Az ébredés útjai - Mi is a megvilágosodás?
Címlap / Ezotéria / Az ébredés útjai - Mi is a megvilágosodás?

Az ébredés útjai - Mi is a megvilágosodás?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Ki vagyok én? Hogyan értelmezzem a világot? Mi a dolgom itt a Földön? Mi a megvilágosodás? Hogyan segíthet ebben egy guru? Számtalan kereső teszi fel nap mint nap ezeket és más hasonlóan fontos kérdéseket - az ember ősidők óta szeretné tudni a válaszokat. Premananda, maga is spirituális útkereső, utánajárt, mit gondolnak ezekről a témákról a legismertebb indiai mesterek. A megvilágosodás útjai - Az indiai mesterek bölcsessége című film az indiai gurukkal készített interjúkat tartalmazza, melyek fontosabb spirituális témák köré szerveződnek: megvilágosodás, önvizsgálat, a szellem és a világ természete, az elme meghaladása, az emberi élet célja, a szeretetteljes élet mibenléte. 

 

2010. november 28-án kerül sor a kritikusok körében nagy sikert aratott A megvilágosodás útjai – Az indiai mesterek bölcsessége (Blueprints for Awakening: Wisdom of the Masters) című film online ősbemutatójára, amelyet élő satsang - a guru és tanítványainak összejövetele követ a film spirituális rendezője, Premananda vezetésével.

A film érdekes lehet mindazok számára, akik belső késztetést éreznek, hogy megtudják, kik vagyunk és emberi lényként mi a dolgunk itt a Földön. Mindazoknak szól, akik valaha feltették maguknak a kérdést: „Ki vagyok én?”, továbbá azoknak, akik további útmutatást várnak Bhagavan Sri Ramana Maharshi azon tanításához, hogy „légy, aki vagy”.Hogyan készült a film?

Húsz évvel ezelőtt a kertjében nyugodtan pihenő spirituális útkereső Premananda azt a belső üzenetet kapta, hogy keresse fel és filmezze le az idős indiai mestereket, még mielőtt azok eltávoznának a földi világból.
Végül egy videókamerával és 12, napjaink vitathatatlanul legelismertebb bölcsének, Sri Ramana Maharshi tanításain alapuló kérdéssel felszerelkezve elkezdte felvenni a 16 kortárs indiai mesterrel készült, ritkaságszámba menő interjút, melyek a film alapját képezik. A kérdések a spirituális utazás során felmerülő legfontosabb témák köré szerveződnek: megvilágosodás, önvizsgálat, a szellem és a világ természete. A film a tizenkét, a spirituális útkeresés iránt érdeklődő, vagy az erre az ösvényre lépők számára különösen fontos kérdésre keres választ.

Kíváncsi vagy a 12 kérdésre? Itt elolvashatod >>

Élő internetes előadás
November 28-án a filmbemutatót és az azt követő beszélgetést élőben, úgynevezett webcaston keresztül is nézhetik mindazok, akik jegyet váltanak az előadásra az Esoguru oldalán.  Az előadás természetesen magyar nyelven is élvezhető lesz.
Az esemény interaktív, azaz a nézők szabadon kérdezhetnek az alkotótól és megoszthatják egymással gondolataikat a virtuális chat-szobában.A satsang

Az előadás második felében élő satsangra kerül sor Premananda vezetésével: az interneten keresztül a nézők a filmről éppúgy kérdezhetnek, mint saját, személyes spirituális útjukról.

A Harmonettel most két jegyet jegyet nyerhetsz az online előadásra! A részletekért kövesd Facebook-oldalunkat >>

Premanandáról
Premananda Angliában nőtt fel, mérnöknek és építésznek tanult. 1972-ben Japánban mutatták be első mesterének, Osho-nak és a következő 15 évben Osho sannyasinként élt. 1992-ben Bhagavan Sri Ramana Maharshi tanítványának, Sri H.W.L. Poonja-nak, Papaji-nak jelenlétében elvetette önmeghatározásából az „ÉN”-t. Útkeresésének a végére jutott, az ezt követő évek mérhetetlen tudást és bölcsességet hoztak. Öt évig maradt mestere mellett, majd Ausztráliába költözött, ahol 1998-ban kezdte el a satsangokat. 2003 óta Németországban él, jelenleg a Köln és Düsseldorf között található Nyitott Égbolt Satsang és Művészeti Közösségben és satsang találkozókat ad Európa szerte. Premananda tanácsadóként az önvizsgálatot részesíti előnyben az önmegvalósítás eszközeként. A művészetek és a szépség szakértője, festőművészként is tevékenykedik.


 
 
[ 5231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x