Reinkarnációs utazás előző életekbe
Címlap / Ezotéria / Reinkarnációs utazás előző életekbe

Reinkarnációs utazás előző életekbe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A materialista gondolkodású emberek talán meghökkennek ezen a címen: reinkarnációs utazás. Fölteszik magukban a kérdést, van-e valami, ami megmarad belőlünk a halálunk után? A hívő emberek erre azt válaszolják: igen, a szellem, amely öröktől fogva teremtetett.  

Reinkarnációs utazásokat vezetek az érdeklődők számára. Ezek az emberek nem egy felkapott ezoterikus divathóbort kíváncsiskodói, mindenki kérdésekkel jön hozzám és én is arra sarkallom a klienseimet, hogy konkrétan fogalmazzák meg életük fő kérdéseit. Pl.: kivel nem tudnak együtt élni és miért? Különböző félelmeik, fóbiáik gyökere melyik előző életükben vagy korai gyermekkorban található. A kérdéseket pontosan meg kell fogalmazni, hogy pontos válaszokat kapjunk.

Érdekessége a reinkarnációs utazásnak, hogy a kliensek túl azon, hogy végignézhetik egy előző életüket a halálukig, találkozhatnak belső szellemi gyógyítójukkal és szellemi vezetőjükkel. A szellemi vezetőnek teszik fel azokat a kérdéseket amelyre az életük során nem kaptak választ. A szellemi vezető válaszait különbözőképpen kapod meg. Pl.: belső hangként hallják a válaszait, de jöhet gondolatként, képben, érzésben. A kérdéseinkre a válasz bennünk van! A hétköznapokban tudatunk korlátaival akadályozzuk magunkat, hogy a kérdéseinkre a választ – amely a belső vezetőtől jön – megkaphassuk. Így Isteni bölcsességünk magunk előtt is rejtve marad.



Néhány kérdés, amelyeket leggyakrabban szoktak feltenni:

Van-e karmikus kapcsolatom a férjemmel, gyerekemmel, szüleimmel, stb.?
Találkoztam-e velük előző életemben?
Milyen kapcsolatban voltunk?
Mit nem tudtunk előző életünkben megtanulni egymástól?
Miért kellett újra találkoznunk?
Elmúlt életem eseményei hozzájárulnak-e jelen életem betegségeihez, félelmeihez?
Hogyan akadályoztam magam a múltban, hogy boldog és megelégedett legyek?
Jelen anyagi életem elakadásai melyik életemben gyökereznek?

Az utazás menete:

Az utazás relaxációval és energetikai tisztítással kezdődik. Ezután egy speciális szimbólum segítségével kliens képes éber transzállapotban felidézni előző élete fontos emlékképeit, érzéseit és élete tanultságait. Ezek az emlékképek képekként is bejöhetnek, de lehet, hogy csak érezni vagy tudni fogja, hogy mi történik vele. Ki ő, milyen korban él, hogy néz ki, milyen események történnek vele. Bármelyik érzékszerven keresztül jön be az információ mindegyik egyformán jó. Az emlékképek és érzések nem a tudatból származnak, nem a kliens találja ki., hanem a mentál testbe tárolt képek és élmények jönnek a felszínre.

Fontos tudni, hogy csak abba az életben megy vissza, ahová az ő Felettes Énje beengedi. Ez azért nagyon fontos, mert csak olyan előző élet képeit, érzéseit fogja látni, amire lelkileg és szellemileg felkészült!

Az utazás során amit mindig megkapnak az emberek az a MEGÉRTÉS.

Megérti a kliens, hogy a környezetben lévő emberek miért viselkednek vele úgy, ahogy viselkednek. Megérti idegen emberekhez való – megmagyarázhatatlan – vonzódását vagy taszítását.

Rájön fizikai tünetének, súlyos betegségének a kiváltó okára és lehetősége nyílik öngyógyító folyamatai beindítására.
Ezután már csak a cselekvés jön. Meg kell tenni minden nap valamit az életfeladatból, hogy a végén az elszámolásnál azt mondhassa: kaptam egy esélyt és éltem vele. Volt értelme az életemnek.

 

Mindenkinek ezt a megelégedettség érzését kívánom az élete végén. És ha egy kicsit is hozzá tud járulni a reinkarnációs utazás ehhez a megelégedettséghez, akkor csak azt tudom kívánni mindenkinek:

Jó utazást!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 15923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x