Sztárok és csillagok: Hogyan őrizte meg alakját két baba...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Hogyan őrizte meg alakját két baba után? A bájos Gwyneth Paltrow

Sztárok és csillagok: Hogyan őrizte meg alakját két baba után? A bájos Gwyneth Paltrow

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Az egész világ irigyelte szőke fürtjeiért, bájos mosolyojáért, kedves, lágy, nőies természetéért, és persze azért, mert Brad Pitt társa lehetett. Aztán a társfüggő Mérleg megkapta élete sorscsapásait is szakításaival, most viszont boldog anya, remek feleség, és kiváló háziasszony. Hogyan lett a színésznőből sztármama? Hibátlan külső, formás alak, kifinomult személyiség. Mi a titka? 

Született: 1973. 09. 28.
Csillagjegye: Mérleg

Sztárnak született?
Művész családba született, apja producer volt, édesanyja, pedig színésznő. Így kézenfekvőnek tűnt, hogy éljen a lehetőséggel, és Ő maga is a művészvilág felé orientálódjon. Ebben segítségére volt igazi Mérleg bája is, ami finom eleganciával, szexi külsővel ajándékozza meg, ami mentes a hivalkodástól. Éppen a visszafogottsága és a tökéletessége a legfőbb vonzereje.

Játszott a Hetedik c. filmben, de egy Oszkár is a birtokában van, a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért. 

„Szerelem sötét verem…”
A szerelmi életben nem mindig volt sikeres, hiszen igazi Mérleghez híven, sokáig halogatta a problémák rendezését. A Brad Pittel való kapcsolatának a férfi vetett véget, egy idő után megsokallta a rövid pórázt. Ben Affleck szerelme kiváló terápiának bizonyult, de a szerelem lángja hamar kihűlt.
A Mérlegek nem sokáig bírják párkapcsolat nélkül, így a sort a konzervgyáros Chris Heinz folytatta, s még néhány jelentéktelen kaland, amelyek csak félmegoldásnak bizonyultak.
A tartós megoldást Chris Martin zenész jelenti, akitől immár két gyermeke is született.

A családi élet szárnyakat adott neki, s igazi Mérleg-ínyenchez méltóan a főzésre is rákapott. Olyannyira, hogy a házi kenyerek fatüzelésű kerti kemencében készülnek. Hogy a főzés örömeit másokkal is megossza, a színésznő saját életmód oldalán látja el tanácsokkal a háziasszonyokat.
Emellett fitness DVD-t is tervez, rengeteg Pilates és jóga gyakorlattal. Rajongóival is megosztaná, hogy miként őrizte meg szexi alakját két baba után is.

Mi lapul a rózsaszín cukormáz alatt?
Bizony a sztárokat is utoléri a szülés utáni depresszió, aminek megoldásában a színésznő egyik legjobb barátnője, Madonna segített.
„Ő, pedig valahogy meg tudta értetni velem, hogy ez a szülés utáni depresszió igazából egy lehetőség arra, hogy változtassak rajta, ahogy élek és amerre haladok.”

Mérlegként szinte biztos, hogy még számtalan érzelmi hullámhegy és hullámvölgy éri majd a színésznőt élete során, de finom természetével ezeken a durva helyzeteken mindig átevickél majd.

Kunsay Melinda
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x