Sorselemzés: hogyan hozd ki életedből a maximumot
Címlap / Ezotéria / Sorselemzés: hogyan hozd ki életedből a maximumot

Sorselemzés: hogyan hozd ki életedből a maximumot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-30

Napjainkban egyre népszerűbbé válnak a különböző médiumokban megjelenő horoszkópok, amik úgymond jóslatok a közeljövőre nézve. Sokan esküsznek a tenyérjóslásra, a kártyavetésre, vagy akár az álomfejtésre is. Bevallom, nem igazán hittem abban, hogy a jövőm előre meg van írva és ezt valaki meg tudja fejteni. Eddig... 

Néhány évvel ezelőtt hallottam egy öreg sorselemzőről, akit mindenki dicsért. Gondoltam miért ne, megrendelek tőle egy elemzést, abból majd kiderül, tényleg olyan jó-e, mint amilyennek mondják. Hamarosan meg is jött a másfél órás kazetta, amire az asztrológus rámondta azokat a dolgokat, amiket a születési dátumom alapján látott. Döbbenten hallgattam a rekedtes hangot, mely olyan pontossággal írta le a tulajdonságaimat, jellemvonásaimat, betegségeimet, hogy olybá tűnt, jobban ismer, mint én saját magamat.

A kazettán az is elhangzott, hogy a sorsunk már születésünk pillanatában meg van írva, és ezt az előre megszabott tervet próbáljuk egész életünkben véghezvinni. Az asztrológia szerint a születési hely és dátum alapján készített sorselemzés hajszálpontosan képes reprezentálni az egyén külső és belső jellemzőit egyaránt. Megmutatja, milyen meghatározó jegyei vannak, milyen betegségekre hajlamos, milyen lehetőségek vannak benne és egyben körülírja az előtte álló feladatokat, a lehetséges jövőképet. Ezt a születés időpontjában meglévő összes naprendszeri bolygóállás, és ezen planéták egymáshoz viszonyított állása adja meg. Megtudhatja, mik a pozitív tulajdonságai, amiket erősíthet, illetve mik azok a negatívumai, amiket le kéne vetkőznie. A sorselemzést sokan az autóversenyzéshez hasonlítják: jó autóval menve is lehet utolsó a sofőr, ha nem tudja kihasználni a jármű és saját maga képességeit, azonban egy rosszabb autóval is futamot nyerhet, ha tudja, miként hozza ki mindenből a maximumot.


A sorselemzés továbbá arra is jó, hogy tudatosan koncentráljunk azon szerveinkre, amik gyengébbek, betegségre hajlamosabbak a többinél, és a bolygók születésünk kori állásából az is kiderül, hogy milyen óvintézkedéseket kell tennünk egészségünk megőrzése érdekében. Világossá válhat számunkra, milyen területeken vagyunk erősek és gyengébbek, így a pályaválasztás lényegesen leegyszerűsödhet.

Mindezek ellenére azonban hangsúlyoznom kell, hogy a sorselemzés a tudomány mai állása szerint nem jóslás, nem szabad mérget venni rá, hogy az előre megírt dolgok valóban be is következnek. A sorselemzés a lehetséges alternatívák legvalószínűbb kimenetele, ami csupán rajtunk, és a döntéseinken múlik. Azon, hogy mit hozunk ki a velünk született adottságokból és fel tudunk-e nőni a feladathoz, amit születésünk pillanatában szabtak ki számunkra. Ezért fontos, hogy úgy éljük az életünket, hogy néhány évtized távlatából visszanézve elmondhassuk, kihoztunk mindent a versenyautónkból, és megnyertük a futamot.

Juhász Bianka

Kép: piqs.de: Claudia A. De La Garza - mirando así arriba
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x