Nem a méret a lényeg! Mit sejtet az aurád?
Címlap / Ezotéria / Nem a méret a lényeg! Mit sejtet az aurád?

Nem a méret a lényeg! Mit sejtet az aurád?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az embert körülvevő energiamező minőségét meghatározza a színe, alakja, mérete. Az aura kiterjedését befolyásolja az ember testi, lelki és szellemi állapota. A kiegyensúlyozott emberek aurája akár két métert is meghaladja, de vannak, akiknek energiamezeje csupán fél méter.  

Utal–e az aura mérete arra, hogy milyen a személyiségem?
Az emberi aura mérete különböző, ennek oka az emberi jellemben is keresendő. Az introvertált típusú emberek aurája nem nagyobb egy méternél, míg a nyíltabb, extravertált emberek aurája ennél sokkal nagyobb. Azoknak az embereknek, akiknek munkájukban fontos szerepet kap az emberi kommunikáció általában nagyobb energiamezővel rendelkeznek. Pl.: tanárok, zenészek, színészek, előadók stb. 

Mekkora az aurája egy városi és egy vidéki embernek?
Méréseim során tapasztaltam, hogy a városi ember aurája sokkal kisebb, mint vidéken élő embertársainak az energiamezeje. A városi ember magas népsűrűségű helyen él, ahol zsúfoltság veszi körül. Az utcán, liftben, tömegközlekedési eszközökön, üzletben, munkahelyeken, színházban, moziban egymást érik az emberek, s így a személyes terek összeérnek. A városi ember szűk auratere egy önvédelmi mechanizmus eredménye. Érdemes megfigyelni az embereket, hogyan zárják személyes terüket egy tömegközlekedési eszközön: kerülik egymás tekintetét, inkább olvasnak vagy mereven bámulnak el egymás háta mögött, nem beszélgetnek. 



Ennek éppen ellenkezője tapasztalható a vidéki embernél, aki nyitott, szívesen beszélget, ha az utcán találkozik egy emberrel. A vidéki ember auratere jellemzően sokkal nagyobb, mert szabadabban él, nagyobb tér veszi körül és kevesebb emberrel érintkezik. Továbbá életmódja egészségesebb (kevesebbet idegeskedik, kevésbé szennyezett környezetben él stb.), a természetben él és rendszeresen érintkezik állatokkal. 

Az öltözködési szokásaink is árulkodnak az auránk méretéről?
Az emberek öltözködési szokásai is utalnak arra, hogy mennyire nyitott vagy zárt az aurájuk.

A vidéki ember öltözéke sokkal színesebb, mint a városi emberé. A szürke és a fekete színeket jellemzően a városlakók preferálják. Ez a színválasztás utalhat az energiahiányra, fáradtságra, zártságra, magányra is, ami jellemzőbben fordul elő a városban élők között. A zöld és a narancssárga színek használata öltözködésünkben nyitottabbá tesz, harmonizálja a szívcsakrát és a társas kapcsolatok csakráját. 

Hatással van–e az állatok aurája az emberi aura minőségére, méretére?
Természetesen igen, ezt mindenki érzi, ha közelében vannak az állatok. A háziállatok szeretetükkel, ragaszkodásukkal boldogságot okoznak az embernek. Egy fárasztó munkanap után a hazaérkező családtagokat a kutya ugrálva, csaholva, boldogan fogadja, ami nyugtatja, lazítja és felemeli az embert. A háziállatok gazdái nap mint nap megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet. A kisállatok, a házi kedvencek tulajdonosainak jobban működik a szívcsakrája, ezért ők kevésbé veszélyeztetettek a szívinfarktusra és egyéb szívbetegségekre. 

A macskák különleges állatok, öntörvényűségük, kecsességükben van valami sejtelmes. A macskák nemcsak látják az aurát, hanem tisztítják is azt. Nem véletlen volt régen a boszorkányoknak macskájuk és manapság is sok jósnő él együtt ezzel a titokzatos állattal. A macska nemcsak a szellemeket észleli, hanem a halál közeledtét is, ilyenkor szívesen tartózkodik az ember mellkasán. 

A terápiás célú lovaglás nagyon eredményes a gyógyításban. A lovak nemcsak szépségükkel, selymes szőrűkkel, erőtől duzzadó, ritmusos mozgásukkal ragadják meg az ember tekintetét, hanem csodálatos, hatalmas aurájukkal is hatnak az emberre. A ló és a lovas között különleges kapcsolat alakul ki, a lovaglás ideje alatt összekapcsolódik az aurájuk. A ló viselkedésünk tükre, mert a ló tettei alapján ítéli meg az embert. Úgy viszonyul hozzánk, ahogy mi hozzá. Szeretetre, gondoskodásra bizalommal, erőszakra durvasággal, lázadással felel. A ló visszajelzései segítenek a helyes önismeret kialakulásában. A lovaglás nemcsak fizikálisan hat, hanem lelkileg és szellemileg is felemelő.   

Mit tegyek, ha kicsi az aurám?

Az aura erőssége nem feltétlenül áll egyenes arányosságban méretével. Tehát egy kisebb aura is lehet energiával telített, de nyilván egy nagyobb fényes, tiszta energiamező erősebb. Az aura minőségét tehát nemcsak a mérete határozza meg. 

A leghatásosabb módszer az aura erősítésére a természettel való érintkezés. Érdemes minél több időt tartózkodni a szabadban (rendszeresen), ahol tisztul az ember aurája. Egy erdei séta nemcsak testünket frissíti fel, hanem kitisztítja gondolatainkat is. Öleljük át a fákat, hemperegjünk a levelek között. Hagyjuk, hogy a fák gyógyítsanak, pl. a fűzfa alatt 5-10 perc alatt elmúlhat a fejfájás, a fenyőfa tisztítja az energiamezőnket. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x