A Szűz jegyűek 5 legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Szűz jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

A Szűz jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szűz a kollégád, a kedvesed, a gyermeked, netán a főnököd? A Szüzek alapvetően nagyon kedves, megbízható, okos és humoros emberek, csak ez az 5 apróság ne lenne, amivel az agyadra mennek. Jobb, ha tisztában vagy jellemük árnyoldalaival és ennek megfelelően viszonyulsz hozzájuk. 

Aggályoskodó
Ha aggályos Szűz főnökkel hoz össze a sors, akkor hamar megtanuljuk, hogy semmi nem elég jó, amit csinálunk! Még a legegyszerűbb feladatokat is túlbonyolítja, kétszer annyi időbe telik a munka. Még rosszabb, ha egyszerűen ki sem osztja a feladatokat, hanem inkább mindent ő maga csinál. Így végignézhetjük, hogy rokkan bele a sok teendőbe. Ezzel még jobban alááshatja önértékelésünket.

Kritizáló
Ha napi nyolc órát töltünk együtt kritizáló hajlamú Szűz kollégánkkal, akkor úgy érezhetjük, hogy teljesen besavanyodunk mellette. Minden pozitív hozzáállást kiölhet belőlünk, hiszen szerinte mindenki tehetségtelen rajta kívül. Még akkor sem vagyunk elég jók neki, ha történetesen kedvel. Alig várja, hogy hibázzunk, és rámutathasson a hiányosságainkra.  Hetekig játssza a mártírt, mondván, hogy a mi munkánkat is neki kell elvégeznie.



Prűd

Hiába teszünk meg mindent az ágyban, prűd Szűz kedvesünk fantáziáját nem piszkálják fel a pajkos szexpraktikák. A szexet egyfajta szükségletként éli meg, ennél többre nem hajlandó. Csak makulátlanul tisztán enged be az ágyába, de nehogy leizzadjunk szex közben! Szex után sem kedveli az összebújást, csatakos testtel. A testnedvekkel nincs jóban, valamint utálja, ha foltos lesz az ágynemű.

Szorongó, hipochonder
A Szüzek sokat foglalkoznak vélt, vagy valós betegségeikkel. Ha kiderül egy apróbb egészségügyi probléma, akkor rögtön utánanéznek, és addig olvasgatnak a témáról, amíg halálos betegnek hiszik magukat. Hipochonder hajlamú családtagunknak szinte más témája sem lesz, mint a tünetei. Képes rá, hogy a vasárnapi ebéd alatt részletezze a testi működéseit.



Szőrszálhasogató

Szűz házastársunk kínosan ügyel a rendre és a tisztaságra. Bármennyire is sietünk, nem sérthetjük meg azzal, hogy cipővel megyünk be a lakásba, vagy utcai ruhában ülünk le az új ülőgarnitúrára. Ha hazaérünk, akkor ruhát kell váltanunk és papucsot kell húznunk. A gyerekeknek szabott napirendjük van, és mindig el vannak látva megfelelő mennyiségű vitaminnal és nyomelemmel.

Kunsay Melinda
asztrológus

Képek:
piqs.de: Helvetica - Nachdenklich
piqs.de: froodmat - Wasserspiegel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10406 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x