Heti tarot-előrejelzés: az ördög nem alszik!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: az ördög nem alszik!

Heti tarot-előrejelzés: az ördög nem alszik!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A kisördög ezen a héten is aktív lesz, de valódi aggodalomra semmi ok. Könnyen átvészelhetjük a nehéz napokat, ha nem esünk pánikba és nem hagyjuk magunkon eluralkodni a gyanakvást. A héten leginkább a fogyó Hold hatása érvényesül, így a múlt heti előrejelzésben írtak még erre a hétre is érvényesek. Ez a hét mégis más lesz, mint az előző: új feladatok, új kihívások, új sikerek! 


Rendezvénynaptár
A múlt heti előrejelzés: Jó hír a tarot-kártyából: gondtalan hét! >>

Hétfő – augusztus 22
. (Korongok hercegnője, A Torony, Korongok királynője)
Nehezen és döcögősen indul a hét, ugyanis párkapcsolatunkban zűrzavaros állapot állhat fel. Fény derülhet egy harmadik személy jelenlétére -  óvatosan bánjunk a szavakkal. Egy-két odamondott, szánkon kicsúszott szó nagy galibát okozhat. A pénzzel ma jól bánunk, a hozzáértők ma bátran tőzsdézhetnek, nem várt sikereket érhetnek el.

Kedd – augusztus 23.
(Kardok kettes, A Szerencse, A Művészet)
Ma az egészségügyi bántalmainkra könnyen gyógyírt találhatunk, bátran fogyasszunk gyógyteákat, vagy gyógyhatású készítményeket . A mai napon elfogyasztott kamillatea különösen jótékony hatással lehet immunrendszerünkre. A kezdeti zűr a kapcsolatunkban mára eltűnik, és helyére a békesség, csendesség lép. Nem kell megijedni a tegnaptól, éljünk egyszerűen a mában! Könnyen támadhatnak olyan ötleteink, amelyek segítségével az anyagi helyzetünkben, a pénzügyek terén nagy előrelépést érhetünk el. Bátran engedjük el képzeletünket, és legyünk kreatívak!Szerda – augusztus 24.
(Az Ördög, A Hold, Kelyhek hatos)
Az ördög sosem alszik, mondhatnánk a mai napra. Egészségünkben gyors lefolyású betegség ütheti fel a fejét, de ebből még a héten kigyógyulunk. Segíthet ezt megelőzni egy zöldtea elfogyasztása. Nem probléma az, ha ma a férfiak nem érzik magukat nyeregben, a kapcsolatokban ma inkább a női energiák dominánsabbak. Az urak ma bátran kényeztessék a hölgyeket, amit csak kérnek, adják meg nekik! Pénzbevételre ma ne nagyon számítsunk, de arra igen, hogy könnyen kicsúszhat a kezünk közül a pénz. Vigyázzunk, nehogy valaki meglopjon, megkárosítson!

Csütörtök – augusztus 25. (Korongok tízes, Kardok Ásza, Kelyhek Ásza)
Ma érdemes vigyázni a kommunikációra, nehogy félremagyarázzunk valamit. Egy-egy félreértésből nagy problémák akadhatnak az anyagiak, párkapcsolat és egészség területén is! Könnyen kiéleződhet a helyzet a magánéletünkben. Ellentmondásokkal, negatívumokkal találhatjuk magunkat szembe. A pénzügyi dolgokban is fontos, hogy figyeljünk a kommunikációra. Bármilyen szerződéskötés esetében többször olvassuk el a szerződés feltételeit és részeit, mert könnyen csapdába eshetünk!

Péntek – augusztus 26. (Az Univerzum, Korongok hármas, Korongok hatos)
Ahhoz, hogy ma a magánéletünk viszonylag jó legyen, sokat kell „dolgozni”. Nem elég az, ha csak a hétköznap sémájának megfelelően cselekszünk kapcsolatunkon belül. Ma ennél több szükséges. Egy esti vacsora vagy egy ágyba szervírozott reggeli felállíthatja az egyensúlyt. A pénzzel ma ismételten jól bánhatunk, a Kosoknak és a Bakoknak érdemes kitölteni egy lottószelvényt, ugyanis nagy eséllyel pályáznak a szombati nyereményre. A teák fogyasztása ma is ajánlott, ne hanyagoljuk el szervezetünket. Látogassunk el gyógyfürdőbe, vagy menjünk masszőrhöz!Szombat – augusztus 27.
(Botok négyes, Kelyhek hetes, Kardok Királynője)
A mai napon elszaladhat velünk a ló, és nem tudjuk, hogy az egyes dolgokban hol a határ. Párkapcsolatunkban olyan dolgokat engedhetünk meg magunknak, amely a másik szimpátiáját nem biztos, hogy elnyeri. Próbáljuk cselekedetünket minél jobban koordinálni, és többször átgondolni tetteinket. Anyagi döntéseket ne ma hozzunk meg, viszont jó időpont arra, hogy elkezdjünk egy vitaminkúrát: fogyaszthatunk kapszulát is vagy több zöldséget-gyümölcsöt.

Vasárnap – augusztus 28. (A Szeretők, Kelyhek tízes, Kelyhek kilences)
Ma döntéshelyzetbe kerülhetünk. Változó, hogy kinél milyen döntést kel meghozni, de mindenféleképpen többször gondoljuk át, hogy miként döntünk. A párunkkal töltött idő ma nagyon rövidnek tűnhet, ugyanis annyira jól érezzük ma magunkat vele, hogy szinte repülni fog az idő. Ha jó az idő, iktassunk be egy pikniket a parkban vagy a folyó partján, ha rossz, akkor egy közös főzőcskézést. Mondanom se kell, hogy az anyagi dolgokról ma feledkezzünk meg, és ne üssük semmiféle pénzzel kapcsolatos dologba az orrunkat!

Papp Máté
AstroWorld

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x