Heti tarot-előrejelzés: a boldogság hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a boldogság hete

Heti tarot-előrejelzés: a boldogság hete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Ezt a hetet a boldogság, a ragyogás, a szépség hatja át, felbukkanó lehetőségekre, újdonságokra, sikerekre számíthatunk. A természet szépsége a héten különös erővel hat ránk, a természetben töltött meditáció pedig ezen a héten többszörös energiákkal hat - érdemes ezt kihasználni! 


Rendezvénynaptár
Ezt a sok jó hírt mi is egy újdonsággal ünnepeljük az előrejelzésben. A megszokott 78 lap helyett most csak a nagy arkánum, azaz a nagy titkok 22 lapját veszem segítségül. A megszokott tendenciát követve (minden napra 3 kártyalapot húzunk), marad egy lap, ami kimarad a kirakás végén. Ez a lap lesz az, ami az egész hetünket meghatározza, ezért ezt fogjuk értelmezni a hét lapjaként.

Bízom benne, hogy az újítással még jobban megszeretitek ezt az állandó rovatot!
A hét lapja: A Nap (XIX.)

Ezen a héten különösen nagy szükségünk lesz a pozitív gondolkodásra, és arra, hogy az eseményeket pozitívként éljük meg. Minden felszabaduló boldogsághormonra szükségünk lesz ahhoz, hogy sérelmeinket és bánatunkat feledni tudjuk. Érdemes lesz lelkiismeretesen dolgozni, és elegendő energiát fordítani a dolgokra. Ne sajnáljuk az időnket, mert új dolgokat ismerhetünk meg. Baráti körünk is kibővülhet, de figyeljünk arra, kit mennyire engedünk magunkhoz közel!

„A boldog ember nem tud haragudni, még akkor sem, ha akar. Ő csak boldog tud lenni.”
(Kun Erzsébet)

Hétfő – augusztus 29. (Főpap, Halál, Feltámadás)

A mai napon problémáink adódhatnak az emésztés terén. Azokkal a dolgokkal, amelyek nem egyeznek a hitvilágunkkal, hozzáállásunkkal, elképzeléseinkkel, inkább ne foglalkozzunk. Ha ezt megtesszük, egészségügyi gondjaink is megszűnnek. Jobb, ha kapcsolatunkra több időt fordítunk: a kapcsolat legyen az első, ne pedig a pénz és a munka. Ha nincs egy jó párkapcsolatunk, ha nincs, aki mellénk álljon, az egészség és a pénz területén sem számíthatunk tartós sikerekre, boldogságra. Fordítsunk időt egymásra, engedjük az érzelmeket szárnyalni, és az anyagi dolgokat kicsit szorítsuk háttérbe. Ma nem a pénzé a főszerep!Kedd – augusztus 30. (Ördög, Uralkodónő, Erő)

Ma minden erőnk és energiánk megvan ahhoz, hogy vágyainkat elérhessük. Talán nem szívünk legmélyebb vágyaira kell azonnal fókuszálnunk, de amit elvárunk a mai naptól, azt jó eséllyel megteremthetjük. Ma inkább a női energiák a dominánsabbak, így ne féljenek a hölgyek kiteljesedni, megmutatni szépségüket! Fordítsanak bátran időt a szépítkezésre: a manikűr, pedikűr, fodrászat, masszázs ma különösen jól esik és hatékony. Jó esély mutatkozik a pénzzel összefüggésben is: jó lehetőségnek bizonyulnak ma a befektetések, a tőzsdézés, a szerencsejáték. Természetesen tudni kell, meddig játék a játék, és hol a határ, forgassuk szerencsénket, de essünk túlzásba!

Szerda – augusztus 31. (Diadalszekér, Hold, Torony)

Beérett a termés, és az eddig elvégzett munkánk termését learathatjuk. Lehet ez egy régebbi munka kifizetése, vagy egy teljesen új projekt, amibe bátran belevágunk. Ha alkuról van szó, bátran mondjuk meg azt az összeget, ami számunkra a legmegfelelőbb. Rugalmas nap lesz, de, mint mindenben, ebben is van egy határ. Párkapcsolatunkban megjelenik a kisördög, a féltékenység. Ne foglalkozzunk az irigységből fakadó negatív pletykákkal, helyette töltsünk el egy harmonikus, boldog estét párunkkal.

Csütörtök – szeptember 1. (Uralkodó, Akasztott, Remete)

Ma könnyebben megfázhatunk, vagy fájlalhatjuk a torkunkat - de egy kis méz és gyógytea gyógyír lehet panaszainkra. Az iskolakezdés napján mindenki egy új dologba csöppen bele, új fejezet kezdődik az évben. Újdonságokat ismerhetünk meg, amelyek építően hatnak életünkre. Lehet, hogy elsőre rossznak tűnik az új lehetőség, de a későbbiek folyamán, amikor a dolgok mélyére is betekintést nyerünk: más színben láthatjuk mindezt. Érdemes ma minden újba belevágni. A párkapcsolatunk nem kerül ma előtérbe, a törődés nem igazán lesz jellemző a mai napra, ezért ne orroljunk meg, ha párunk ma nem olyan közvetlen, mint máskor.


Péntek – szeptember 2. (Mérték, Csillag, Bolond)

A hét utolsó munkanapja viszonylag zavartalanul fog lezajlani. A lapok figyelmeztetnek arra, hogy óvakodjunk ma a pénzköltéstől, mert könnyen áteshetünk a ló túlsó oldalára, és túlköltekezhetünk. Többször rágjuk át egy termék vásárlása esetén, hogy szükségünk van-e rá. Ne hanyagoljuk el a folyadékok bevitelét a szervezetünkbe, mert ma különösen fontos a minimum 2 liter – lehetőleg – víz bevitele a szervezetünkbe. A szingliknek jó hír, hogy ma megtalálhatják párjukat!

Szombat – szeptember 3. (Mágus, Válaszút, Főpapnő)
Nem biztos, hogy a hétvége első napját pihenéssel tudjuk tölteni. Nem várt ügy, esemény bekövetkezte mutatkozik a lapokban, amire gondolkodás nélkül igent mondunk. Ha nagyon felkavarná hétvégi időbeosztásunkat, mondjuk nemet a felkérésre, de amennyiben tudunk, legyünk ott! Figyeljünk ma a szem- és fülproblémákra, könnyen bepirosodhatnak a szemünk, bedugulhat a fülünk. Amennyire csak tudjuk, kerüljük a dohányfüstöt! A pénzt ma ne hozzuk fel, ugyanis se időnk nem lenne anyagi helyzetünkkel foglalkozni, se kedvünk.

Vasárnap – szeptember 4. (Igazságosság, Sorskerék, Világmindenség)

Ma – a tegnapihoz képest – sokkal lazább napunk lesz! Jó idő esetén irány a strand,  élvezzük ki a nyár utolsó napjait! Meditációval is enyhíthetjük a hét fájdalmait, terheit, elűzhetjük a nehézségeket. Szantál illatú füstölő és fehér gyertya, valamint egy kis meditációs zene – csak ennyi kell egy minőségi meditációhoz (mindezt kádban is végezhetjük, egy kellemes habfürdős vízben). Párkapcsolatunkban ma főszerep a szexé, de ne e körül forogjon csak a világ. Jusson időnk lazításra, pihenésre, de ezzel együtt az izgalmakra is!

Papp Máté - www.astroworld.hu/matejos
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3967 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x