Mosoly és fogjóslás
Címlap / Ezotéria / Mosoly és fogjóslás

Mosoly és fogjóslás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az ajkak mögött titkok húzódnak meg! E titkok feltárásáról a régi jósok gondoskodtak, ők a fogak színéből, elrendezéséből, a mosolyok nyitottságából jósoltak. Először a mosolyok milyenségéből állapították meg, hogy ki milyen. Hiába az ízes beszéd, a jó modor vagy netán a pókerarc, a száj mozgása mindent elárul!  

Ördög vagy angyal lakozik benned? Mutasd a mosolyod, és megmondom…

Az, aki mosolygáskor nem nyitja szét az ajkait, titkol valamit, sejtelmes titkai vannak, talán az ördöggel cimborál! Megbízni az ilyen emberben nem szabad - intettek a jósok.



Az a mosoly, amelyiknél kilátszik a felső fogsor, de a fölső íny nem, jó szívre, becsületességre enged következtetni, s az ilyen ember kellemes, démonoktól mentes sorsra számíthat. Persze, ha az ajkak és a fogak is kedvező formájúak!

Ha mosolygáskor kilátszik a felső íny, az emberünk csüggedésre vagy kicsapongásra, beképzeltségre hajlamos, ezek a tulajdonságok viszont veszélybe sodorhatják boldog életét.

Ha mosolygáskor mindkét fogsorát megmutatja gazdája, az nyíltságról, tisztességről árulkodik. De jól nézzük meg, kivel állunk szemben a csábító, erkölcstelen nők mosolya is ilyen!

Aki mosolyánál alsó fogsorát engedi látszani kerülendő, vagy óvatosan bánjunk vele, mivel az alsó fogsor mosolygásnál ritkán látszik, s ez természetellenes jel! Ilyen mosolyú ember makacs, erőszakos jellemű, aki alacsonyabb rendűnek érzi magát. Nem engedi, hogy elnyomják, könnyen keveredhet bajba, bűnözésbe vagy radikális gondolkodása révén forradalmi politikába.

 

A fogak a legmélyebb üzeneteket tartalmazzák, megfejtésük nem ördöglakat

A közepes hosszúságú, egymáshoz simuló, szabályos és fehér fogak jó szerencsét, egészséget hordoznak.

Ha a fogak kicsik, szabálytalanok és szétállnak, nemcsak balszerencsét jósolnak, de azt is mutatják, hogy tulajdonusuk felelőtlen, balesetekre hajlamos, ezért nem számíthat túl hosszú életre.

A rövid fogak türelmetlenséget, pénzszórást mutatnak. A hosszú fogak az ellenkezőjét!

Az apró, szünetes fogak gyerekes, nem túl megbízható jellemet takarnak.

Akaratos, másokat kihasználó emberrel van dolgunk, ha szemfogai tű hegyesek, a lapátfogak viszont nehézkes gondolkodásról árulkodnak.

Döntés előtt nevetessük meg partnerünket, üzletfelünket! Ha nem is forradalmárral találájuk szemben magunkat, azért talán segíthet a bizalom kérdésében.

Kép: StockSnap / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10170 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x