Ami valóban fontos, nem kerül semmibe!
Címlap / Ezotéria / Ami valóban fontos, nem kerül semmibe!

Ami valóban fontos, nem kerül semmibe!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Életünk fája szilárdan gyökerezzék a szeretet talajában - mondja. Önzetlenségéről, szeretetéről, és kiáradó, lágy természetről ismert Ammá. Aki találkozott Vele, többé nem kételkedik a szeretet erejében. Személye hibátlan tanítás korunkban! 

 

„Életünk fája szilárdan gyökerezzék a szeretet talajában,
a jótettek legyenek a levelei,
a kedves szavak a virágai,
a béke pedig a gyümölcse!”
Ammá

AMMÁ tanítványa Brahmacsárí Subhámrita Csaitanja újra Magyarországon. Br. Subhámrita Ammá egyik régi tanítványa, több mint 20 éve az Amritapuri ásram lakója. Mint Ammá „utazó nagykövete” a nagyközönség számára is nyílt előadást tart Ammáról, tanításairól és saját személyes tapasztalatairól. Beszél majd arról, hogyan találjuk meg a lelki békét és boldogságot, és hogyan illeszthető be a spiritualitás a mindennapokba.

A program helyszíne és időpontja: 
2009. Június 6. 17:00-20.00

Gólyavár Nagyterem
Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont
1088. Budapest, Múzeum krt. 6-8.

A program ingyenes, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

 
Magyarországon idén először, június 7-én, vasárnap egész napos elvonulás is lesz, ahol lehetőség nyílik személyes légkörben, elmélyültebben foglalkozni Ammá tanításaival és saját lelki fejlődésünkkel. A programra jelentkezni az amma@ammachi.hu e-mailcímen lehet. 
 
AMMÁRÓL
Mátá Amritánandamají – vagy egyszerűen és szeretetteljesen Ammá (Anya) milliók számára szerte a világon – fáradhatatlanul munkálkodik az emberiség felemelésén. Ammá 1953-ban született egy dél-indiai, kéralai szegény halászfaluban, és már gyermekkora óta a szeretet és az együttérzés ragyogó példájaként áll előttünk.

Ammá tanítása egyetemes. Amikor a vallásáról kérdezik, így felel: “Az én vallásom a szeretet.” Senkitől sem kéri azt, hogy higgyen Istenben, vagy változtassa meg a vallását, hanem csak azt, hogy kutassa fel valódi természetét, és higgyen önmagában.

Indiában mahátmáként, nagy lélekként tisztelik. Ammá a spirituális ösztönzés és a gyakorlatias, humanitárius segítség forrása, aki elfogad mindenkit, aki eljön hozzá, tekintet nélkül a nemzetiségére, vallására, bőrszínére vagy a társadalomban betöltött helyére. Az utóbbi harmincnyolc évben egy rendkívül egyszerű gesztussal – az öleléssel – személyesen áldott meg huszonnyolcmillió embert.

HarmoNet tipp: Ammá Münchenben >>

Már most is hatalmas és egyre dinamikusabban fejlődő segélyprogramjai révén Ammá kinyújtja a kezét a szenvedő világ felé, és életének minden pillanatát mások megsegítésének szenteli. 
M. A. Humanitárius Központ >>
 

 
 
[ 2354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x