Szerencse a tenyerünkben - mik az árulkodó jelek?
Címlap / Ezotéria / Szerencse a tenyerünkben - mik az árulkodó jelek?

Szerencse a tenyerünkben - mik az árulkodó jelek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az évszázadok alatt tökéletesedett kéz- és tenyérdiagnosztika sokat elárul sorsunk, jellemünk, szerencsénk alakulásáról. Különleges jelek utalhatnak adottságaink, életpályánk, vagyonunk szerencsés vagy éppen szerencsétlen alakulásáról, az élet fordulópontjairól. Nehéz helyzetekben a tenyerünk mindig kéznél van, és utat mutathat krízisek idején - ha megtanulunk belőle olvasni.  

Az emberek remélik és igénylik, hogy az élet bizonytalan időszakaiban legyen valaki vagy valami, aki vagy ami segít feltárni a megoldást. A reménytelenségből való kiszabadulás keresésekor az ember mindenbe kapaszkodni.

Legegyszerűbb megkérdezni egy jövőbelátót
: sokan így remélik a megoldást életük megjavulására, de legalábbis tudni szeretnék, hogy meddig tart a nehéz időszak.

És miért ne tudna a kézelemzés sok kérdésre választ adni?

Nézzük csak meg például a sebészetet, amelyet régen nem tekintettek fontos szakmának, a borbélyok, felcserek művelték sokáig, kifejezetten lenézett tevékenységnek számított. (Indiában még ma is csak a kaszton kívüliek végezhetik ezt a munkát - na meg a csatorna tisztítást is!) Ma már az egyik alapvető része az orvostudománynak. A fogászattal is a borbélyok, kovácsok foglalkoztak, a tanult orvosok kerülték az efféle tevékenységet, rangon aluli volt – elképesztő, hogy ma már hol tart ez a tudomány. Népi babonának tartották az időjóslást is. Ma pedig elismert tudomány a meteorológia. A kínai orvoslásban (TCM) a tenyér az egyik legjelentősebb állapotfelmérő felület, együtt a csuklóval és a pulzus tapintásával, az arc és a nyelv szemrevételezésével. Ezekből a jelekből egy gyakorlott kínai rendszert ismerő személy mindent megmond rólunk. 

 

Hasonló a helyzet a kéz- és tenyérdiagnosztikával is: ma már túlnyomórészt reális és tapasztalati tudomány, amely méltó arra, hogy megállapításait figyelembe vegyük és megszívleljük. Megtanulni sem lehetetlen!

Ne feledjük: a tehetség csak egy negyede az egésznek, a szorgalom és a gyakorlás adja a többit. Aki szereti is nézegetni a tenyerét és veszi a fáradságot, hogy kicsit hozzátanuljon a vonalak megértéséhez, az kézben tarthatja Sorsát és Szerencséjét egyaránt.

A szerencse jelei a tenyérben

Tenyerünkben sok jel mutatja sorsunk szerencsés kimeneteleit, adottságaink és képességeink jó kihasználását, és az ebből származó hasznunkat, előnyeinket.
A három fővonal (Élet, Fej és Szív) mellett a Sors-vonal és a Siker-vonal az, ami képességeink eredményét tisztán jelzi.

A Sors-vonal a tenyeret szinte tengelyként szelheti át, indulhat a tenyér alsó középrészéből, az életvonalról, de a fej- vagy szívvonalról is, és általában a középső ujj alatt (Szaturnusz-domb) végződik.

Az életvonalról induló Sors-vonal tulajdonosa szép eredményeket érhet el élete során saját erejéből és szorgalmából, kezdeményezései sikeresek, célját eléri.

Ha a Sors-vonal a tenyér közepéből indul, akkor az illetőnek sok akadállyal és küzdelemmel teljes munkálkodást mutat céljai elérésében.

Ha a Sors-vonal a tenyér alsó középrészéből indul, és töretlenül rajzolódik ki a középső ujj tövéig (Szaturnusz-domb), akkor a tulajdonosa erős, önálló jellem, terveiben vállalkozásaiban,  szerencse kíséri.

A fejvonalon vagy a szívvonalon kezdődő Sors-vonal esetében az eredmények az élet későbbi időszakában realizálódnak, általában 35-40 éves kortól.

A Siker-vonal a tenyér bármely pontjáról indulhat, de a gyűrűsujj alatti (Apolló-domb) részre tart vagy végződik. A Sors-vonal eredményeit erősítheti, jelzi a szerencsés fordulatokat és különleges adottságokat, lehetőségeket, az átlagon felüliséget.

Az Életvonalról vagy a hüvelykujjról (Vénusz-domb) induló Siker-vonal, művészi pálya lehetőségét mutatja, de túlérzékenységgel is járhat.
A Sors-vonalból induló Siker-vonal a sorsába írt szerencsét és kiemelkedést biztosítja.


Mindezek megerősítése, ha a gyűrűsujj alatti dombocskán (Apolló-domb) megjelennek az erősítő jelek:
  • Kör vagy csillag:  kiváló tehetség, hírnév, dicsőség, vagyon jele.
  • A Háromágú Neptun-villa a legszerencsésebb karrierek jele, és anyagi bőséget jelöl.
  • A jelek megjelenhetnek és eltűnhetnek, sorsunk alakulása szerint, pl. nagy vagyon öröklése, nyerése esetén egyszer csak megjelenhet a Neptun-villa és a csillagjel együtt.
  • Ha a Siker-vonal egy időben eltűnik a tenyérből és később újra megjelenik, akkor a hiányzó időben  igen nehéz és gondterhes időszak megélése volt lehetséges.

Természetesen egy-egy jel még nem ad tiszta eredményt, csak a képességet, ennek kibontakozásához, megerősítéséhez más jeleket, vonalakat is figyelembe kell venni, de a reményeinket megerősítheti és ezzel erőt és bátorítást adhat az Élet göröngyösebb szakaszának megtételére.
  
 
 
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 31276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x