Válj tanítóvá, segítővé a Főnix-szel!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Válj tanítóvá, segítővé a Főnix-szel!

Válj tanítóvá, segítővé a Főnix-szel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

A Főnix Szellem- és Lélektudományi Szabadegyetem komplex, főiskolai szintű, 3 éves, gyakorlatorientált spirituális tanácsadó-segítő képzést indít, melyre még lehet jelentkezni! 


Rendezvénynaptár
A Főnix Szellem- és Lélektudományi Szabadegyetem küldetése, hogy gyógyítani, tanítani, tanácsot adni, egyetlen szóval: élőlénytársainkon segíteni képes, elhivatott szakembereket képezzen. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a hallgatók elsajátítsák a szimpatikus, meggyőző fellépés művészetét, a színvonalas, lenyűgöző előadás tartásának képességét, a karizmatikus érvelés és beszéd tudományát.

A körülöttünk lévő világ nem olyan, amilyennek a közmegegyezés alapján a legtöbben hiszik és látják. A valóság rejtve van, csak a tudat világosságában vagyunk képesek felismerni.

Beszélgetünk-tanulunk majd jelekről, amelyek segítenek eligazodni a világban; szavakról, amelyek életre kelnek, testünk árulkodó vonásairól, amelyek titkokat rejtenek. Az emberi kapcsolatok nehézségeiről, a családi kötelékekről, gyermekek és szülők kapcsolatáról, szervezetünk bonyolult működéséről. Szólunk testünk és lelkünk egészségét visszaadó gyógymódokról, elhozzuk a bölcs elődök üzenetét, utazunk az időben és a térben.

Fontos helyet foglalnak el rendszeres témáink között a csillagok üzenetei. Együtt utazunk majd olyan tájakra, ahol az ősök tanításai még ma is tisztán csengenek.

Ebben a munkában megismerkedünk különböző technikákkal, amelyek segítenek lebontani a „hagymahéjainkat” és közelebb kerülni Önmagunkhoz. Használni fogjuk a meditációt, a vezetett relaxációt, az imát és a kontemplációt.

Végig csináljuk az „Élet check listáját”.

Ismerkedni fogunk a holisztikus gyógyítás elveivel és megismerkedünk a különböző gyógyító technikák világával testi és lelki folyamataink összefüggéseivel: energetikai rendszerek, Pszi sebészet /szellemsebészet/ reflexterápiák, ortomolekuláris medicina, táplálék kiegészítők, gyógynövények, illóolajok, stb…

Sorra kerülnek az egzakt akadémikus tudomány eredményei, a szellemvilág szószólóinak tanításai (Ábraham és más entitások), valamint a különböző kultúrák írásai (védikus, keresztény, buddhista).

Célunk:
 • Hogy mentálisan és fizikailag egész-séges, cél –tudatos, az életéért 100 %-ig felelőséget vállaló az Élet egyetemes törvényeit ismerő, azt tudatosan alkalmazó fizikai és spirituális világban egyaránt és kiegyensúlyozottan mozgó Egész emberré váljon mindenki,  akivel együtt végig haladunk a képzés során. Szándékunk, hogy erős, egészséges énképpel rendelkező boldog embereké váljanak hallgatóink.
 • Jelenlegi emberi tudással elérhető legmagasabb színvonalú, komplex spirituális képzést nyújtani az érdeklődők számára
 • Hozzásegíteni az Iskola hallgatóit ahhoz, hogy élethivatásként gyakorolható, foglalkozásként űzhető, gyakorlatban is messzemenően hasznosítható ezoterikus ismereteket szerezzenek

Az Iskola által kínált 3 összevont szak a következő:
1.) szellemi tanító szak
 • átfogó ezoterikus ismeretek és világszemlélet
 • önálló előadások tartása
 • saját csoport megszervezése
 • önálló ezoterikus jellegű rendezvények megszervezése
 • cikk-publikáció írása

2.) spirituális pszichológiai lelki tanácsadó
 • sorselemző szak
 • spirituális lelki tanácsadó
 • sorselemző
 • önálló sorselemzési gyakorlat az oktató felügyeletével

3.) gyógyító terapeuta - parapszichológus szak
 • a képzés egyik erőssége a gyakorlatközpontú szemléletmód, már az iskola falain belül lehetőség nyílik a szakmai tapasztalatszerzésre.
 • a ismeretek megszerzésén túl a személyiség fejlődésére is nagy hangsúlyt fektet az oktatás.
 • a képzés során különféle módszereket tanulnak a hallgatók, hogy elsajátítsanak minden olyan technikát, amely saját élmény formájában eljuttatja őket a fejlődés azon szintjére, ahol már terapeutaként ők is képessé válnak mások segítésére.
 • a prapszichológia jelenségeinél megfigyelhető a tudat-elme belső világunk, és a fizikai világ -anyag közötti határvonal elmosódása.
 • a jelenségek vizsgálata során az figyelhetjük meg, hogy szubjektív belső világunk és az objektív külső világunk szervesen összefüggő rendszert alkot.
 • ESP: Extraszenzoriális percepció, érzékszerveken túli érzékelés
 • NDE: “Near death experience”, azaz halálközeli élmények vizsgálata
 • OBE: “Out-of-body experience”, azaz testenkívüliség-élmények megtapasztalása
 • reinkarnáció: a hit, miszerint egymást követő életeket élünk...Az Iskola 3 évfolyamos (főiskolai jellegű), akkreditált képzést nyújt.
A szabadegyetemi rendszer azt jelenti, hogy egy felvételi beszélgetésen való megfelelést követően bármilyen korosztály részt vehet a képzésen. A felvételi beszélgetésen részt vesznek az Iskola vezetői és tanárai. Ennek során a jelölt személyiségét, motiváltságát, elszántságát, érdeklődését (és esetleges előképzettségét, tudását, műveltségét) vizsgáljuk.

85.000.- Forint / félév – lehetőség van havi részletben fizetni.

Az órák 8.500.- Forint napi díjért, vagy 4.500.- Forint félnapi díjért is látogathatóak. A napi díjat fizetők nem vizsgázhatnak, és nem kapnak bizonyítványt.

Tárgyi felvételi nincs, csak felvételi elbészélgetésre kérjük a bejelentkezéseket, felvételi elbeszélgetés összege: 5.000.-

A felvételi elbeszélgetésre bejelentkezni a tea@soter.axelero.net e.mail címen lehet.

Kép: piqs.de: daniel sandoval - perfect stranger 
 
[ 3702 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x