Szilveszteri horoszkóp 2009-2010!
Címlap / Ezotéria / Szilveszteri horoszkóp 2009-2010!

Szilveszteri horoszkóp 2009-2010!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lesz-e buli és ha igen, milyen? Flört, kis kaland, vagy örökre tartó szerelem szövődik? Az év első napja, az éjfél utáni első percek egész éved meghatározzák. Töltsd el okosan ezt az időt! Mire számíthatsz?  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Kos szülöttként különleges szilveszterre vágysz, lehetőleg a barátaid társaságában. Az éjszaka középpontja szeretnél lenni, de ezt ne azzal érd el, hogy túl sok alkoholt iszol, és azt sem tudod, hogy mit művelsz. Jó ötlet egy jelmezes party, ahol a titokzatosság övezhet, és végre teret adhatsz egy izgalmas flörtnek is. Öltsd fel a kedvenc filmhősöd ruháját, és indulhat az év utolsó éjszakája!



BIKA (Április 21. – Május 20.)

Az év utolsó éjszakája az érzékenység és a szerelem jegyében telik, kedvesed társaságában. Induljatok neki ketten az éjszakának! Egy kellemes vacsora után sétáljatok egyet a szilveszteri utcákon. Akár otthon is maradhattok és táncolhattok édes kettesben, romantikus zenékre! Ne felejtkezzetek el az újévi kívánság varázserejétől, legyen ez most egy közös kívánság!




IKREK (Május 21. – Június 21.)

Szilveszterkor egy különleges estének örülnél a legjobban. Boldogan mennél színházba kedveseddel, - az igényesség most lételemed. Ha vége az előadásnak, akkor ne üljetek taxiba, inkább sétálgassatok a szilveszteri utcákon, kéz a kézben, a csillagok alatt! Beszéljétek meg, hogy az újévben milyen változtatásokat fogtok tenni a kapcsolatotokban.




RÁK (Június 22. – Július 22.)

Szilveszterkor feltűnésre vágysz, azt szeretnéd, hogy mindenki rád figyeljen. Ha ez megtörténik, akkor szívesen gyűjtöd be az új barátokat, játékos flörtöket. Most igazán kibontakozhat az egyéniséged, válassz kötetlen programot, legyen az év utolsó éjszakája egy igazi „görbe este” a barátok társaságában. Most igazán nem számít, hogy mikor keveredsz haza!




OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Vonz a misztika, akkor éreznéd magad a legjobban, ha elmehetnél vacsorázni egy keleti étterembe. Jó ötlet, ha hastánc műsort is nézel, ami kedvet csinál az érzékiséghez. Mindezek után már csak egy szerelmes éjszaka hiányozhat, ami méltó kezdete lehet az újévnek. Vigyázz, az alkohollal, hiszen lerontja a szexuális teljesítményt!




SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Igazi bálba készülsz, a legfinomabb és legromantikusabb ruhádat vennéd fel. A határtalan finomság igazán kedvez az érzelmeknek! Érdemes szolid helyen töltened az estét, ami alkalmat ad némi diszkrét enyelgésre, kedveseddel. Egy kellemes, zenés hely megfelel az igényeidnek! Rendeljetek egy üveg finom pezsgőt, a szerelmetek örömére!




MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Tanácstalan lehetsz, hogy hová menj szórakozni, valahogy semmire sem tudsz igazán ráhangolódni szilveszter este. Vagy el sem mész sehová, vagy, pedig hagyod, hogy a barátaid rábeszéljenek. Velük tartasz, de inkább csak a kötelességérzet motivál. Mindez a fáradtságodnak tudható be, de legalább az év utolsó napján elengedhetnéd magad! 




SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)

Elegáns partyra készülsz, ahol fontos a megjelenés. Ügyelj arra, hogy azért az öltözéked kényelmes legyen! Ha szerelmes vagy éppen, akkor az év utolsó napján lepd meg kedvesedet egy kettétörhető szív medállal. Az újév első perceiben akasszátok egymás nyakába a szívecske két felét! Így az újév az őrült szerelem jegyében telik majd.




NYILAS (November 22. – December 21.)

Talán soha nem volt ilyen nehéz téged kirángatni otthonról, a legszívesebben pihennél. Egyáltalán nem érdekel, hogy az év utolsó napját írjuk. Lehet, hogy érzelmileg is fel kell töltődnöd, próbálj meg magadnak hangulatot csinálni a nagy évzáró bulihoz! Tedd érdekessé a partyt újévi viaszöntéssel! Fejtsétek meg a jóslatokat a barátokkal együtt!




BAK (December 22. – Január 20.)

A szenvedélyes szerelem háttérbe szorul az év utolsó napján. Még azt sem bánod, ha külön töltitek a szilveszter estét. Vigyázz, nehogy megbántsd kedvesedet! Ha így történik, akkor az újévet egyedül kezdheted. Ha a barátaiddal találkozol, akkor teljesen mindegy, hogy hová mentek szilveszterezni, mindenhol jól érzed magad.




VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)

Vágysz a luxusra, szilveszter este elmehetsz egy fényűző szórakozóhelyre. Ne sajnálj most magadtól semmit, a lényeg, hogy jól kezdődjön az újév! A szilveszteri partyn magad mögött hagyhatod a gátlásokat! Szemeld ki a legvonzóbb flörtpartnert és köszöntsön rád féktelen szerelemmel az újév!





HALAK (Február 20. – Március 20.)

Itt az idő, hogy végre a barátaiddal töltsd a szilvesztert. Nemcsak az igényes szilveszteri program jön jól, már előre is ünnepelhettek! Az évbúcsúztatás éjszakáján mindent bevethetsz, ami csábító. Használj érzéki illatot, ami magabiztosságot ad a flörtben. Így a buli végére már cask egy teendőd marad: döntsd el, hogy melyik vonzó flörtpartnerrel indulsz haza.




Kunsay Melinda

Kép: piqs.de: Helmut - Silvester 2008/2009 am Berliner Reichstag
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x