Fontosabb, mint gondolnánk: frekvenciánk megváltoztatása!...
Címlap / Ezotéria / Fontosabb, mint gondolnánk: frekvenciánk megváltoztatása!

Lukács Tünde

Fontosabb, mint gondolnánk: frekvenciánk megváltoztatása!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Mit tegyél annak érdekében, hogy az életed olyan irányba fejlődjön, amilyennek látni szeretnéd? Ebben az első és a legfontosabb lépés a frekvencia megváltoztatása. Mi is a frekvencia, amivel mindannyian rendelkezünk, és hogyan tanuljuk meg irányítani?  

Mi az a frekvencia?

A frekvenciád a te személyes rezgésed. Ahogyan frekvenciaszinted növekszik, úgy változol te is. Érzékenyebb leszel, intuíciód szintje, vagyis megérzéseid erősségei és gyakoriságai növekszenek, jobb lesz a fizikai tested állapota stb.

Van fogalmad róla, minden pillanatban hány féle rezgés vesz körül? Minden szervednek van saját rezgése. Minden embernek, a ruhának, amit felveszel, a pohárnak, amit a kezedben tartasz, a háziállatodnak, az ételnek, amit megeszel, magának a Földnek, mindnek van saját rezgése, melyek minden pillanatban hatnak rád. De te is hatsz a körülötted lévő dolgokra. Ezért fontos, hogy saját optimális rezgésszintedet megtaláld. A Föld rezgése folyamatosan növekszik. Ehhez a növekedéshez kell alakítanunk saját rezgésszintünket.

A valóságod megjelenési formáját az alakítja, mire fordítod a figyelmedet

Egyéni rezgésünk attól függően változik, hogyan érzünk, mit cselekszünk, hogyan gondolkodunk. Egy nap folyamán többféle érzelmi állapotot élünk át. Vidámak vagyunk, szomorúak, dühösek. Mivel a külvilág állandó hatást gyakorol ránk, előfordul, hogy ezek az érzések nem is tőlünk származnak. Nézd meg, melyen emberek vesznek körül. Vannak emberek, akiknek az energiája „felemel”, és vannak, akiknek az energiája „lehúz”. Az utóbbiak társaságát csökkentsd minimálisra! Bár minden és mindenki befolyással van rezgésünkre, valójában mi döntjük el, milyen mértékben hagyjuk magunkat befolyásolni. Ha gondolatainkat tudatosan irányítjuk, nem mehetünk rossz irányba.



Szabadulj meg az egészségtelen érzelmi szokásoktól!

Engedjük el azokat a dolgokat, amelyek már nem tartoznak hozzánk. Nem csak a fizikai dolgokat, de a káros érzelmi szokásainkat is. Ilyenek lehetnek: önmagunk büntetése, vádolása, az áldozatszerep, mások kritizálása, előítéletek, stb. Ezekkel a későbbiekben részletesebben foglalkozunk majd.

A döntő lépést életünk jelentős megváltoztatásában akkor fogjuk elérni, ha hagyjuk, hogy lelkünk vegye át az irányító szerepet életünk felett.

A Föld rezgése folyamatosan növekszik – hogyan tarthatok lépést vele?

A rezgésszint emelkedésével mi is gyorsabban változunk, illetve gyorsabban tudunk változtatni. A félelmek, gátak oldódása sokkal gyorsabban mehet végbe. A karmikus események ideje felgyorsul, cselekedeteid visszahatása azonnali is lehet. A gyógyulási folyamatok hamarabb mennek végbe. Az emberek lassabban öregszenek. Mindezek a rezgésszint emelkedésével magyarázhatók.

Néhány fontos lépés a változáshoz, amit érdemes megtennünk

A negatív beállítottság és a görcsösség elveszi az erőnket.
Hagyjuk magunkat sodorni az élet árjával, a sors néha jobban tudja, mi kell nekünk, mint mi magunk. Ne küzdjünk állandóan valami ellen, ami ellen harcolunk, annak energiát adunk, és erősebb lesz. Amit elfogadunk, annak már nincs miért jelen lennie, az meg fog változni. Hiszen nem is tehet mást.

Ne féljünk előre attól, hogy mi fog történni, ne aggódjunk állandóan a jövő miatt.
A dolgok, amelyek miatt aggódunk, általában nem történnek meg sohasem. A jövőtől azért félünk, mert azt hisszük, az ugyanolyan lesz, mint egy múltban már átélt fájdalmas esemény. Ne viszonyítsunk a múltunkhoz! Ne arról beszéljünk, amit nem szeretnénk, hanem arról, amit el akarunk érni. El kell engednünk a múltat, és a jelenben létezni. Igazából csak a jelen létezik, a jövőnk pedig attól függ, mit teszünk itt és most. Az egyik legfontosabb, amit tehetsz: légy jelen!

Ne ragaszkodjunk a régihez!

Lehet, hogy gondolkodásmódunk, munkánk, párunk, barátaink már nem illenek bele jelenlegi életünkbe. Lehet, hogy az a fejlődési ciklusunk már lezajlott, és ha nincs erőnk elengedni az idejemúlt dolgokat, azzal csak gátoljuk a fejlődésünket.

Nézzük meg, melyek azok a dolgok, gondolatok, amelyekhez ragaszkodunk, pedig lehet, hogy valójában nem is tőlünk származnak. Gyakran előfordul, hogy még mindig szüleink gondolkodásmódját cipeljük teherként a hátunkon.

Fogadjuk el azt, amink van

Mielőtt többet, jobbat szeretnénk, először meg kell tanulnunk örülni annak, amink már megvan. Előfordul, hogy olyan dolgokra vágyunk, amelyeknek az ideje még nem érkezett el az életünkbe. Ne feledjük: „Isten részéről a késlekedés nem jelent elutasítást.” Ha siettetni akarjuk az élet folyását, azzal gyakran épp az ellenkezőjét érjük el.

 

Honnan tudjuk, hogy frekvenciánk emelkedett és a rezgésszintünk megfelelő?

Akinek a frekvenciája megfelelő, az bensőséges viszonyban van önmagával. Boldog, kiegyensúlyozott, egészséges, nem nyomasztják negatív gondolatok. Tudja, hogy a neki nem tetsző eseményeknek is oka van az életében, és aggódás helyett értelmezni próbálja őket. Tudja, hogy minden ember, aki megjelenik az életében, segítő szándékkal érkezik. Néha a legundokabb ismerős álarca mögött rejtőzik a legnagyobb jóakaró.

Hagyjuk hát, hogy az élet olyan legyen, amilyen. Minden ott van, ahol lennie kell. Hallgassunk a szívünkre. Ez a frekvencia alapszabálya.
    
Kép: Rondell Melling / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9422 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x