Tarot-előrejelzés: az önmegvalósítás hete
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Tarot-előrejelzés: az önmegvalósítás hete

Tarot-előrejelzés: az önmegvalósítás hete

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Ezen a héten a Nap és a Hold együttáll az Ikrek jegyében, ami a kommunikációt, a tanulmányok elsajátítását, a kisebb utak szerencsés kimenetelét erősíti fel. A Nap viszont negatív fényszögbe kerül a Szaturnusszal, mely a Mérleg csillagjegyben a párkapcsolatok és egyéb viszonyok karmáját mutatja: csökken az információszerzés vagy akadályok léphetnek fel a földi kapcsolatainkban. 


Rendezvénynaptár
Kiemelendő fényszög-kapcsolat áll fenn még az Uránusz Kos között, valamint a Szaturnusz, az „én” háza között, amely a kapcsolatok háza. Ezért előtérbe kerül az önmegvalósítás. Ez a szép bolygóállás nagy erőkkel hozzájárul a szerencsés újjászületéshez.

Hétfő - május 30. (Karok négyes, Mágus, Érmék lovagja)
A lapok szerint egészségügyi állapotunkban figyelni kell a különböző belső szerveinkre, mert inkább a szervezeten belül lehetnek problémák. Bélgörcsök, fejfájás, hányinger és fokozott szívverés várható, persze nem mindegyik mindenkinél. Ezek hátterében a megoldatlan problémák, viták állnak, amelyeket csak félretettünk, mintha már lezártnak tekintenénk, semmilyen előzetes tisztázás kapcsán. A kapcsolatunkban ma a helyzet magaslatán leszünk, mert a kezünkben a változtatás lehetősége, és az irányítás „pálcája”. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ne bízzuk el magunkat, mert egy egyszerűbb hátráltató hatás is a mélybe húzhat vissza. A pénz, a pénz, a pénz az, ami irányítja a világot. Ennek ellenére a mai napunkat nem ez fogja áthatni, inkább a szellemi és a kapcsolati boldogság.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Hatalommal rendelkezel - Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!


Kedd – május 31. (Kardok egyes, Végítélet, Botok hetes):

A mai napon könnyen elzáródhat a koronacsakránk, amelynek következtében immun-, vérnyomás-, szexuális-, növekedési-, és hangulati problémák várhatóak, ám tudniillik, hogy ezek a gondok közül is csak egy-egy jelentkezik egy-egy személynél. Ezen betegségek jelenlétében sem szabad kiengedni az irányítást a kezünkből, azaz ne szedjünk be mindent, amit az otthoni patikánkban találunk. A kapcsolatunkban még tovább erősödik a vonzalom, a szeretet- és a szexéhség. Ha pénz, akkor támadások és azok hárítása a mai napon. A támadásokról nem tudjuk meg, hogy kitől indultak ki, ugyanis mindig egy-egy személy közvetíti felénk az információt, mint „közvetítő”. Ezért ne is vegyük ezt komolyan, mert ha komoly szintű támadást kapunk, akkor az a személy közvetlen fogja számunkra jelezni, nem más személyek (küldöttek) által.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Kilépés - Lépj ki az egészségtelen helyzetből, és élvezd, hogy ennek következtében új ajtók nyílnak meg előtted!

Szerda – június 1. (Kardok tízes, Nap, Kardok hármas):
Gerincproblémák, hátfájdalmak azok, amelyek meghatározzák napunkat. Ennek az oka lehet a sok hátbatámadás, a hátulról intézett támadások, amelyek tőlünk irányultak mások felé. Ez az ok és okozat függvényében hat ma vissza ránk. Immunerősítő gyógyszereket az egész héten ajánlatos szedni, mert különböző negatív energiabombák érhetnek el bennünket, amelyek az egészségünkre mennek rá. Anyagi helyzetünkben döntéshelyzetbe kerülhetünk, illetve negatív hírt kaphatunk. Ez hitellel, fizetéssel és tartozással lehet kapcsolatos, és a tartozás befizetésének határidejének rövidítésével kapcsolatban. Nem kell megijedni, mert ismét tehetünk olyan lépéseket, amelyekkel könnyíthetünk helyzetünkön. Párkapcsolatban ragyogó nap várható, kiegyenlített érzelmek, kielégített vágyak és minden, amire egy fantasztikus, minőségi kapcsolatban csak vágyhatunk!

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Kinek kell megbocsátanod? - Amint elengeded a régi haragot vagy sértettséget, rá fogsz jönni, hogy a kívánságaid valóra válnak.Csütörtök – június 2. (Botok nyolcas, Kardok ötös, Kardok királya):

Zárkózottság és magány jellemzi a mai napunkat. Ma a felmerülő egészségi problémákat inkább magunk, a kis házpatikánkból próbáljuk orvosolni, mintsem hogy elmennénk a háziorvosunkhoz. A szerelmünkbe fektetett bizalom a túllogikázástól, pánikolástól és kíváncsiskodástól meginoghat, de ez mind alaptalan (!). Lehet, hogy ma átvernek, ha pénzt adunk ki. Így ha bárhol fizetünk, vagy vásárolunk fontos, hogy a visszajárót mindig ellenőrizzük le, mert elképzelhető, hogy rosszul adnak vissza. Emiatt gyermekekre se bízzunk semmilyen kifizetnivalót, például postai csekk befizetését, mert könnyen lehet, hogy nem ér célba a megbízatás.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Megkaptad, amit kívántál! - Amit kértél, valóra válik.

Péntek – június 3. (Kardok kettes, Akasztott, Kelyhek ásza):
A mai napunkat a küzdelem és a változás fogja áthatni. Fontos figyelni a szívünkre és a lelkünkre is. A lelki problémákat próbáljuk letenni, megválni tőlük, mert könnyen rányomhatják egészségünkre a bélyegüket. A felborult érzelmi helyzet, a megingott egészség, és a nem várt anyagi lehetőségek megbolondítják. A változás következményeképpen kicsit összezavarodunk, és nem tudjuk, hogy merre az előre. Legjobb ebben az esetben az, ha csöndben maradunk, s próbálunk észrevétlenek lenni. Anyagiakban egy új lehetőségeket hallunk, vagy ajánlatot kapunk, amelyre még ne mondjunk azonnal igent, hanem mérlegeljünk minden lehetőséget, és csak a jövő hét folyamán adjunk kielégítő választ a megbízónak.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Új otthon - A költözés jó irányba vezető lépést jelent számodra.Szombat – június 4. (Kardok lovagja, Botok királynője, Botok hármas):

A botok és kardok megjelenése azt mutatja, hogy ma sem egy csendes napra számíthatunk. Veszekedések, viták, konfliktushelyzetek várhatóak ma nagyobb százalékban, mint a többi napon. Az egészségünkben inkább felsőtesti problémák, azaz légúti és a fejet érintő megbetegedések várhatóak. A karjainkra szintén érdemes figyelni, mert nagy esély van arra, hogy meghúzódjon vagy eltörjön. Párkapcsolatunkban inkább a női energiák fognak dominálni, de e mögött a nőiség mögött bizony ott rejlik a kemény és elhatározott döntések ereje is. Ma saját magunk prófétái lehetünk: felismerjük a nehéz helyzeteket, s nem azon morfondírozunk, hogy miként tovább, hanem egyszerűen megoldjuk a problémát. Ezt a hozzáállást kellene folytatni minden nehéz helyzetben.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Megerősítések - A gondolataid és az energiád magasabb szintre emeléséhez, a vágyaid vonzásához használj pozitív megerősítéseket.

Vasárnap – június 5. (Érmék kettes, Világ, Érmék hatos):
A mai nap remek alkalmat kínál a pihenésre és a wellnessre. Érdemes ellátogatni egy közeli strandra vagy gyógyfürdőbe, annak érdekében, hogy hamar kipihenjük a hét fáradalmait, és feltöltődjünk friss energiával. A világ lapja mutatja, hogy ma ki tudunk teljesedni, és megtaláljuk a belső békét, a harmóniát. Észre kell vennünk, hogy nekünk olykor több adatik, mint társainknak. Nem sajnálni kell őket, és nem feljebbvalónak képzelni magunkat, hanem segíteni a társainkon, hogy ők is elérjék, amit szeretnének. Ha este egy jó meleg vizű kádba beülünk, s a vízbe ametiszt és rózsakvarc követ helyezünk, mellette egy szantál füstölőt gyújtunk meg, akkor jövő hetünket jó eséllyel energiával telve fogjuk megélni.

Napi mágikus üzenet a tündérektől: Fejezd ki az egyéniségedet! - Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy!

A tündéri üzenetek forrása: Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei (Édesvíz kiadó).

Papp Máté
astroworld@t-online.hu
http://astroworld.gportal.hu 
 
[ 6271 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x