Mit mond a mágus a pénzmágiáról?
Címlap / Ezotéria / Mit mond a mágus a pénzmágiáról?

Mit mond a mágus a pénzmágiáról?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Mire használható a pénzmágia, milyen célokat lehet vele elérni, én mit profitálhatok belőle? Van-e valamilyen hátulütője, hasonló, amit a szerelmi kötésnél lehet olvasni az Interneten vagy valami más? Mit kell felelősséggel átgondolni a pénzmágia előtt? Árthatok-e vele magamnak vagy másoknak? Van-e valamilyen kockázata a pénzmágiának? Elég egyszer elmenni vagy többször kell? Szükséges vagy lehetséges-e a pénzmágia alóli feloldás, a mágia eltávolítása? Milyen esetekben? Ki teheti? Ha csak az aki a kötést létrehozta mivel jár, ha nem találom meg őt? A pénz milyen határidővel várható? 

Mire használható a pénzmágia, milyen célokat lehet vele elérni, én mit profitálhatok belőle? Van-e valamilyen hátulütője, hasonló, amit a szerelmi kötésnél lehet olvasni az Interneten vagy valami más? Mit kell felelősséggel átgondolni a pénzmágia előtt? Árthatok-e vele magamnak vagy másoknak? Van-e valamilyen kockázata a pénzmágiának? Elég egyszer elmenni vagy többször kell?

Szükséges vagy lehetséges-e a pénzmágia alóli feloldás, a mágia eltávolítása? Milyen esetekben? Ki teheti? Ha csak az aki a kötést létrehozta mivel jár, ha nem találom meg őt? A pénz milyen határidővel várható?

Ilyen kérdéseket kap Rusznyák Gábor, aki mágiával is foglalkozik
Van, aki működő, leinformálható referenciát kér, és esettanulmányokat. Tudni akarják, mi gátolhatja a pénzmágia működését. Befolyásolja-e az, hogy aki kéri mennyire hisz benne? Fontos kérdése annak, akit a pénz szele megérint, hogy mennyibe kerül egy pénzmágia és lehetséges-e csak azután fizetni, miután a várt hatás beteljesül?

Mire jó a pénzmágia?
A pénzmágia alapvetően saját anyagi helyzetünk javítását szolgálja
Tudni kell azonban, hogy ha horoszkópunk szerint nem születtünk gazdag, szerencsés körülményekben bővelkedő életre, ettől nem fogjuk megnyerni a lottón az öttalálatost. Mindenképpen javítani tudunk anyagi helyzetünkön. Az is igaz, hogy csak akkor fogjuk ezt észrevenni, ha valóban rosszul megy a sorunk. Egy milliomosnak, aki saját villájának medencéjében lubickol, miközben testőrök védik, és a yachtja a közelben horgonyoz - nos neki igazából nincs szüksége ilyen mágiára, valószínűleg eszébe sem jut. Ha mégis, mivel nem dolga, hogy még gazdagabb legyen, jó eséllyel nem is fog működni, akármilyen nagy mágus fog hókuszpókuszolni.

A pénzmágia formái
A pénzmágiának, ugyanúgy, mint bármely mágiának több formája létezik, és nem egyformák hatásban és visszahatásban sem. Ha valaki egyszerűen annyit kér Istentől - Univerzumtól - Mindenségtől (nevezze ki-ki, ahogy jobb neki), hogy szeretné, ha végre nem azon kellene aggódjon, hogy mit eszik a családja, nos ez fehér mágia, és nincs semmilyen káros hatása. Ellenben, ha az illető azt szeretné elérni, hogy X. Y. adjon neki olyan pénzt, ami nem jár egy elvégzett munkáért, esetleg mágiával, szuggeszcióval próbál megnyerni egy pályázatot, ez már a másik ember akaratának befolyásolása ez már fekete mágia. Ekkor van esélye, hogy megkapja az állást vagy a pénzt, azonban biztos lehet benne, hogy sokkal többe fog neki kerülni, mint amennyit nyert az üzleten.

Zöld utat a szabad akaratnak!
A fehér mágia mechanizmusa mindig úgy működik, hogy jelentkezik egy vagy több olyan ember, aki segítségére kíván lenni a segítséget kérőnek. Ekkor ő szabad akaratából lép be a képbe, és nincs semmire sem kényszerítve. Úgy gondolom, hogy a pénzmágia, ha fehér és ha működik, nem eltávolítandó, mert hiszen ki szeretne ismét rosszabb sorba kerülni. A fekete mágiával az a baj, hogy tapasztalatom szerint, amikor a kliens már a karmikus árát nyögi, nem szabad beleavatkozni, mert az is visszaüt a beavatkozóra. Persze meg lehet próbálni…

A „Mágia biznisz” megtérülései
Határidőt nem szeretnék mondani, a mágia nem biznisz, nincs fizetési határidő. Azt sem lehet megjósolni, hogy pontosan milyen módon fog a pénz megérkezni. Lehet, hogy egy soha nem hallott amerikai nagybácsi halálozik el, de lehet az is, hogy érdeklődni kezdenek a mágiát végző üzleti élete iránt. A tényleges segítség ugyan rögtön megindul a spirituális síkon, azonban ennek manifesztuma csak hetek, hónapok alatt tud valóban jelentkezni. Referenciaként kizárólag saját magamat tudom megemlíteni, - írja R. Gábor - tekintve, hogy az ügyfeleim gyakran olyan idióta ötletekkel keresnek meg, hogy szerelmi kötést akarnak. Az még senkinek sem jutott eszébe, hogy szeretne jobban élni, és ezt mágiával próbálja meg elősegíteni.

A pénzmágiai „csináld magad”
Másik lényeges kérdés, hogy véleményem szerint a pénzmágiát mindenki saját maga végezze el, az ehhez szükséges ismeretek mind energetikailag, mind szertartástechnikailag megszerezhetők mágia tanfolyamomon. A tanfolyam sem kerül többe, mint egy elvégzett mágiaszertartás.

Végül az eltávolításokról...
Minden mágia létrehoz a célszemély aurájában egy gondolattestet, elementárt, amely "súg" az embernek, merre menjen a cél elérése érdekében. Amikor levételről beszélünk, olyankor gyakorlatilag kitisztítom az ember auráját minden idegen energiától, és feltöltöm friss, tiszta energiával. Ilyenkor mindenki megnyugszik, megszűnik a "súgás", a nyugtalanság, a nemszeretem késztetések az emberben. Szerelmi kötés esetén a hozzám forduló auráját kitisztíthatom, azonban a másik fél, ha nem tud a kötésről, és nem jön el hozzám, nem szedhetem le akarata ellenére.

Az energiatestével kapcsolatba sem tudok kerülni, hacsak nem csinálok egy woodoo babát, és kérek képet, hajszálat, stb... Ez azonban már fekete mágia, és úgy gondolom, ha valaki meggondolatlan volt, nem szeretném én viselni a következményét, legjobb, ha ahhoz fordulunk, aki a kötést csinálta.

Rusznyák Gábor - ezo.huNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 12387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x