Szerelmi mágia 10 lépésben
Címlap / Ezotéria / Szerelmi mágia 10 lépésben

Szerelmi mágia 10 lépésben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Végy egy viaszbabát. Lopj egy hajszálat a kiszemelt "áldozat" ruhájáról. Tépj ki egy hajszálat a saját fejedből is. Kösd össze a kettőt. Tekerd a viaszbaba nyakára. Égess két gyertyát a baba mellett (egy vöröset és egy feketét). Míg a gyertyák égnek, mormolj el negyvenhétszer egy megkötő varázsigét...  

..., majd rakd a babát egy tőle szerzett és egy saját magadtól adott személyes tárggyal egy dobozba. Zárd le a dobozt, és rajzolj rá mágikus pecsétet. Egyszerre fújd el a két gyertyát.



És most felejtsd el gyorsan mind a tíz lépést! Ugye nem hitted el egy pillanatig sem, hogy 10 lépésben megtanulhatsz kötözni és oldozni? Hidd el, ez nem makramé játék! Pedig hány efféle butaságot hordanak össze a magazinok hasábjain! Meg vagy győződve arról, hogy szabad neked erőidet arra használnod, hogy saját életedet összekösd valaki máséval? Bizonyos vagy abban, hogy erőid olyan szinten megtartanak téged, hogy ezt bármikor megteheted?

Ha ezen a szinten vagy, akkor azt is tudod, hogy egy valóban magas tudatszinten élő ember annyira szabad, hogy ha úgy tetszik, rajta már nem fog az átok. Az ártó erők egyszerűen elkerülik, meg sem találják, vagy átmennek rajta, vagy a javára fordulnak, egyszóval ellenük már nem követnek el efféle beavatkozó mágiát.

Hogy működik akkor ez az egész? – kérdezed. Mondd, imádkoztál már? Hogy működik a teremtő imádságod? Amikor a szeretet erőit kezded magadban áramoltatni, és odafordulsz egy dolog felé? Ugyanúgy működnek az átkok, rontások esetében is ezek az energiák. Emlékszel egy olyan napodra, amikor csupa negatív kijelentést tettél, és a nap végére pocsékul érezted magad? Akkor úgy éreztetd, mintha megátkoztak volna? Semmi nem jött össze? Az az energetikai állapot, amikor szentségelve rakodsz el a gyereked/férjed után, vagy éppen a feleségedet szidva állítgatod a kocsid ülését közel van ahhoz az energiához, melyben átkozni lehet. Ugye milyen rosszul érzed magad ilyenkor? Mondd, még mindig úgy érzed, hogy ez kell neked?

Ha tudod, hogy megátkoztak, és el is fogadod, az átok dupla olyan erősen fog hatni, így a mágia használója majd igyekszik a tudomásodra hozni, hogy megátkozott, megrontott. Te döntesz, hogy engedsz-e ennek a hatásnak – ami attól még, hogy negligálod a problémát még hatni fog! – vagy sem. Ne feledd, hiába van egy jó minőségű rádiód, ha a sivatagban akarod fogni a Kossuthot az nem fog sikerülni. Mindkét berendezésnek összhangban kell lennie hozzá, hogy a művelet összejöjjön, úgy az adónak, mint a vevőnek.

Jól gondolod, meg is védheted magad az ártó hatásoktól. Vannak rövid távú védelmek, melyek azonban rád is béklyót raknak. Ilyen az ezüstlepel varázslata, a fénykör, vagy a tükörútvesztő. Vannak, akik visszaverik az átkot, vagy maguk is támadásba lendülnek. Ezek mind olyan módszerek, melyek sok energiát vesznek el és nagyon időigényesek. 

A legjobb talán az a védelem, mait Buddha mondott: Amikor démoni erők támadtak rá, áttetsző lepelként engedte át azokat magán, anélkül, hogy azonosult volna velük. 

Te nem vagy azonos azzal, akit a rontás elért, akit megátkoztak. Te több vagy ennél. Felette állsz mindezen praktikáknak. Csak találd meg a választ: Ki az az Én? 

Kép: Gerd Altmann / Pixabay
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 23711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x