A Szűz jegyűek szerencsekövei
Címlap / Ezotéria / A Szűz jegyűek szerencsekövei

A Szűz jegyűek szerencsekövei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lassan vége van a nyárnak, a nap melege sem olyan intenzív már és elkezdődött az újabb iskolaév is. Az asztrológia és a horoszkóp szempontjából az Augusztus 24 - Szeptember 22-ig tartó időszak a Szűz hava. Mint tudjuk, ez a jegy határt képez az anyagi és szellemi energia és szint között. Kozmikus feladata: összekapcsolni, egységbe hozni az anyagi valóságot a magasabb szellemiséggel és tudatossággal.  

A Szűz számára az önmegvalósítás útja a külvilághoz való alkalmazkodás, a korlátok és szabályok elfogadása. Különlegessége és egyedisége, hogy a dolgokat mindig fontossági sorrendbe állítja és elválasztja a fontosat a lényegtelentől.

Ne felejtsük el, hogy a Szűz jegyűek alapvető tulajdonságai és erényei a rendszerezés, pontosság, óvatosság, céltudatosság, megfigyelés és megfontoltság. A Föld elemű emberekre jellemző még az, hogy nélkülözhetetlen nekik a biztonság, a stabilitás, a gyakorlatiasság és a szorgalmasság. Kellő mértékben vannak jelen mind a földi és mind az égi, szellemi szférákban egyszerre. Amin dolgozni kell nekik, az a biztonság illúziója, ugyanis a Szűz jegyűek hajlamosak elraktározni és felhalmozni több mindent, mint amire valóban szükségük lehet. Legyen szó akár anyagi dolgokról, barátokról, tárgyakról vagy szokásokról. Bárhol és bármiből képesek otthont és védelmet nyújtó helyet kialakítani, ahol önmaguk is a nyugalmat, az elégedettséget és a biztos hátteret jelentik.


Howlit

A Szűz elsődleges ásványai a tigrisszem, az aventurin, az olivin és a citrin.
Akár a női, akár a férfi nem képviselőiről legyen is szó, mindkét félnek jó szolgálatot tehet ezek közül bármelyik, hogy természetes aspektusait, lelki-szellemi képességeit kibontakoztathassa, érdemeit és erényeit megmutathassa, megélhesse és továbbadhassa.

Lássuk részletesen hogy szeptember szülötteinek, a Szűz jegyűeknek milyen kristályokra, ásványokra is van szükségük a biztonság, a föld elemmel való harmonikus kapcsolódás és működés eléréséhez, valamint az égi-földi erők kiegyenlítéséhez és erősítéséhez.

A Szűz hölgyek szerencsekövei
  • fehér howlit: erős tisztító tulajdonságú, a hormonháztartást, a testnedveket és a mirigyrendszert méregteleníti, az idegrendszeri túlfeszüléseket és túlműködéseket gyengíti és csillapítja. Nyugtató és kiegyenlítő hatású, magas vérnyomásnál is ajánlott. Oldja a szemek fáradékonyságát és megerőltetését, általa „tisztábban” leszünk képesek rálátni önmagunkra és a külvilágra is.
  • aragonit: igen hasznos az emésztőszervi és idegrendszeri gyengeségek és blokkok oldásánál, a túlzott racionalitás ellensúlyozásánál. Segít az elfogadásban, a feldolgozásban, a rendszerezésben és az elengedésben is, a feszültségek lecsendesítésében, az érzelmi túlműködés kiegyensúlyozásában.
  • rodonit: intenzíven oldja a legmasszívabb negatív érzelmi töltéseket, mintákat és állapotokat. Segíti feloldani a merevségeket, görcsöket, ragaszkodásokat, régi személyiségbeli, hitrendszeri és szülői mintákat, valamint a hétköznapjainkat meghatározó helytelen szokásokat és rutinszerű berögződéseket.
  • mézkalcit: általa szembe tudunk nézni önmagunkkal, a gyengeségeinkkel, hibáinkkal és az árnyékoldalunkkal. Mintegy belső vezetőként rámutat a helyes útra, a lényeges életfeladatunkra és a minket támogató emberekre. Így erősíti az összetartozás erejét, a csoport, a közösség és az egység fontosságát, valamint a kapcsolatok kiegyenlítődését.
  • szelenit: elsődlegesen a fejre, az agyi működésre van jó hatással. Erősíti a koncentrációt, a figyelmet, a memóriát. Tudatosabbá, éberebbé tesz, oldja a feledékenységet, a fáradtságot, a tompaságot és a felszínességet. Segíti a jövő építését, álmokat találni önmagunk számára és kitartónak lenni. Vezet és támogat minket, így elérhetjük és megvalósíthatjuk terveinket, céljainkat és vágyainkat.

A Szűz urak szerencse kövei
  • szivárvány jáspis: biztos alapokat és stabilitást ad, segít két lábon állni, minden körülmények között. Harmonizálja és kiegyenlíti a földi és a szellemi értékeket és tulajdonságokat egymással. Léleknyugtató, léleknyitó, érzelmi stabilizáló, érzelmi tehermentesítő ásvány.
  • labradorit: erősíti és tisztítja a földdel való kapcsolatot és kapcsolódást, segít a realitás és a racionalitás optimális arányának kialakításában, továbbá védelmet ad a nehéz és negatív földi erőkkel szemben. Auratisztító. Megtanít az időben való tudatos jelenlétre, hogy ne a múltban és ne a jövőben legyünk váltakozva és ugrándozva, mert energiáink is szétszóródnak és ottmaradnak, hanem itt és most, a jelen pillanatban összpontosítsunk és koncentráljunk.
  • sárga kalcit: segít szelíden átírni és átformálni személyiségünkben a megszokásokat, a berögződéseket, a görcsös vágyakat és a hatalmi harcok és birtoklások játszmáit. Megkönnyíti az elfogadást, a megértést, a belátást, a feldolgozást és az elengedést.
  • kiasztolit: oldja bennünk a merevséget, ragaszkodásokat, a paranoiás viselkedési mintákat, a rejtett félelmeket és a pánikszerű állapotokat. Különlegessége, hogy intenzív energiája átvágja, feloldja és közömbösíti a negatív érzelmi szálakat, energiakötelékeket és a felénk érkező manipulatív hatásokat.
  • magnezit: energiát ad. Auratisztító, töltő és védelmező. Ahol az auránkban és az energetikai rendszerünkben szakadások, foltok, kisebb-nagyobb hiányos területek vannak, azokat finoman és folyamatosan befoltozza, fényével feltölti és stabilizálja. Magnéziumtartalmának köszönhetően pedig a figyelmességet, a memóriát, a tudatosságot és a koncentrációt erősíti, valamint jótékonyan hat a hasnyálmirigyre, a fogakra, a szívre, és az izomszövetek fejlődésére.
Rodonit

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, éjjel – nappal. A férfiak a marokköveket akár a zsebükben, akár egy kisebb bőr szütyőben, a nyakukban is viselhetik, esetleg egy átfúrt medálként egy bőrszálon is megfelelő megoldás lehet. A hölgyek pedig nyakláncként, karkötőként, fülbevalóként is hordhatják, akár egymással kombinálva is. Éjjel pedig érdemes a párnánk alá helyezni őket, hogy a rendszeres használat során ki tudják fejteni a csodálatos hatásukat. A kristályok értünk vannak!

Természetesen a Szűz hölgyeknek és uraknak ajánlott ásványait bárki más is használhatja és alkalmazhatja, ha úgy érzi, hogy akár ebben az időszakban, ezekre van most szüksége.

Bízzunk bennük, engedjük, hogy segítsenek nekünk és vezessenek minket, nem bánjuk meg!

A kiválasztásnál mindig hagyatkozzunk a saját megérzéseinkre, intuícióinkra és ne könyvek alapján döntsük el, hogy mi lenne a jó nekünk, hanem egyszerűen érezzük meg. Mindig szólnak hozzánk, mindig jeleznek felénk. Az, amin először megakad a pillantásunk és ahová odakapjuk a fejünket, az mindig jelzés értékű! Azzal van valami dolgunk! Ne menjünk el mellette!

Laczkó-Száraz Júlia
Web: larimarkristalykapu.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 43787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x