Transzformáció az élet játéka
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Transzformáció az élet játéka

Transzformáció az élet játéka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Ez a játék nem csak játék. Ez a társasjáték egy csodálatos közvetítő eszköz ember és ember, ember és a magasabb dimenziók, valamint az emberben, saját magában meglévő szintek között.  


Rendezvénynaptár
Amikor leülünk a játék köré, először kicsit elcsendesedünk. Azután ráhangolódunk pár mély lélegzet kíséretében önmagunkra, és megnézzük, hogy mi az, ami éppen most foglalkoztat bennünket, nem hagy nyugodni, állandóan a fejünkben jár, esetleg zavarodottságot, problémát, konfliktust okoz. Megnézzük, mi az, amire szeretnénk kiutat, megoldást, feloldást, választ találni


Ezt aztán leírjuk, és megosztjuk egymással.
Igaz, vannak olyanok is, akiknek nem okoz problémát éppen most semmi, de esetleg valami nagyobb feladat, történés, esemény előtt állnak, és azt szeretnék megtudni, hogy milyen erőforrásokra van szükségük ahhoz, hogy terveik sikerüljenek. Vagy egyszerűen csak azt szeretnék, hogy úgy éljenek, ahogyan szeretnék. A játék ilyen és minden egyéb helyzetben is nagy segítséget adhat a játékvezető, és a játékostársak közreműködésével, támogatásával együtt.

Mégis, mindig, minden pillanatban az a döntő, hogy a játékos saját maga képes e rálátni arra, ami éppen akkor történik benne, tudja e, akarja e kapcsolni a játék üzeneteit saját legbelsőbb centrumához, s ahhoz a fókuszkérdéshez, amelyet a játék elején feltett.

A több órán át tartó belső utazásunk alatt végigmegyünk saját fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintjeinken, az adott kérdést érintve.


Lassan kivilágosodik a kép, felderengenek a lehetőségek, tisztázódnak a megoldandó és elvégzendő feladatok, s már csak rajtunk áll, hogy abból a sok-sok felismerésből, „aha” élményből, amit a játék nyújtott nekünk, mi az, amit meg is tudunk valósítani, és valóban úgy élni, gondolkodni, szólni és cselekedni, ahogyan az a leginkább szükséges és célravezető a számunkra.

Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a játék nem hazudik. Bár egyáltalán nem jóskártyákról van szó, hanem olyan tömören, frappánsan megfogalmazott gondolatokról, melyek segítenek továbbgondolni, megérezni, mások előtt is megosztani, megemészteni és feldolgozni életünk színtereinek egy-egy szeletét, mégis azt látom, hogy ha hallgatunk a kapott javaslatokra, könnyebben fogjuk venni az akadályokat.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x