Fordulatok jönnek a tarot szerint
Címlap / Ezotéria / Fordulatok jönnek a tarot szerint

Fordulatok jönnek a tarot szerint

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Egyiptomi tarot lapok árulkodnak 2011 szeptemberének utolsó hetéről. Mit hoz nekünk ősz közepe? Szeptember végén temérdek elfoglaltságot és különleges változásokat, meglepő fordulatokat jelez a kártyajóslás. Előrejelzés a Mérleg jegyének elejére. 


Rendezvénynaptár
A zodiákus köre átfordult a Mérleg csillagképbe, elhagyta a Szűz csillagképet – így a fordulat, a változás erre a fordulóra is utalhat.Szeptember 26., Hétfő – A Sorskerék

Egyszer fenn, egyszer lent. A sorskerék forgása temérdek régi dolgot hozhat a felszínre, nagyon sok munkát ad nekünk erre a dolgos hétfői napra. Minden tevékenységünkre figyeljünk oda. A mai találkozások a régmúlt élményeit idézhetik vissza. ha szoktunk szerencsejátékozni, mint a lottó, vagy a sorsjegyek, akkor  a hétből a mai napot válasszuk ki a játékra.

Szeptember 27., Kedd – A Hold (Újhold napja)
A mai napon sokkal érzékenyebbek leszünk – ennek oka akár a tegnapi nap fáradtsága is lehet – így sokkal könnyebben elkapunk egy-egy bacit, vagy megfázhatunk. Így ma öltözzünk rétegesen, illetve gondoskodjunk extra C-vitamin pótlásról. A mai napon ne kössünk nagy üzleteket – mert az üzletünk bizony fogyhat a fogyó holddal, vagy túl változékony lehet, akár a Hold. Inkább menjünk ma ezoterikus előadásra, ahol belső változásainkat figyelhetjük meg, vagy olvassunk egy jó könyvet az önismeret témáiról.Szeptember 28., Szerda – Az Igazság

A régóta halogatott hivatalos ügyek, önkormányzati, adóhivatali, vagy egyéb – például jogi – ügyek intézésének napja van ma. Szerda van, tehát szerét ejthetjük ma ezeknek az intézkedéseknek. Készíthetünk ma beadványt, pályázatot, sőt ha új munkahelyre vágyunk, ma adjuk be önéletrajzunkat is arra a helyre, amit kinéztünk magunknak. Ha régóta jogosan járna nekünk béremelés, vagy egyéb juttatás, ma van a napja, hogy feletteseinktől ezt kérjük. Igazságtalanságokat tapasztalva ma sikerrel oszthatunk igazságot – ám óvakodjunk az okoskodó vagy az önjelölt prókátor szerepétől.

Szeptember 29., Csütörtök – A Főpap
A hét utolsó két napján forduljunk egy kicsit jobban a családunk felé. A szüleink, a gyermekeink, a kedvesünk, az otthonunk ügyei kerülnek előtérbe. Csütörtökön inkább a fizikai síkon, személyes találkozások formájában, míg pénteken  a lelki síkon, egymás megértésének vágyával vagyunk jelen. A Főpap ridegséget is jelöl, így ha érzelmi kérdésekben kell döntést hozni, ne mára időzítsük. A családi veszekedésekre sem ez a nap a legjobb.

Szeptember 30., Péntek – A Főpapnő
Az érzelmek veszik át a főszerepet. Az intuíciónkra kell hagyatkozni ma néhány döntésben – vajon elég bátrak leszünk, hogy ezt megtegyük? A lelki oldalunk nagyon erősen vágyódik a megértésre. Ha ma elutasítást kapunk a világtól, akkor lelki egyensúlyunk megroppanhat, és a holnapi napra a Remete befelé forduló, szomorú analógiáját kapjuk. Ha azonban elfogadottnak érezhetjük magunkat, akkor egészen mást hoz a szombat.Október 1., Szombat – A Remete

A pénteki lelkiállapottól függően ma vagy a teljes magányra vágyódunk és a sebeinket nyalogatjuk, vagy a természetbe megyünk és kiélvezzük a „remeteség” másik vonalát. Ez pedig a természettel összekapcsolódó, a természet erőit megtapasztaló, önálló ember minősége. A nap alkalmas a szobában kucorgásra éppen úgy, mint az erdei sétákra, kirándulásokra. Nem jó viszont nagyon zajos, bulis programokra. Ha ilyenre mennénk, akkor magányosnak, elhagyottnak érezhetjük magunkat.

Október 2. , Vasárnap – A Mágus
Az eszközeinket ma használhatjuk fel arra, hogy életünkben változást érjünk el. Ez lehet akár egy nagyobb őszi takarítás, de lehet egy nagy családi beszélgetés is, ahol a feszültségeket felszínre hozzuk. Ha új párkapcsolatot építünk, akkor igazi randevús nap, amikor az ételek különlegesen finomra sikerülnek a Mágus „vegykonyhájában”. Mára bátran hívhatunk vendégeket, vagy mehetünk vendégségbe, mert nagyon jól fog sikerülni a program!

Papp Máté
Astroworld
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x