Sorsközösségben vagy azokkal, akikkel azonos hónapban és...
Címlap / Ezotéria / Sorsközösségben vagy azokkal, akikkel azonos hónapban és napon születtél!

Sorsközösségben vagy azokkal, akikkel azonos hónapban és napon születtél!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Mások lehetnek a szüleitek (kivéve ha ikertestvérek vagytok), máshol élhettek, mással foglalkozhattok, más lehet a jellemetek, mégis valami különös, csodaszép szál fűzhet azokhoz, akikkel azonos hónapban és napon, esetleg órában is születtél. Boldog születésnapot augusztus szülötteinek! 

A Szűz csillagkép augusztus 24-én ragyog fel, elkezdődik a bőség, a betakarítás, az aratás, a nyár végén érő zamatos gyümölcsök leszedésének ideje. Aki jól, bőségesen vetett, az jól is arat most, élete minden területén. Még közel vagyunk az Oroszlán csillagképhez, a Szűz csillagjegy első harmadának elején születettek, ha nem is erőteljesen, de rendelkeznek "oroszlános" vonásokkal.

A mai csodaszép napon, vagyis augusztus 25-én a 7-es szám rezgésében vagyunk, ez a bizalomé és a nyitottságé, a mennyei szereteté. Akik e napon ünneplik születésnapjukat, a 2-es szám rezgését, a másokkal való együttműködés és egyensúly megteremtésének életfeladatait kapták, de az 5-ös szám: a szabadság és az önfegyelem kihívásai is hatnak rájuk. Másokra nyitott, figyelmes, másokat segítő, de önmagukat is magabiztosan képviselő, ugyanakkor határozott és szabadságszerető emberek ők. Nem kifejezetten vezető alkatok, sokkal inkább határozottan képviselnek egy eszmét, egy filozófiát, melyhez a rendteremtés érdekében ragaszkodnak, ennek ellenére sokan vonzódnak hozzájuk, szívesen köréjük gyűlnek, szeretik a társaságukat.  Harmincas éveikben teljesedhetnek ki. Kimondottan jóindulatú és naiv emberek, zeneszeretők, szerencsés esetben az alkotó vagy kifejezőművészetekben is ki tudnak teljesedni, hiszen mindenről eszükbe jut valami, ihletettségben nincs hiányuk és sok esetben egészen kiváló kommunikációs képességekkel bírnak. Önkifejezésükkel sincs probléma, különösen, ha nyugodt családban töltik gyerekkorukat, ahol megfelelő figyelmet kapnak. Karizmatikusak. Szinte mindig elérik a céljaikat, lépésről lépésre haladnak, hatalmas türelmüknek köszönhetően nagyon kitartóan és határozottan. Természetesen sok más egyéb mellett az aszcendenstől is függ a jellem, de például egy vizes jegyű (Halak, Rák, Skorpió) aszcendenssel bíró Szűz, aki augusztus 25-én született, szinte legyőzhetetlen. Fegyvere a kedvesség, a kezdeményezés, a megbocsájtani tudás, a figyelmesség. Az augusztusban születettek amúgyis a legnagyobb túlélők és egyben az összes csillagjegy közül szinte minden esetben nehéz életfeladatot kapnak, mindez azonban számukra nem megterhelő, kívülről nézve azonban annak tűnik, másoknak nehéz lehet.


Külsejüket tekintve is, különösen a 7-es számrezgése miatt, van rajtuk valami különös, átható, valami szembetűnő. Az Oroszlánt jellemző tulajdonságokból: fény és pompa, kis hiúság, magabiztosság, extrovertáltság, nem feltűnni vágyás, hanem feltűnés, színpadiasság, erős kisugárzás, határozottság, különleges öltözködés, egyénies stílus, bőven jutott a Szűz jegy kezdetén lévőknek is. Nagy elvárások vannak feléjük, de ez nem baj mert ők szeretnek és tudnak is sok felé figyelni, több dologgal is foglalkozni és minden területen jól teljesíteni.
A 7-es születési számú személyek arra hivatottak, hogy új, sikeres rendszereket hozzanak létre, amely által tudást, egyfajta eszközt adnak át. Ezzel élve életüket a siker, a pozitivitás és a nyugalom szigetére terelhetjük.

Ha a tegnapi napon születtél, akkor Teréz Anyával, Paulo Coelhoval és Gothár Péterrel egy napon ünneplitek a születésnapotokat.

Ha Te is a mai napon születtél, akkor most már tudod, hogy szintén a mai napon született például Leonard Bernstein, Elvis Costello, Gáspár Kati, Claudia Schiffer, Zombori Kata, John Savage, Zentai Márk, Gergely Emma Olívia, Szendrei István, Sean Connery, Tom Hollander, Chris Young, és én még sokan mások, talán Te is, talán a fiú a szomszédból, talán én is.

„Soha nincs túl késő, hogy azzá váljunk, akinek lennünk kell.” (George Eliot)

Isten éltessen mindenkit!




Ujfalusi Márta
www.leleklato.eoldal.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x