Grafológusunktól: Fekete macska rajzteszt péntek 13.-ra
Címlap / Ezotéria / Grafológusunktól: Fekete macska rajzteszt péntek 13.-ra

Grafológusunktól: Fekete macska rajzteszt péntek 13.-ra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Fogj egy egyszerű fekete cerkát, vagy tollat, nézz az órádra és egy perced van! A fekete macska búsan bandukolt. Nem csoda, hisz szegény csonkafarkú volt. Tizenharmadikán, s persze pénteken lett kunkori dísze ilyen éktelen. Azért vesztett el abból egy darabkát, mert az úton maga előtt szaladt át- írta Romhányi. A fekete macska péntek 13-án, ha szerencsét nem is, de önismeretet hozhat!  

 

A játék:
Fogj egy fehér géppapírt, és egy órát. Mérned kell az időd, maximum 1 perced van rá, hogy rajzolj egy macskát. Nem kell színeket használnod, egy fekete, vagy egyszínű toll –ceruza, ami a kezed ügyébe esik éppen megteszi.

Azoknak hatalmas előnyük van ebben az önismereti játékban, akik NEM TUDNAK RAJZOLNI, ugyanis akiknek a fejében kész, kívülről kapott klisék vannak a macskáról, azok első blikkre ugyan szebb, de önismereti szempontból inkább szakember által árnyalható cicát kapnak eredményül. Persze azért a művész hajlamú olvasóink is bátran próbálják ki a tesztet!

Szóval: Vigyázz – Kéééész – Rajt!

... ha lejárt az egy perc, tedd le a tollad, s lapozz a következő oldalra! (Ha tetszett ez a játék, végül ne felejtsd el tovább küldeni felül, az „oszd meg” gombra kattintva azoknak, akik péntek 13-a révén babonásak!)

Lapozz a következő oldalra, ha már elkészültél. - De csak akkor!

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 16836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x