Lastminute családállítás!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Lastminute családállítás!

Lastminute családállítás!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-14

Hogyan segíthet a családállítás a párkapcsolati problémáinkon? Ha elég gyors vagy, már vasárnap megtudhatod - spirituális családállítás a boldog kapcsolatokért. 


Rendezvénynaptár
Egy fiatal hölgy vallomása, akinek néhány éve menzeszproblémái vannak, pedig 3 éve nincs kapcsolata.
„Kedves volt és elbűvölő. Alig vártuk, hogy találkozhassunk, minden percet sajnáltunk, amit egymás nélkül töltöttünk el. Ahogy múltak a hónapok, egyszer csak olyan furcsán homályossá kezdett válni minden. A várakozás, a találkozás idején még a régi tűzzel égtünk, de amikor együtt voltunk, egyre nagyobbá vált a távolság.
Egyre ijesztőbb volt a változás. Féltem, hogy elveszítem. Mi lesz akkor? Mindent megtettem, alkalmazkodtam és egyre több mindent adtam fel, csak hogy együtt maradhassunk. És akkor egyszer csak jött, amitől féltem, amivel nem akartam szembesülni. Jött a hidegzuhany. Van valaki, egy harmadik és elment. Nagyon megviselt, de most már úgy érzem, túl vagyok rajta. Ezért szeretném, ha végre lenne újra partnerem.”


A hölgy spirituális családállításon vett részt, melyen a következők derültek ki.
Dr. Bert Hellinger német pszichiáter által összeállított rendszerszemléletű családfelállítása mellett felhasználtuk a kineziológia módszereit és szimbólumterápia eszközeit is.
A kineziológiai teszt alapján fel kellett állítani magát a hölgyet és az „ideális partnert”, majd korregresszióban a hölgy 4 éves édesanyját, annak idősebb testvérét és a szüleit - tehát a hölgy nagymamáját, nagypapáját.
Döbbenetes kép tárult elénk. A 4 éves anyukát helyettesítő személy és annak testvérét reprezentáló személyek összetartozást mutattak, míg a szülők egymásnak háttal, ellenkező irányba nézve álltak fel. A nagymama teste elkeseredést, feszültséget, dühöt fejezett ki, akihez a hölgy reprezentánsa ment oda, és fejezte ki szolidaritását.
A nagypapa félreérthetetlenül kifelé nézett a családból.

A hölgy ekkor mondta el, hogy a nagyszülei a szerelmi házasságot kötöttek, és mégis, amikor az ő anyukája 4 éves volt, a nagypapa egy másik hölgy miatt elhagyta a családot, amit a nagymama soha nem tudott megbocsátani. A nagymamának soha többet nem is lett kapcsolata, és gyakran voltak nőgyógyászati problémái.
A spirituális családállítás folyamata során sikerült a nagypapa reprezentánsának eljutnia odáig, hogy ki tudta nyilvánítani a nagymama felé: „elismerema fájdalmadat , ami előtt most sajnálattal és tisztelettel fejet hajtok”. Ekkor végre fellélegzett a hölgy reprezentánsa és szeretetét kifejezve tudott odafordulni az „ideális társ” felé.

A spirituális családállítás eredménye:
A hölgynek kialakulóban van egy új kapcsolata és nőgyógyászati problémája, aminek az okát az orvos évek óta nem találta, és amiről ott az állításon a hölgy nem is beszélt, MEGSZŰNT. Évek óta először fordult elő, hogy nem volt köztes vérzése a menstruációk között. Mindez csak 6 hete történt. Ugyan akkor, aki az állításban a hölgy reprezentánsa volt, felhívott, hogy elmondja, hogy a partnere évek óta halogatta az esküvőt, de aznap este, amikor az állításról hazatért, megkérte ismét a kezét és kitűzték az esküvő napját is.

Ha te is hasonló cipőben jársz, ne tétovázz, itt a jó alkalom: jelentkezz a 2011.07.24.-én, vasárnap tartandó Spirituális Családállításra.
Azok számára, akik 22-ig, azaz péntek este 6-ig foglalnak most last minute kedvezmény:
- állítást kérők 12.000Ft helyett 6000Ft-ért
- reprezentánsok 7000Ft. helyett 3.500Ft.-ért
vehetnek részt!

Ha még MA foglalsz, akkor érkezésedkor kapsz egy különleges, személyes rezgésedre hangolt „szerelemkristályt" tőlem.

Jelentkezésedet várom a farkasn.erzsi@gmail.com email címen vagy a 30/9964166-os telefonszámon!

Farkasné Erzsébet

az önállóan és szabadon gondolkodó emberek segítője,
Reform Régió Egészségnevelő Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének vezetője www.kineziologia1.hu(X)
 
 
[ 3178 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x