: Szerelmi horoszkóp - Csábítás, hódítás, varázslatok jegyek szerint! >>

NYILAS (November 22. – December 21.)
Imádod az életet, minden örömével együtt. Az új, egzotikus ízek felkorbácsolják a kíváncsiságodat, - szívesen jársz vacsorázni a barátaiddal. Ennek persze megvan a következménye, - szépen, lassan összegyűlnek a felesleges kilók. Mivel nem bírod a korlátozásokat, célszerű olyan diétába kezdened, amely kíméletesen szabadít meg a fölöslegtől. Jobb, ha a súlyodat nem méred minden nap, mert könnyen elveszíted a lelkesedésedet, ha úgy gondolod, hogy túl lassú a fogyás. Segíthet, ha jó nagyokat sétálsz, lift helyett is inkább lépcsőzz!

A Te sportod: nagyon fontos, hogy elismerésben legyen részed. Ha az íjászatot, vagy a lovaglást választod, akkor remekül szórakozhatsz.

Diétád: a legjobb, ha fehérjében gazdag diétát választasz. A sovány húst mindig vitaminban gazdag salátával kombináld!

2009-ben: váratlanul érnek a sportsikerek, amelyeket az év első felében elkönyvelhetsz. Kiderülhet, hogy nagy tehetséget mutatsz valamely sportágban. A lelkesedés egész évben kitart. A súlyod és az erőnléted is optimalizálódhat.

BAK (December 22. – Január 20.)
Szerencséd van az alakoddal, soha nem hízol meg igazán. Hajlamos vagy arra, hogy aszkétikus életet élj, s ilyenkor nemhogy fogynod, hanem inkább híznod kell. Különben is elfelejtkezel a saját szükségleteidről, - ha belemerülsz a munkádba, akkor nem eszel, nem iszol, és nem alszol. Ha megtalálod a neked való sportot, akkor jó esélyed van arra, hogy egészségesebben élj. Jobban odafigyelsz majd arra is, hogy minden fontos tápanyagot tartalmazzon az étrended. Szükséged van a vitaminpótlásra!

A Te sportod: szeretsz jó magasra felmászni. A hegymászás, sziklamászás remekül átmozgatja minden tagodat.

Diétád: a kalóriaszegény, sószegény táplálkozás nálad hamar eredményeket hoz. Nagyon fegyelmezett vagy, betartod a szabályokat.

2009-ben: hihetetlenül nagy hajtóerővel rendelkezel egész évben. Szükséged lesz a mozgásra, mert – sajnos – a hízásra is hajlamosabb vagy. Ha örömödet leled a sportban, akkor karcsú maradhatsz.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Nem igazán érdekel mások véleménye, és az alakodra sem vagy túlságosan hiú. Ha felszedsz néhány kilót, akkor csak az számít, hogy Te magad jól érzed-e magad a bőrödben. Ha úgy találod, hogy fogynod kellene, akkor a legjobb, ha őrizkedsz a zsíros ételektől, - ezek nem tesznek jót az egészségednek. Nem elég, ha figyelsz a táplálkozásodra, hagyd ki az étrendedből a cukrot és az üdítőket is. Ha az étrended főleg zöldféléből áll, akkor figyelj arra is, hogy a salátádat ne kombináld kalóriában gazdag öntetekkel!

A Te sportod: szereted a különleges sportokat, s nem riadsz vissza a magasságtól sem. Jó megoldás lehet a sárkányrepülés, vagy az ejtőernyőzés.

Diétád: a fogyókúrában sem tartod be az alapvető szabályokat. Azt gondolod, hogy étvágycsökkentő pirulákkal fogsz lefogyni. Ez nagyon egészségtelen!

2009-ben: egész évben a kihívásokat keresed. Te akarsz a legjobb lenni az edzőteremben, látványos eredményekre vágysz. Ha nagyobb túlsúllyal rendelkezel, akkor kitartó munkával és önfegyelemmel megszabadulhatsz tőle!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Érzelmes ember vagy, a súlyod is akkor billen ki, ha lelkileg magad alatt vagy. Ilyenkor bezárkózol, és bánatodban eszel. Szereted az édességeket, ezek megvigasztalnak. Egy szelet süti után bánt a bűntudat. Ilyenkor azért eszel, mert úgyis mindegy már… Törj ki az ördögi körből és változtass az életmódodon. Jó tesz az egészségednek, ha sok zöldséget eszel. A vegetáriánus életmód remek lehet számodra, de ügyelj arra, hogy a fehérjepótlás ekkor még fontosabb! Kiváló fehérjeforrás számodra az élőflórás joghurt!

A Te sportod: mindenféle vízi sport megfelel számodra. Az úszást, vagy a vízi gimnasztikát neked találták ki!

Diétád: ha lemondasz a húsról, akkor nemcsak lefogysz néhány kilót, de jobb lesz a közérzeted is!

2009-ben: kösd össze a kellemeset a hasznossal. Fussatok, kiránduljatok kedveseddel együtt. A közösen űzött sport még jobban elmélyítheti a kapcsolatotokat!

Kunsay Melinda

 
 
[ 4342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x