Júniusi bolygóállások - Romantika, hiszti és szex!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Júniusi bolygóállások - Romantika, hiszti és szex!

Júniusi bolygóállások - Romantika, hiszti és szex!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Mi vár ránk ebben a hónapban a csillagok állása szerint? Számíthatunk félreértésekre és más kommunikációs problémákra a kapcsolatainkban és a munkahelyen is, de előtérbe kerül a szerelem és a szex is. Előrejelzés a Harmonet asztrológusától, Kunsay Melindától. 


Rendezvénynaptár
A hónap kommunikációs nehézségekkel indul, köszönhetően a Neptunusz - Merkúr kvadrátnak. Egész nap csak álmodoznánk, nem tudunk a munkánkra koncentrálni. Ha megbeszélésünk adódik, akkor alig tudjuk szavakba önteni a mondandónkat. A gyors döntések szinte lehetetlennek látszanak, lassúak vagyunk. Ha éppen szerelmi vallomásra készülünk, akkor nem tudjuk magunkban tartani szavainkat, a romantika megállíthatatlanul tör elő belőlünk. Ám kiderülhet, hogy kiszemeltünk egészen másként érez, mint ahogyan gondoltuk.


Június második hetétől összeszedjük magunkat, megfontoltságunk visszatér, hála a Szaturnusz - Merkúr trigonnak. Itt az ideje, hogy bizonyítsunk munkahelyünkön. Csináljunk rendet, legyünk úrrá a kialakult káoszon!

A hónap középső harmada Neptunusz - Vénusz kvadráttal indul. Könnyen esünk viszonzatlan, plátói szerelembe. Szívünk lángra lobban, de érzelmeink megalapozatlanok. Sajnáltatjuk magunkat, megbillen a stabilitásunk.
Aki hajlamos a függőségekre, vagy táplálkozási zavarokkal küzd, vigyázzon jobban magára!


A hó utolsó harmada Szaturnusz - Merkúr kvadráttal kezdődik. Megpróbáljuk becsomagolni a kemény kritikákat, de mindig ugyanaz a vége: munkatársaink, vagy családtagjaink vérig sértődnek megjegyzéseinktől.

A hó vége az Uránusz - Nap kvadrát jegyében telik. A szélsőséges szabadságvágy és a kötődés igénye között lavírozunk.

Ha kedvesünk túlságosan ránk telepszik, akkor alig várjuk, hogy megszabaduljunk tőle. Ha viszont elhanyagol minket, akkor megsértődünk és szenvedünk a hiányától.


Kunsay Melinda

Képek: www.morguefile.com 
 
[ 6564 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x