Mit jósol a Crowley-tarot a hétre?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Mit jósol a Crowley-tarot a hétre?

Mit jósol a Crowley-tarot a hétre?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Ezen a héten is elkészítettem számotokra a tarot előrejelzést, melyhez most a Crowley-tarot-t hívtam segítségül. A Crowley az egyik legtöbb ideig készített jóskártya, így az idő bölcsességét, és a festők/tervezők erejét képviseli. De ebből a cikkből az is kiderül, hogy számunka az egyes napok mit jelképeznek. 


Rendezvénynaptár
Hétfő, április 11. – Az Akasztott, Botok hercegnője, Érmék lovagja
A mai napon sokan maradhatnak az ágyban, mert egy kis torokfájás és fejfájás léphet fel többeknél is. Ilyenkor érdemes teákat – főképp gyógyteákat – fogyasztani. Viharos nap párkapcsolatunkban, egy amolyan egymás mellett elbeszélő nap lesz, nem fogunk teljes mértékben párunkra figyelni, és ezt jobb a nap elején tudatosítani magunkban, illetve egymásban, így elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket. A mai napon nem ajánlott komolyabb pénzbeli döntéseket meghozni, a betegségektől nem tudunk mérlegelni, s nem megfelelően döntenénk. Halasszuk el a tárgyalásokat, üzletkötéseket, hitelfelvételeket, peres ügyeinket – amennyiben lehet!

Kedd, április 12. – Művészet,  Szerencse, Kardok hercegnője
Egészségügyi állapotunk lehet, hogy még mindig nem javult kellő mértékben, de ezen a helyzeten könnyen javíthatunk, ha elmegyünk egy kiállításra, egy színházba, vagy otthon megnézünk valami kedvünkre való, igényes műsort. Még hatásosabb, ha magunk festünk egy képet, amely az aktuális hangulatunkról árulkodik, úgymond kifestjük magunkból a betegséget.  Igazi kényeztetős nap a mai, melyet megkoronáz a szerelmesek estéje. Adjunk meg mindent párunknak, amit csak tudunk. Ha messze van tőlünk szerelmünk, akkor írjunk neki e-mailt,  ezzel is nagy örömet okozhatunk.Ezen a napon se érdemes semmilyen pénzzel összefüggő döntést meghozni!


Szerda, április 13. – Kelyhek négyes, Kelyhek ötös, Kardok hatos

Legyünk kissé elővigyázatosabbak a közlekedésben, ha tehetjük, inkább gyalog menjünk a munkahelyünkre és a boltokba. Fontos, hogy amennyiben nem kipihenten ébredünk, forduljunk orvoshoz, mert valamilyen betegség bujkálhat bennünk. Kiegyensúlyozott nap a párkapcsolatban, mind a két fél nyitott és kölcsönösek az érzelmek. Nem kell tartani a reggeli rossz kezdéstől, az egész napunk kiegyensúlyozott lehet. Anyagiakban bölcs döntéseket hozhatunk, igazán jó nap a vállalkozások indítására. Ha egy új projektbe vágunk bele, mindenféleképpen ezen a napon tegyük meg ezt.

Ha további ezoterikus témákról olvasnál, kattints ide >>>

Csütörtök, április 14. – Torony, Kelyhek hatos, Botok kettes
Immunrendszerünk érzékenysége fogja a mai napot, és kedvünket is meghatározni. A reggelt érdemes egy nagy pohár frissen facsart citrom- vagy narancslével kezdeni és jó, ha hozzá még beveszünk egy C-vitamin tablettát is - ezzel elkerülhetjük a levertség érzetét. Élvezzük azt, hogy párunkkal lehetünk a mai napon, élvezzük ki minden percét. Az érzelmeink viszonzásra találnak a mai napon, tegyünk meg mindent, hogy az estét is felejthetetlenné varázsoljuk. A mai napon az eddig nem tisztázott anyagi ügyeket, elintézendő problémákat rendezzük, ez a nap alkalmas erre.

Péntek, április 15. – Hold, Érmék kilences, Diadalszekér
Ma az időjárási frontok kifejezetten nagy hatással lesznek ránk, így jellemző lehet a fejfájás, rossz közérzet. Ezen nem tudunk változtatni, ne idegeskedjünk rajta, aminek jönnie kell, az jön. Érzelmi életünk – a rosszullétek ellenére – kiegyensúlyozottnak mondható. Egy kis édességgel még az apró negatívumokat is feledtetni tudjuk. Üzletkötésre, vállalkozások beindítására, szerződések aláírására, nyereményjátékokra, szelvények kitöltésére kiemelt nap, időzítsük ezeket erre a napra.


Szombat, április 16. – Kelyhek kettes, Kelyhek lovagja, Kelyhek hercegnője
A mai napon két lehetőségünk van: vagy egész nap ágyban maradunk, főleg, ha reggel rosszul érezzük magunkat, vagy ha érzünk hozzá magunkban annyi energiát, akkor inkább vegyünk erőt magunkon, és törekedjünk a kiegyensúlyozottságra. A mai nap átlagos, mind az anyagiak, mind a párkapcsolat terén: nem várhatóak kiemelkedő változások, történések. Egy nyugodt szombat elé nézünk.

Vasárnap, április 17. – Botok hármas, Kardok királynője, Botok nyolcas
Kissé kipurcantnak érezhetjük magunkat a tegnapi nap után. Úgy érezhetjük, mintha lemerült volna az elem. Iktassunk be egy kis mozgást a napunkba, mozduljunk ki, menjünk barátokhoz, rokonokhoz, kirándulni, próbáljunk kicsit feltöltődni. A mai nap ne az anyagiakról, a pénzről szóljon, ezt most szorítsuk a háttérbe. Figyeljünk önmagunkra és a családunkra.Egy közös kalandtúra, szalonnasütés, egy nagy séta  is remek program, amely összkovácsolja a közösséget.

Papp Máté
AstroWorld


 
 
[ 6030 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x