Heti tarot-előrejelzés: az ellentétek harca
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: az ellentétek harca

Heti tarot-előrejelzés: az ellentétek harca

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Ez a hét leginkább a férfi és a női energiák ellentétéről, harcáról fog szólni. Könnyen gabalyodhatunk vitákba, harcias küzdelmekbe. Ezekben az esetekben célszerű a parttalan viták és egócsaták helyett az ésszerű, erőszakmentes kommunikáció eszközével élni és megbeszélni a dolgokat. Már csak azért is, mert sajnos még ez sem lesz elég minden helyzetben. 


Rendezvénynaptár
Hétfő - szeptember 19. (Kardok tízes, Érmék tízes, Kelyhek ásza)
A hét kezdetén máris akadályokba ütközünk - ha ezeket nem tudjuk a kellő lazasággal kezelni, könnyen egészségünk bánhatja meg. Ma mindent a lelkünkre veszünk, de próbáljunk meg ezen változtatni, vegyük könnyedébben a dolgokat. Segíthet ezen az is, ha bátran elmondjuk véleményünket az adott helyzetről, és nem homokba dugott fejjel várjuk azt, hogy talán legközelebb nem kerülünk hasonlóan kellemetlen helyzetbe. A bátorság, a vakmerőség amúgy is előny a mai napon, ugyanis a "belevaló" emberek könnyebben törhetnek sikerre. Párkapcsoltunk zökkenőmentesen halad, ám a törődés, a szeretetünk kimutatása elengedhetetlen, ne felejtsük el párunkat is kényeztetni!

Kedd - szeptember 20. (Botok apródja, Botok kilences, Kardok királynője)
A feladatok, amelyeket tegnap kaptunk, mára eléggé kimeríthettek bennünket, így érdemes ma egy kicsit megpihenni, időt szakítani a lazításra. Ugyan nehéz mindezt elérni a szürke hétköznapok nehézségei közt, de próbáljuk meg! A negatív tendenciák ma előtérbe kerülhetnek, így ne csodálkozzunk, ha a riválisaink, konkurenseink ma a kákán is csomót keresnek. Ma a női energiák dominánsak, ezért az este folyamán érdemes az uraknak több időt fordítaniuk a hölgyekre, és minden óhajukat, sóhajukat lesni. Legegyszerűbb mód, hogy levegyék őket a lábukról: főzzenek egy gyors, egyszerű, finom vacsorát!


Szerda - szeptember 21.
(Mágus, Érmék ásza, Kelyhek négyes)
Minden eszköz, erő és tudás a birtokukban lesz ma ahhoz, hogy maradandót alkossunk. Nem kell égbekiáltó vágyakat, célokat megvalósítani, de már egy kisebb siker is beragyoghatja napunkat. Az anyagiakban is érdemes nyitott szemmel járni, könnyen találhatunk szerencsepénzt (utcán elhagyott érme vagy papírpénz) vagy nyerhetünk például kaparós sorsjegyen. A párkapcsolatunkban viszont háttérbe szorul a testiség, és inkább a törődés, a biztató szavak, a segítőkészség lesz fontos. Egy-egy lazító, akár illóolajos masszázs, pár gyertya társaságában ma nagyon sokat segíthet kapcsolatunk mélyítésében.

Csütörtök - szeptember 22. (Botok négyes, Kardok kettes, Igazságosság)
Óvatosan, csak óvatosan a törvénnyel és annak eszközeivel! Ne fenyegetőzzünk perrel vagy bármilyen jogi eszközzel, mert ma könnyen visszájára sülhet el, ráadásul a másik felet akár félelembe vagy depresszióba is kergethetjük. Nem jó eszköz ezzel "fedezni" magunkat, próbáljunk meg inkább leülni, és tárgyalni, megbeszélni a helyzetet. Könnyen saját fegyverünk áldozatává válhatunk, ha inkább a problémát boncolgatjuk, mintsem a megoldást keresnénk. Viszont, ahogy a mondás tartja, ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Erre a napunkra ez is igaz lesz, így ne bánkódjunk, ha valami véget ér, szinte azonnal megérkezhet az új lehetőség.Péntek - szeptember 23.
(Botok kettes, Uralkodó, Kelyhek királynője)
A sikerhez vezető út ma láthatóvá válik számunkra, ezért érdemes nyitott szemmel járnunk, és észrevenni a megbúvó, ám fantasztikus lehetőségeket. A ma érkező, szinte maguktól felkínálkozó ajánlatokat kár lenne visszautasítani, többek között azért, mert nem tudhatjuk, hogy kapunk-e még ilyen jó lehetőséget. A férfi energiák által uralt napon jobb, ha vigyázunk a "beszólásokkal", a "jópofa" viccelődésekkel, szócsata, kellemetlen vita lehet a vége, különösen a férfiak körében. Ma ne fogyasszunk alkoholt, könnyebben túllőhetünk a célon.

Szombat - szeptember 24. (Botok ötös, Botok hármas, Kelyhek kettes)
Az érzelmek tengerén hajózva előfordul, hogy zátonyra futunk vagy jéghegynek ütközünk. Ez a mai napon nagy eséllyel fordulhat elő és könnyen meglehet, hogy egy párkapcsolat lezárul. Ha így történik, ne bánkódjunk azon, hogy mit tettünk rosszul, vagy hol rontottuk el, inkább meditáljunk egyet, felejtsük el a múltat, és koncentráljunk a jelenre. A viták nem csak a párkapcsolatokra lehetnek jellemzőek, összezörrenhetünk családtagjainkkal, barátainkkal is. Ma igyunk sok gyógyteát, hogy elkerüljük a torokgyulladást, berekedést.

Vasárnap - szeptember 25. (Kelyhek nyolcas, Szerencsekerék, Ítélet)
A hét utolsó napja ezen a héten is teljen a hét utolsó napjaként. Ne idegeskedjünk, ne lássuk el mások feladatait, inkább próbáljunk meg kivonulni a szürke hétköznapokból, elvonulni a természet egyik rejtett zugába, ahol gondolatainkban elmélyedve rendet tehetünk villámként cikázó ötleteink között. Ha a természetben való kirándulás nem kivitelezhető, vegyünk egy lazító fürdőt, vagy végezzünk légzőgyakorlatokat. Fontos, hogy ne kedvetlenül, erőtlenül, fáradtan vágjunk neki az új hétnek. Tegyünk olyan lépéseket, cselekedjünk úgy, hogy élmény legyen a következő hét is.

Papp Máté - www.astroworld.hu/matejos
Forrás: www.astroworld.hu

Képek: www.morguefile.com
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x