Szingli horoszkóp - A KOS szingli
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A KOS szingli

Szingli horoszkóp - A KOS szingli

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

 


Rendezvénynaptár
KOS (Március 21. – Április 20.)
Önálló nő vagy, aki megharcolja a saját csatáit. Soha nem szorulsz a férfiak támogatására. Félnek tőled, határozottságod elriasztja őket. Ha egy pasit kiszemelsz magadnak, akkor ajtóstól rontasz a házba. Egyértelműen kimutatod, hogy kell neked. Sokszor te vagy a kezdeményező fél. Vigyázz, ez nem tetszik a férfiaknak! Szeretnek vadászni, hódítani, de te nem adod meg erre a lehetőséget. Ha „csak úgy” az ölükbe pottyan a zsákmány, azt nem becsülik meg. Könnyen lehet, hogy fergeteges éjszakát töltesz új kedveseddel, de reggel már nem találod sehol. Ez azt jelenti, hogy a pasi jól megijedt tőled, fél megtartani téged.

Mit tegyél?
Vegyél vissza a tempóból! Lassíts, add meg a férfinak a lehetőséget, hogy ő harcoljon meg érted. Nem kell a szende szüzet játszanod, de azért legyen benned távolságtartás. Ne legyen biztos a dolgában, ez adja meg a flört izgalmát!

Mit ne tegyél?
Az őszinteség szép dolog, de ne mondd meg neki az első éjszaka után, hogy ő életed nagy szerelme. Ettől megijed, és bottal ütheted a nyomát. Egy kis titokzatosság soha nem árt. Ne hívogasd, hagyd, hogy ő tegye meg az első lépéseket!

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
Szerencsére az év vége remek lehetőség számodra az ismerkedésre. Szexis vagy, soha nem voltál még ennyire vonzó. A legjobb, ha csendes, elmélyült helyeken keresgélsz. Ilyen egy izgalmas kiállítás, ami remek alkalom a kezdő beszélgetésre.

Milyen partnert keress?
Nem tetszenek neked az alamuszi férfiak, hamar megunod őket. Egyszerűen nem ébresztenek benned tiszteletet és érdeklődést. Ideális, ha meglátod a férfi szemében ugyanazt a tüzet, ami benned is megvan. Legyen talpraesett, határozott, de összességében nyugodt karakter. Fontos, hogy vicces és játékos legyen, és persze nem árt, ha a sportban is partner. Jó kiállású, izmos, sportos pasit keress! A szürke, unalmas férfi akkor sem jön be neked, ha biztonságot kínál.

Szerelemvonzó talizmánod:
klasszikus szív medál, aranyláncon.


Kunsay Melinda 
 
[ 2655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x